tak dobrz ją zainstalować smieszna jest
Kiedyś grałem ale teraz mi się znudził
jesli nie masz co robic bardzo polecam
warto jest mega ciekawa jest tam duzo gier zjada duzo czasu nie jest nudna jest ogolnie git i esrto ją zainstalować
no tak średnio robi wrażenie
POLECAM TĄ GRE W WIEKU 6-13 LAT
kurde przypał mieć 13 lat i nie wybrać najpotężniejszej frakcje czyli japończyków którzy dodają ci 10%ową premie do zbiorów
fajna gra właszcza że można poznawać znajomych grać co się chce wcześniej 2016 grałem w tą grę i była o wiele fajniejsza ale polecam bo nadal jest fajna
fajna gierka, ale wszystko zależy co kto lubi
To nie skam zerknijcie na opinie w google tam placa kilkaset % wiecej i kase mamy po 5 min na koncie :) Siemanko chcialbym wam polecic super stronke która wkoncu nie jest zadnym Fake ani oszustwem. za wypelnianie ankiet oraz zadania w grze czy rozne inne zadanka mozna w pare minut zarobic troche kaski i wyplacic w ciągu 10 sekund na portwel crypto (wyplaty ponizej 100$ sa generowane automatycznie i mozna odrazu wyplacic kase juz po 5 min od rejestracji min wyplata to LTC 0.50$ i po paru minutkach mamy kaske). Za rejestracje z mojego ref linka i wpisaniu kodu po rejestracji dostaniemy 1 oraz 3 skrzynki za uzycie mojego kodu w ktorych na wejsciu mozna zgarnac 250$ jedynie aby odblokowac dostęp do moich 3 skrzynek trzeba zdobyc najpierw 1$ (bez strachu to wykonalne w 5 min :D). Pozniej kaske mozna odrazu wyplacac bez zbednych ceregieli :) powodzonka. link i kod - https://Freecash.com/r/Withdrawall4u ..Code - "Withdrawall4u", need use after registration from my link - (3 free chests with chance to win 250$ each)