polecam sie dawac lecimy xd pisze to dla beki
No kiedyś napewno przyjdzie, musisz poczekać ;))
max po 72h. A to wszystko zależy od tego czy klucz jest trudny do zdobycia.
nie wiem kiedy ale fajna grupka
Mi przyszła po 20/30 minutach.
To zależy jaka to jest nagroda i czy ma ekspresowe wysyłanie
72h to czas, w którym nagrody zazwyczaj są wydawane (zgodnie z regulaminem jest to 30 dni). Jeśli jakaś Twoja nagroda nie została wydana w ciągu 72h, zapewne jest weryfikowana dokładniej.
hejo jeśli przez pare dni nie przychodzi to moze to byc jakis blad albo poprostu dadza ci pozniej mi artykulu nie chca sprawdzic jeszcze ... jezeli czekales noc albo pare godzin to przyjdzie pozniej bajo.
hejo jeśli przez pare dni nie przychodzi to moze to byc jakis blad albo poprostu dadza ci pozniej mi artykulu nie chca sprawdzic jeszcze ... jezeli czekales noc albo pare godzin to przyjdzie pozniej bajo.
Na nagrodę przeważnie czeka się do 72 h :)
Ja już czekam hm 8 dni pisze do nich i *** zero odzewu wałek jak ***!!! Skrzynka 50 $ PayPal np żal i tyle
Ja kupiłem 150 Złotych Orłów do War Thunder, czas wysyłki jest do 24 godzin a czekam już 53 godziny.
No nwm zamówiłem 5 dni temu 200 robuxów i do dzisiaj nie dostałem xd.
siemka czy ktoś oddal by troszke swoich kamieni duszy jestem nowy i bardzo bym chciał trochę ich dostać???? na razie tylko 100 posiadam
potrzebuje 150 do tej skrzynki
no to zbieraj kd:dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar:
JA CZEKAM JUŻ NA TE ZŁOTE ORŁY 79H A MAKSYMALNY CZAS WYSYŁKI TO 24H!!!
troche musisz poczekac bo sie wysyła i może zrobic tak że odda ci kamienie dusz