birtalan(Tom_cat): @Maria Garcia Ile klejnotów wymieniłaś na pieniądze? Czy czekasz dłużej niż 23 godziny?
masterx83:
Sprinfrok Soazo: siostra siedem
Андрей Нечаев: 11
Elyfred Rangel marquez: Hej :D
dem.pferd.heisst.horst:
Maria Garcia: birtalan(Tom_cat) tego samego dnia, w którym złożyłem ofertę, zaksięgowano mi klejnoty, to nic z klejnotami, zaksięgowano je poprawnie tego samego dnia
Anonymouslunde: kod LUNAR być może
Pedro:
birtalan(Tom_cat): @Maria Garcia Ale najbezpieczniej jest zapytać obsługę klienta Gamehag.
birtalan(Tom_cat): @Maria Garcia Rozumiem. W takim razie być może teraz automatycznie zatwierdzili 5760 klejnotów za zadanie. ale Twoja faktyczna wypłata nastąpi dopiero za 7 dni
giorgi.pirveli:
MailForPSX:
poorguy:
Pedro: fesawfs
Pedro: wf
Pedro: cześć
Gamehag: 17 użytkowników otrzymało 48 od Deszczu.
Arkot Arkot: Powiedz wallahi bracie
atachowilliams20: dlaczego spam
Gamehag: 67
Arkot Arkot: 67
Arkot Arkot: Spam 67
atachowilliams20: z pierwszej wypłaty
Maria Garcia: birtalan(Tom_cat) o czym on mówi zrobiłem ofertę cases.gg i poprawnie mi ją zaksięgowano nawet sprawdziłem tę samą ofertę i wszystko jest w porządku
mathis06: cześć
hanfred: nie jestem pewien, czy to jest automatyczne, czy swirfty musi wypuścić te oferty clash itp.
hanfred: nastąpiła niedawna zmiana
hanfred: wydaje się, że teraz płacą natychmiast
birtalan(Tom_cat): @Mária García Co stanowi więcej niż 3500, twoja nagroda będzie wstrzymana na 7 dni. Zostanie zaksięgowana dopiero po 7 dniach.
birtalan(Tom_cat): @Mária García skoro otrzymałaś 5760 klejnotów za wykonane zadanie (Cases.gg).
atachowilliams20: Jestem nowy
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
atachowilliams20: dziękuję
hanfred: pewnie
atachowilliams20:
Retominus:
atachowilliams20: czy to zapłaci?
benjamin.whitt: wydaje się, że to zajmuje trochę czasu
Maria Garcia: 24 godziny mówią
fabinhods: chodźmy
atachowilliams20: ile czasu szacuje się, że zajmie pierwsza wypłata?
Marcos Qh: hng
atachowilliams20: ?..
Spleen:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Kamieni!
hanfred: administratorzy byli wcześniej online i wysłali nagrody, być może przeoczyli twoją