ocenianie artykułów też dostarcza wiele kamieni dusz
ocenianie artykułów też dostarcza wiele kamieni dusz
Dziękuję za pomoc napewno się przyda!Polecam wszystkim bo naprawde KD się bardzo przydają, ja zbieram na robuxy :blush:❤
piszę dla exp bo mam 87% na trzeci lvl i mam 150 kd i chce kupić sobie coś ale nie wiem co może doradzicie?
plis?
piszę dla exp bo mam 87% na trzeci lvl i mam 150 kd i chce kupić sobie coś ale nie wiem co może doradzicie?
plis?v
plis
plis? lvl
plis? xd
plis?eyy lvl
grając ,piszoc i oceniając
morzna je zdobyć zas pomocą:grając,pisać jak ja teraz i oceniać na forum jak niewiesz przejdz tutorial
ps tutorial jest jak klikniesz w jak to działa
i teraz nie zadawaj takich gupich pytań
dzięki pomogłeś bardzo fajne wyjaśnienie.
Bardzo przydatne dla nowych użytkowników
Bardzo fajny i przydatny artykułcik!
dobry dla nowych użytkowników
bardzo fajny poradnik dzięki
jak zrobi się grupe to dostaje się za to coś pls nwm czy opłaca się robić tą grupe przydatne dla nowych użytkowników przyda się to dla każdego polecam przez steam sie zalogowac to w darmowych skrzynkach cos wpadnie do reki
noo fajne i wsumie potrzebne
Dzięki za pomoc bardzo mi się przyda może teraz jak zdobywać xp?:D Bardoz mi potrzebnee
dzięki pomocne naprawde
:grinning: