Żal ***** jak *** jedna wielka ***** ściema
Ja miesiąc czekam na jedną nagrodę, ponad dwa tygodnie na drugą a tydzień na dwie... Albo kryzys chwycił Gamehaga albo stali się scamem jak ich konkurent, albo zakończyli działalność i nikomu o tym nie powiedzieli.
U mnie to samo, zero odpowiedzi. Tydzien i cisza, support milczy. Dorosłe osoby które tutaj sa proponuję założyc grupę na fejsie, zebrać wszystkie osby poszkodowane i złożyc pozew zbiorowy.
Bo to co się dzieje to jest jawny wyzysk. Zarabiaja na nas a nie łaska nawet odpisac na maile, nie wspomnę o wydawaniu nagród. Tym czasem facebook gamehagciągle dodaje posty nowe...
Jak coś to czekam na te Złote Orły 332 godziny a maksymalny czas wysyłki to 24 godziny!!!!
właśnie dostalem steam random vip i nie działa ten klucz hahahaha ale syf, SCAM
Ej mam pytanie bo jakby dostałam robuxy ze skrzynki earnweb i jakby dostałam kod i pytanie moje gdzie mam go wpisać???
Kiedy weźmiesz jakiegoś robuxa to tam jest tutorial jak go dostać
ej wiecie jak zdobyć 3 lewel szybko
czekam na przesyłkę i pisze nagroda w trakcie wysyłania?
czasami trochę to trwa, ja czekałam kilka dni
I JESZCZE MI COFNĘLI LEVEL... CO ZA HAMSTWO! PRZECIEŻ CZEKAŁEM NA TE ZŁOTE ORŁY 17 DNI A MAKSYMALNIE TO WYSYŁAJĄ 24 GODZINY!!!!
na czym tu najlepiej te kamienie dusz zbierac?
a to różnie bywa albo szybko albo trzeba czekać kilka dni tydzień
dostałem już 3 klucz do tej samej gry to jakaś żenada gamehag napraw to albo weryfikuj czy jakiegoś śmiecia już komuś nie wysłałeś
Tutaj pisze że Złote Orły wysyłają się maksymalnie do 24 godzin a z VIP-em jeszcze szybciej a czekałem na nie 17 dni a cofnęli mi na dodatek level i wkońcu mi ich nie dali i po miesiącu zrobiłem zadanie i znowu mam 3 level a kiedy usunąłem sobie VIP-a to przyszło mi po kilku dniach xD:joy:
może napisz do tego bota, ale nie wiem czy coś to da w sumie, zależy ile czekasz- max 72 godziny i powinienes miec