Ja pobrałem ale nie mogę dodać avataru na stronie steam bo mimo że pobrałem to nie pokazuje mi tego pliku jako zdjęcie ;/
ale skrzynia mi się nie chce otworzyć
niestety nie wiem jak ci pomóc
mam wszystko zrobione jak nalezy a pisze ze avatar jest nie zrobiony
może plik masz ustawiony na inny niż png lub jpg?
ja mam wgrany avatar na steam i pisze na gamehag że nie jest
Mam to samo ale widze ze juz naprawili.
to jest jakieś zepsute mam awatar na steam z gamehag weszłem w skrzynke steam i pisze ze 2 krok nie ukończony nao ******* poprostu
Hej, chetnie pomogę z tym:
avatar pobieracie z przycisku, wchodzicie w steam i ustawiacie nowy profil i wybieracie ten avatar z tym overlay od gamehag ktory wam wygenerowali z waszym avatarem. Krok pierwszy zrobiony!
Ze zmiana użytkownika jest trudniej ale wystaczy dopisać do nazwy gamehag.com(bez spacji najlepiej)
np. ja mam na Steam: Birbeqgamehag.com
mam nadzieje ze pomoglem ^^
ej jak macie androida lub ios to skrzynie steam można odebrać avatara pobierzcie przez operę GX
Mi niestety nie działa. Proszę o pilną pomoc. W razie czego, proszę dodawać mnie na Gamehag do znajomych. Loguję się codziennie.
Mi niestety nie działa. Proszę o pilną pomoc. W razie czego, proszę dodawać mnie na Gamehag do znajomych. Loguję się codziennie.
też mam ten problem, ale mysle ze mozna obejść standardowe łączenie, trzeba po prostu wpisać bezpośrednio URL wymiany Steam. Tylk ozeby to zrobić trzeba wiedzieć jak on wygląda u kogoś kto już ma to konto podpięte, wystarczy wtedy podłożyć swoje dane ze steama i powinno byc ok. Także jak ktoś się takim kodem url podzieli to będziemy mogli coś podziałąś i ze swoimi kontami :P
wykonałam wszystkie ktoki a pomimo tego że na profilowe mam to logo to nie działa mi a mam steam połączony z gamehag