wontpie gamehag to scam jest spk
Dzień Dobry ! Jak Można zauważyć że przy 2 levl'u się zatrzymujemy i nam blokuje co powoduje że niemożemy dobić do 3 levla aby np. mamy już ilość KD za którą możemy kupić w moim przypadku to jest robux i chce sobie kupić ale niemoge dobić na 3 level czy stronka GameHag to Fake ?
Dzień Dobry ! Jak Można zauważyć że przy 2 levl'u się zatrzymujemy i nam blokuje co powoduje że niemożemy dobić do 3 levla aby np. mamy już ilość KD za którą możemy kupić w moim przypadku to jest robux i chce sobie kupić ale niemoge dobić na 3 level czy stronka GameHag to Fake ?
nie fake na moim starym koncie które usunołem odebrałem 5 gier i 40 robuxów
Nie dostaje też exp po jakimś czasie i nie zaliczyło mi zadania jednego bo ponoć mam stare konto XDDDD
nie do końca są uczciwi nagrody faktycznie dają ale nie zawsze uznają zadania
To nie fake zdobywaj kamienie wbij 3 lvl i odbierz nagrodę
wszystko działa jest legitne i super
za karzdy komentarz dostaje sie +2% chyba
Dają, ale system jest naciągany - dlatego tylko 1% użytkowników ma powyżej 3 lvl, w momencie wbicia na 2lvl wszystkie zadania z weryfikacją są odrzucane, musisz ostro się nagimnastykować, żeby wbić brakujące XP bez zadań, czyli albo maltretujesz się z komentarzami (+2 za 1 = max 10 XP/dzień) albo robisz zadania z automatycznym zaliczaniem (który nie zawsze działa) - mi na farcie się udało dzisiaj, a już miałem odpuścić...
nie no gamehag nie jest scamem, tutaj mozesz faktycznie cos zyskac