każda jest wymagająca zależy jak grasz na kogo lub z kimbgrasz
według mnie najbardziej wymagająca linia to jng
zdecydowanie mid i jg bo grając w julngli nie tylko musisz czyścić kampy ale też caunterjunglować jeżeli dasz rade oraz patrzeć na całą mape czy nie należy zgankowac którejść z linii oraz pomóc w jej pushowaniu musisz też być przygotowany na walkę z enemy junglerem np. o kraby, smoki, hearaldy itp, Mid jest dosyć specyficzną linią najszybszą do pushowania lecz jedną z najmniej bezpeicznych ponieważ dosłownie z każdej strony jesteś narażony na ganki od enemy junglera oraz też powinieneś często patrzyć na mapę czy nie wypadało by zejść z linii aby pomóc topowi albo botowi. Wszystkie linie są wymagające i to tez własne preferencje decydują o tym co jest dla nas najtrudniejsze.
według mnie to jungle najtrudniesza ze wszystkich
każdy lane jest wymagający .raz trafisz na weterana lola a raz trafisz na świeżaka
jugla tak mi sie wydaje poniewaz od niej zalezy wynik moze równiez przesądzic o tym
jak dla mnie to każda jest wymagająca, bo każda ma inne predyspozycje, że tak powiem
jungla, bo musisz patrzeć na wszystkie linie, aby wiedzieć którą najlepiej byłoby zgankować i musisz w odpowiednim momencie ruszyć na tą linie
jg bo musis cały czas patrzeć na mapę i oceniać np gdzie jest enemy jungler czy warto zgankowac
Jungle, ponieważ musisz umieć się po niej poruszać tak żeby nie tracić czasu, jednocześnie pomagając sojusznikom i dbając o smoka i barona.
osobiście sądzę, że gdy gra się samemu, to support jest bardzo wymagającą linią. Mam na myśli, że jak nie ma się kontaktu chociażby na głosowym ze swoim adc, to rola jest dość problematyczna.
wydaje mi się że mid jest najciezszy
Według mnie najbardziej wymagająca jest jng ponieważ musi się troszczyć o wszystkie linie, sam się farmić i od niego zależy czy np. zrobienie smoka się uda
jng pewnie i mid moim zdaniem, może i bot też bywać cięzki jak nie umiesz sie dogadac z ziomkiem
w mojej opinii będzie to nie lane, bo wrogi jungler może cię zgadkować z dwóch stron, i ogólnie jest ona dość pusta.