JAK JA CZEKAM NA TO PRAWIE TYDZIEŃ, ZGŁASZAM I NIC SIĘ NIE DZIEJE!!!:rage::rage::rage::rage:
MAM JUŻ TEGO DOŚĆ. CZEKAM JUŻ 6 DNI, WYSYŁKA JEST DO 24H I ZARAZ IM ZGŁOSZĘ ŻE WCALE ALE TO WCALE NIE ZNAJĄ SIĘ NA CZASIE!!!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:
Musisz troche poczekac bo na pewno przyjdzie
dla wiekszosci osob przychodzi to chb legitne
aha kco jest co to jest aha lol
Ktoś trafił ze skrzynki Vip, 100$ na paypal? Doładowanie na tą stronke to jest ewebin czy jakos tak
CZEKAM NA TE ZŁOTE ORŁY 164H A MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 24H!!! !!! !!! !!! !!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:
DOBRA, TEGO JUŻ ZA WIELE. WALĘ TEGO GAMEBUGA!!!!:rage::rage::rage::rage:
od kilku dni do kilku miesiecy, zalezy od nagrody
GOŚCIU, JA CZEKAM JUŻ 192H A MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 24H!!!!:rage::rage::rage::rage::rage:
A W OGÓLE TO WSZYSCY PISZĄ ŻE MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 72H NA 24H TO I TAK SIĘ MYLĄ BO CZEKAM NA TO 192H!!!!
nagroda przychodzi max do 48 godzin
JA CZEKAM JUŻ NA ZŁOTE ORŁY 210H A MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 24H!!!!:rage::rage:
NIE WIEM CZY WIECIE ALE CZEKAM NA TE ZŁOTE ORŁY 237H A MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 24H!!!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:
Ja czekam ogólem na 4 nagrody, i do dziś nie ma ani jednej, a mija już drugi tydzień. Strone uważam za SCAM, zero kontaktu z Supportem, tylko Misty:rofl::rofl:
U mnie jest to samo: napisałem do supporta że na te Złote Orły czekam 76 godzin a maksymalny czas wysyłki to 24 godziny, tymczasem minęło 8 dni: żadnej odpowiedzi.
Czy ktoś wie jak mam odebrać PayPal 50 dostałem klucz ale gdzie go wpisać bo ***** nie mam pojęcia!!??