cherrygrapesoda: Mam tylko nadzieję, że naprawią rozdania zanim skończy się tydzień, mam tam jakieś 10 000 czerwonych odłamków </3
Francisco Javier Ortega: Zacząłem znowu z tego korzystać niedawno
Francisco Javier Ortega: Poznałem tę stronę wiele lat temu i kiedyś miała wiele rzeczy, które wszystkie usunęli
cherrygrapesoda: musimy po prostu być cierpliwi, myślę
cherrygrapesoda: zwłaszcza że Discord zniknął, nie ma prawdziwego sposobu komunikacji poza stroną internetową, którą próbują naprawić właśnie teraz
cherrygrapesoda: to nie takie dziwne, nigdy nie informują o problemach takich jak ten
Francisco Javier Ortega: Dziwne, że nic nigdzie nie opublikowali
Lumi: Jakie inne strony są podobne do Gamehag? Które przynajmniej pozwalają wypłacać robux
cherrygrapesoda: gdyby faktycznie usunęli deszcz i rozdania, strona natychmiast by umarła
cherrygrapesoda: jak wszystko inne
cherrygrapesoda: to musi być tylko tymczasowo zepsute
cherrygrapesoda: deszcz wróci, wszystko jest zepsute więc wątpię, że to usunęli
Francisco Javier Ortega: Przejrzałem wszystkie ściany ofert na wielu stronach. Ta była najbardziej opłacalna z powodu deszczu
cherrygrapesoda: Życzę ci powodzenia Francisco
cherrygrapesoda: ponieważ czasami się zmieniają
cherrygrapesoda: zajęło mi też około 6 miesięcy, żeby odkryć grind, który robię teraz, więc przypuszczam, że musisz tylko być cierpliwy i szukać
Lumi: Telefon
Francisco Javier Ortega: Używasz komputera czy telefonu
cherrygrapesoda: oof
Lumi: W RevU pojawiają mi się oferty ze strony, ale kto wie, co trzeba zrobić, nie określa tego zbyt dokładnie, wystarczy nacisnąć przycisk, aby odebrać bonus
Francisco Javier Ortega: Kiedyś na timewall pojawiały się reklamy, które płaciły 29 klejnotów. Zwykle 2 z rzędu. Teraz pojawiają się tylko reklamy, które płacą 1 klejnot
cherrygrapesoda: jeśli nie możesz znaleźć nic dobrego, lepiej po prostu robić lepiej płatne oferty, na przykład 1000 za jedną ofertę
cherrygrapesoda: mogą to być też rzeczy takie jak quizy/testy osobowości, ale te zajmują trochę więcej czasu, około 3 minuty za 30 klejnotów
cherrygrapesoda: sprawdź, czy możesz znaleźć tam rzeczy powtarzalne
cherrygrapesoda: przejdź do RevU i posortuj klejnoty według najwyższych płatności, a następnie przejdź na dół, gdzie są najniższe klejnoty
cherrygrapesoda: ale z mojego doświadczenia przynajmniej jedyną rzeczą mniej wydajną niż wypełnianie ankiet jest granie w gry
Francisco Javier Ortega: W Hiszpanii ich nie ma, jedynym trikiem było wypełnianie ankiet, chociaż czasami cię wyrzucali, dawali 10 klejnotów, wystarczało na deszcz
cherrygrapesoda: czasami po prostu nie ma niczego dobrego, co byłoby powtarzalne
cherrygrapesoda: sztuczka dla gamehag to po prostu znalezienie powtarzalnego, niezawodnego grind'u dla twojego regionu i używanie go, dopóki nie zniknie, a potem znalezienie innego
Francisco Javier Ortega: Nie ma też filmów
cherrygrapesoda: powinno mówić coś w stylu "obejrzyj wideo" lub "wyszukaj ___", ale mogą tego nie mieć w Hiszpanii
Francisco Javier Ortega: W Hiszpanii nie ma reklam na revu
cherrygrapesoda: u mnie odświeżają się codziennie o północy, więc mogę robić te same codziennie
cherrygrapesoda: więc robię ich około 100 dziennie
cherrygrapesoda: to rzeczy takie jak wyszukanie terminu, kliknięcie x w reklamie i otrzymujesz nagrodę na 10 sekund łącznie
cherrygrapesoda: Mogą być różne oferty dla twojego regionu, ale ja po prostu wchodzę na RevU i sortuję według największej liczby klejnotów, potem przewijam do najmniejszych klejnotów i tam są wszystkie.
cherrygrapesoda: to kliknięcia i reklamy
Francisco Javier Ortega: Ankiety?
Francisco Javier Ortega: Cherry, które to są oferty?
(๑ — ‸ ҂)ゝEzekieru: czy wiadomo coś z Discordem?
(๑ — ‸ ҂)ゝEzekieru:
cherrygrapesoda: jeśli spojrzysz na moją ostatnią aktywność, wszystkie te oferty zajmują maksymalnie 10 sekund na ofertę
cherrygrapesoda: nawet bez deszczu bardzo lubię tę stronę, to rozdania są dla mnie ważne; jeśli pozostaną zepsute lub zostaną usunięte, prawdopodobnie przestanę korzystać ze strony
cherrygrapesoda: trzeba utrzymać tempo, to około 45 minut dziennie, ale kumuluje się każdego dnia i to sprawia, że warto
cherrygrapesoda: i tony czerwonych odłamków
cherrygrapesoda: nie, zarabiam około 5000 klejnotów dziennie po prostu wykonując krótkie zadania na RevU
...: albo zrobić sobie przerwę lol. Deszcz był w pewnym sensie całym motywem tego serwisu.
cherrygrapesoda: wszystko, co możemy zrobić, to dalej grindować i mieć nadzieję na najlepsze
...: nie spamujcie ich, jestem pewien, że nad tym pracują