swhli: Odjęto mi ponad dziesięć tysięcy punktów, gdy wymieniałem rzeczy
hanfred: tak nie używaj cherrys i prime
ChrisCape: Wygląda na to, że nie możemy mieć złudzeń
ChrisCape: Cholera, właśnie wszedłem online i zostałem usunięty 322 przez cherries
Art: cześć
UTKU EFE: xd
Pontus Andersson:
Kyumuyt Games:
Zera:
3806919597: Naprawdę mam dość. Otworzyłem ankietę i zdobyłem ponad 1500 klejnotów, ale w końcu CPX został wyłączony i nie mogłem otrzymać klejnotów. Naprawdę denerwujące — zmarnowane 20 minut.
blonwon: cześć
3806919597:
hanfred: mówię wam codziennie, nie używajcie prime surveys, nigdy nie słuchacie :(
Gamehag: 23 użytkowników otrzymało 82 od Deszczu.
3678683308: Cześć, twoje wypłacenie zostało odrzucone, a Twój saldo zostało usunięte, ponieważ użyłeś VPN, proxy lub centrum danych do realizacji ofert
3678683308: Wszystko, co zarabiam na Prime Surveys, jest niedostępne podczas realizacji. Administrator najpierw odrzuca realizację, a następnie ją potrąca. O co dokładnie chodzi?
I oni przekażą taką informację zwrotną, ale nie korzystałem z żadnego VPN.
abcd1290:
Mario Serrano hernandez: Cześć
MoYe: Losowanie zaczęło losować Pazury Potwora :)
bacolditz: 334wer spurs
Tim:
kat1786: Awaa
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Klejnotów!
Wargame 1942 jest osadzoną w czasie II Wojny Światowej grą przeglądarkową! Gracz wciela się w rolę uczestnika jednej z największych wojen tego świata. Cała twoja rozgrywka zależy od decyzji jakie podejmiesz. Podobnie jak w innych grach strategicznych do dyspozycji gracza oddane jest miasto, które trzeba rozwijać. Ważne jest wydobywanie surowców, rozwijanie infrastruktury i armii. Rola gracza i obrana przez niego droga a także sposób walki są niezwykle istotne. Mogą one wpłynąć na losy internetowej II Wojny Światowej. Bądź znakomitym dyplomatą, walcz o swoje przekonania, trwaj w honorze lub udawaj kogoś kim nie jesteś w celu osiągnięcia własnych ambicji. Jako dobry przywódca powinieneś pamiętać o bezpieczeństwie twojego kraju, zabezpieczeniu jego granic i rozwijaniu gospodarki. Uczestnictwo w wojnie również jest istotnym aspektem. Będziesz brał w niej czynny udział czy zachowasz neutralność? Możliwości jest wiele i a gracz o rozwiniętym zmyśle taktycznym i smykałce do strategicznego myślenia zapisze się w dziejach II Wojny Światowej na zawsze!