jcrbfm: jest puste, nic tam nie ma, właśnie to zobaczyłem
bacolditz: rereefe
birtalan(Tom_cat): nie sekcja historii. Pytam: Sekcja "Moje zgłoszenia"
jcrbfm: Nie rejestruje historii tego, co zrobiłem
birtalan(Tom_cat): ??
birtalan(Tom_cat): @jcrbfm ukończone zadanie pojawia się w sekcji: "My Submissions"
jcrbfm: Myślę, że to problem ze skryptem strony, nawet zmieniłem komputer i przeglądarkę, ale problem nadal występuje
jcrbfm: Do wczoraj było dobrze, dziś time wall działa źle, ukończyłem tam 2 małe zadania i nic, nawet nie pojawiają się w historii
birtalan(Tom_cat): @Paulii Jeśli poprawnie wykonasz wiarygodne zadania, otrzymasz kredyt.
birtalan(Tom_cat): @Paulii Polecam "Timewall." Musisz tylko być wybiórczy przy zadaniach; nie ma potrzeby wykonywać tych, które wyglądają podejrzanie lub jak oszustwa.
giorgi.pirveli:
Yung Âür:
cronourameshi4: Być może dlatego, że jestem w kraju, którego Cheddar TV nie obsługuje
Gamehag: 9 użytkowników otrzymało 75 od Deszczu.
birtalan(Tom_cat): @LarsManders Jeśli klikniesz mój nick. Możesz zobaczyć: Wykonuję codziennie zadanie "Cheddar.tv"
cronourameshi4: Cheddar TV też nigdy u mnie nie działało
daisy.w2211: Wiśnie zawsze mnie przekierowują, bardzo irytujące
Lars Manders: cheddar tv nigdy u mnie nie działał lol
birtalan(Tom_cat): @MaxT2116 Cheddar.tv działa dla mnie. Używam go teraz. I przynosi "ser."
mtc:
Retominus:
Paulii: Zdecydowanie nie polecam Timewall, gdy są zarejestrowane, zwracają je kilka dni później i zostajesz bez tych klejnotów
birtalan(Tom_cat): Więc wysłałem zgłoszenie błędu do zespołu wsparcia Timewall, wraz ze zrzutami ekranu.
birtalan(Tom_cat): @jcrbfm Właśnie ukończyłem zadanie na Timewall i je przesłałem, ale nie zostało poprawnie zarejestrowane.
Snike22:
jcrbfm:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
fnogaj:
jcrbfm: ostatniej nocy panel time wall się chwiał
jcrbfm: premia ono księguje, ale po wejściu w wyszukiwania nie ma historii, wydaje dźwięk dzwonka i nie księguje.
bobby123: deszcz
K1NG F1GHT3R: dziwne... mój rejestruje premię
jcrbfm: nie rejestruje historii
jcrbfm: Ściana drużyny też jest dziś słaba
fra4:
MaxT2116: czy ktoś wie, dlaczego cheddar.tv nie działa i czy w pewnym momencie to naprawią?
firatayten561: Cześć
Swirfty: Jeśli szukasz czegoś konkretnego, zawsze najlepiej po prostu na to odkładać
Swirfty: Zwykle są to mniej pożądane klucze do gier
bobby123: czuję, że ma 3 gry w rotacji
bobby123: Czy opłaca się kupować diamentowe klucze tajemnicy? Kupiłem około 7 i 4 były duplikatami pierwszych 3...