Ciekawy artykuł, lecz nie do końca się z nim zgadzam :P Ale tak czy siak przyjemnie się Twój artykuł czytało i liczę że więcej takich powstanie :)
myślę że mc nie jest martwą grą myślę że mc nie jest martwą grąmyślę że mc nie jest martwą grąmyślę że mc nie jest martwą grą
Minecraft naewt jak bedzie martwy no to i tak bedzie w naszych sercach i w spomnieniach
tak. wprowadzili za duzo teraz tych rzeczy i to nie to samo co kiedys
Moim zdaniem z pewnością nie! Minecraft jest nadal bardzo popularną grą, z ponad 200 milionami aktywnych graczy miesięcznie. Jest to również jedna z najpopularniejszych gier na Twitchu, z ponad 100 milionami godzin oglądania miesięcznie.
W ostatnich latach Minecraft zyskał na popularności dzięki temu, że jest dostępny na wielu różnych platformach, takich jak PC, Mac, konsole i urządzenia mobilne. Dzięki temu każdy może grać w Minecrafta, bez względu na to, jakie urządzenia posiada.
Minecraft to również bardzo kreatywna gra, która pozwala graczom budować własne światy i przeżywać różne przygody. To właśnie kreatywność jest jedną z głównych przyczyn popularności Minecrafta.
Podsumowując, Minecraft to wciąż bardzo popularna gra, która jest dostępna na wielu różnych platformach. Jest to również bardzo kreatywna gra, która pozwala graczom budować własne światy i przeżywać różne przygody. Dzięki temu Minecraft jest doskonałym wyborem dla osób w każdym wieku.
zdecydowanie Minecraft dalej żywy
nie, cały czas inni grają
Ładnie napisane i zgadzam się!
Głupoty piszesz. Minecraft never die!
Minecraft nigdy nie umrze.
minecraft jest jedną z gier, które nigdy nie umrą mi się wydaję
nie, to nie prawda. wciąż są nowe aktualizacje, twórcy starają się jeszcze bardziej niż kiedys, nie do końca zgadzam się z opinią "martwa gra"
ale zbieram na niego czy ktoś da mi 1000 dusz ?
Minecraft nigdy nie bedsie martwą gra