chender07: Gra, która jeszcze się nie rozpoczęła, dobiegła końca, o nie
chender07: Nagle odkryłem, że gry tutaj są ograniczone
desconocido:
Evor: Napisz do supportu. Masz ikonkę obok czatu
desconocido: więc dlaczego mi je zabrali to nie fair
desconocido: ale tego nie zrobiłem
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
justanidiot:
pclones:
1141A:
Chenfeng_Hu: nie
154274461:
Evor: Klejnoty mogą być cofnięte przez oferującego ankietę jeśli uzna, że wypełniłeś je źle lub fałszywymi informacjami
beanthinker: tak
desconocido: czy ktoś wie nic nie zrobiłem
desconocido: dlaczego zabraliście mi klejnoty?
desconocido: dlaczego zabrali mi klejnoty
desconocido: do wygrania
ruiny1101:
3469641797:
1773304580: 11
playerfei2025: 11
aqualin0:
Evor: za wykonane zadania
Evor: Za gry otrzymujesz klejnoty. Po to właśnie są
顾名思义: Czy te gry mogą zdobywać klejnoty?
Gamehag: 19 użytkowników otrzymało 56 z Deszczu.
Evor: Deszcz to ułamek z wszystkich zdobytych nagród przez użytkowników w ciągu godziny. Im więcej nagród wpadnie tym lepszy deszcz
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Klejnotów!
chender07: Czyli to zależy od wartości zadania, nie wiedziałem o tym do tej pory
Evor: Jeśli ktoś ukończy zadanie z dużą nagrodą to można dostać nawet i 50-80 centów z deszczu
chender07: Tak, deszcz, naprawdę jest dobry, czasami można dostać 0,1
Evor: robi naprawdę dobrą robotę
Evor: I nie zapominaj o deszczu klejnotów. Nawet jeśli zarobisz centa ponieważ nie zakwalifikujesz się do ankiety do deszcz klejnotów kilka razy dziennie
Evor: Używam dwóch stron do zarabiania. Robię zadania na gamehag i na jeszcze jednej. To zależy gdzie jest więcej ofert w danym dniu.
chender07: Jak udaje ci się zarobić 5 dolarów tygodniowo? Ja zarabiam tylko prawie 5 dolarów tygodniowo
顾名思义: Ale to za długo, jak udaje ci się zarabiać 5 dolarów codziennie? Powiedz mi.
Evor: To zależy od ofert. Miałem taki tydzień , że zarabiałem po 5 dolarów dziennie a mam też takie, że dostaję 5 dolarów w ciągu 3-4 dni jeśli mówimy tylko o gamehag
chender07: Jak długo mniej więcej zajmie zarobienie 10 dolarów?
Evor: No i czasem oferty różnią się pomiędzy stronami. Zależy kto je oferuje. Mam inne szadania tutaj i inne na innej stronie z grami i ankietami
justanidiot:
Evor: Oferty różnią się w zależności od regionu. Ja na przykład nie mam takiej oferty
Давид Шманенко: Czy ktoś dostał klejnoty z oferty Zenless Zone Zero?
Evor: dobrze płatne i możesz zarobić całkiem sporo
Evor: Luis - wybieraj gry prawdziwe. Bez reklam takie jak game of thrones, rise of kingdoms, mu dark epoch lub crypto miner. Takie mają długie zadania ale
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!