nie to nie jest fake bo ta strona ma sens kidys wygrałem 10000 robux
Potwierdzam, że nie jest fake. Sam otrzymałem kiedyś nagrodę
w sumie ja tez sie zatrzymalam na 2 i nie moge wbic 3
dfgjhgsdghjl;lshkld;djkld;dlc
qwertyuiop[;lkjhgfdsazxcvbnm,.
qwertyuiop[;lkjhgfdsazxcvbnm,.s
qwertyuiop[;lkjhgfdsazxcvbnm,.a
oj byczq tak długo się na gre za 2 zł zbiera ja zbierałem 2 tygodnie
moja opinia jest taka na starym koncie które usunołem kupiłem the darkness II sanctum 2 i 20 robuxów i 2 randomowe klucze steam te klcuze steam z miesięcznego chesta
Zadania przyjmują tylko musisz mieć wyłączonego adblocka :) Już miałem taką sytuację, a lvl 3 myślę że po prostu się wolniej zdobywa :D
trzeba trochę poexpić do 3lvl i tyle
to nie fake, ja dostałem 200 robuxów
NIGDY gamehag niejest fakem
legitne wypłace psc czy też waluty do gier ja nawet zebrałem na minecraft na gamehag
:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
⛹♀⛹♀⛹♀:mountain_cableway::mountain_cableway::mountain_cableway::mountain_cableway::mountain_cableway:
Legit, gamehag nie ma co fakeować. Zarabia na reklamowaniu gier, stron i kanałów na yt lub kont na mediach społecznościowych i wielu innych rzeczach np. strefa tv gdzie ogląda się reklamy za KD. Gamehag nawet nie musi scamować by dużo zarabiać. Dlatego Gamehag nie scamuje bo mu się to nie opłaca i przez to trzyma użytkowników przy sobie a dzięki użytkownikom i tym że użytkownicy rejestrują się z ich linku dostają pewien % pieniędzy.
legit wyplacili mi wszystko11 ro bux w 1h
War Thunder to Rosyjska podróbka World of Tanks, World of Warship oraz World Warplanes
mi war thunder nie przyjmuje tez
to nie fake ja zbieram akurat na green hell a i dostalem robuxy ;D za kamyczki czyli nie fake