Dobrze napisane :) Karakan, jak zaprosiłeś kolegę to żeby coś dostać on m,usi też być aktywny (chyba musi min 500 kamieni uzbierać)
ja zdobywam kamienie dusz oglądając reklamy
Spoko bo całkiem sporo na reklamach można zdobyć, tylko chyba jest jakiś limit dzienny oglądalności...
spoko artykuł troche sie dowiedzialem dzk
HOHO! Bede korzystał chyba ze zapraszania znajomych!
Właśnie zapraszanie znajomych... Tylko muszą być aktywni :)
fajny artykuł dla nowicjuszy gamehagu :)
Pomocne dla tych co zaczynają przygodę z gamehag
hejka
co należy zrobić w grze Candy crash , poza instalacją
dzięki nwm jak ci sie chce to pisać
myślałam że KD to kamienie dusz xD
toeniooadlomeldajzi eczceiuycwnamlemam pytanie wiem że to nie do tego tematu, ale przyznajcie, że większość z was pisze se tu bo exp se robi (stwierdzam to patrząc na wasz level) i nwm czy czym napisze się większy komentarz tym dostanie się więcej expa więc teraz pisze wmiare długi komentarz niewiem czy warto jest to robić bo jak okarze się, że dostane za ro biedne 2 expa to sie naprawde zdenerwuje ale never mind zobacze jak skoncze pisac ten okomentarcz mozecie tez zauwarzyc ze na pioczotku pisalem porprawinie bez bledow ortograwficznych i interpunkcyjnych ale niestety zaczynaja mnie bolec rece, naszczescie mam motywacje zeby pisac bo hcce przegonic tego kolesia co napisal niewiadomo ile awiec spoko p;isze i tak mam easter egg reraz lekcje a wiec sluycham se teglo kto cos tam mowi i tez pisze mysle ze jest to fajna dorma rozrywki i specjalnie tezraz nie uzywam zadnych enterow zeby przedlozyc ten komentarz bo jesli chcecie dlugi komentarz dio bedzue on pelny ale nwm czy latwo go sie bedzie czytac bo jak widzicie jakkosc tegop co pisze poszostawia ze zsobom watpliwosci niestety nwm ile jeszcze bede pisal bo boli mnie bark reka i palec u reki i u nogi ale to dlatwgo ze przy pisaniu tego walnolem sie o kant biorka.... nwm ile jeszcze bede pisale ale bd zocraz szybciej bo nie chce za szybko zkonczyc bo ja niewidze ile codkladnie tego napisalem ale jak nie porzegonie tego goscia to mbedzie mi smutniko pisze juz to 20 minut i nwm fco dalej bdzie fajni by bylo no kurde zapomonialem co mialem napisac ale trudno moze mi sie za chwile prtzy piwuci o nie przyszlo mi powiadomienie ze jakies xzzadanie jest ale to jest na ruskiej storoinie i nie wiem gdzie mozna to przertylimaczyc, pizre to pol godziny i mysle ze to czas konczyc, dobra pisze topm do konca mojej ledkcji. albo lepiej bede pisal to porzed godzine bdz warto ale mam nadizeje bo nak nie bezie to bedzie mi skmutno i moje oalce juz naprawde slabo pisza, pisze 40 minut i cienzo mi sie wymuysla co mohgge pisac ale opow
łał fajny poradnik like za info
Ale to chyba nie za ilość tekstu pisanego bez ładu i składu dostaje się EXP :)
minigierki, filmy, gry itp
piszę dla exp bo mam 87% na trzeci lvl i mam 150 kd i chce kupić sobie coś ale nie wiem co może doradzicie?
plis?
przecież wiem jak sie je zdobywa no i tera pissze dla expa bo pisze dla expa zeby odebrac sobie psc