Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft
Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft
Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft
Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoftNie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft
Nie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoftNie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoftNie ponieważ gra cały czas się rozwija dzięki microsoft
ja szczerze bardzo lubię minecraft i nie uważam że ta gra umarła chociaż czasami mało ludzi gra w nią
Minecraft nigdy nie umiera, można zobaczyć ile osób gra na Hypixel. Oraz Gra Cały czas się rozwija, mojang ma dużo rzeczy które ulepszy grę i przywróci starych graczy
Minecraft to już gra stająca nad grobem ale mimo to wiele osób wciąż gra a w tym i ja
Minecraft Jest Martwy `jak Taki Krab suczony
Minecraft Jest Martwy `jak Taki Krab suczony
imo tak i nie jedni twierdzą ze tak drudzy ze nie lecz ja uwazam ze nie poniewaz duzo osob jeszcze w ta gre gra i duzo ludzi nadal ja nagrywa na yt i rurznych platformach
Sądzę że tak czasem zdarza mi się pograć tak samemu lub z kolegami ale Minecraft szybko mi się znudził
Nie ale każda kolejna aktualizacja jest coraz gorsza i twórcy już sie nie starają. w ogole śmieszy mnie że dodają tak mało rzeczy
minecraft to dalej dobra gra
nie wydaje mi się, chociaż twórcy cały czas kombinują z dodawaniem nowych rzeczy i upgradeowaniu rzeczy
dalej dobra gra ale nie ma z kim grać
jeszcze nie jest aż tak martwa
JO!N-EARNWEB-NOW!
macie kod bo ja mam cooldown
no znudziło mi sie ta gra juz
Gra jest ponadczasowa dla tych którzy mają czas by go marnować (czyli głównie dzieci), lub są np. obłożnie chorzy lub z różnych powodów przykuci do mueszkania/domu, gra pozwala uciec od rzeczywistości (choć ja bym wolał strony do zarabiania w stylu TimeWall czy nawet Freecash.com i Lootup.me), ale myślę tak: prędzej czy później powstanie jakaś nowsza interpretacja, wykonanie takiego pomysłu (na angażujące spędzanie czasu w wirtualnej rzeczywistości z opcjami społecznościowymi, jakąś formą rywalizacji lub współpracy, dialogu z innymi żywymi użytkownikami) ale lepszą grafiką, wykorzystaniem technologii która będzie na dany czas aktualniejsza, bardziej szczegółowa grafika, realistyczniejsza, lepsza fizyka itp. Dorośli wolą inne rozrywki odkąd zaczną wychodzić z domu, do ludzi lub na spacer, lub założą rodzinę lub kupią fajnego psa czy inne zwierzę, dzieci i różne formy zdrowego aktywnego wypoczynku to lepsza frajda, nue mówiąc o miłości :)
imo tak, ponieważ w coraz to nowszych wersjach nic nie dodają co by zamieniało rozgrywkę, nie starają się nad tą grą
nie jest martwa ale czasem jest na to faza tak ok 2 tygodnie xD
Uważam, że to już martwa gra:confused:
zależy wydaje mi się że ta gra jest w pół martwa
Myślę, że swoje lata świetnośli miała lecz nadal jest super
Nie sądze że Minecraft umiera
minecraft stał sie martwą grą przez fandom który ogląda troche do kitu youtuberów ktorzy tą gre niszczą, kiedyś ta gierka była w **** kreowana przez youtuberów (typu rezi, stuu, multi) a teraz jakieś czubki niszczą nam gre którąkochaliśmy nad życie
hi GUYS THIS is my comment
według mnie minecraft to nadal świetna gra
nie bardzo lubie w nię grać
polecam
Nie nazwałbym minecrafta martwą grą, ciągle są nowe wersje i snapshoty, a graczy nie brakuje.
Jako sama gra nie ale microsoft dokłada starań żeby ją uśmiercić