Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
dem.pferd.heisst.horst:
anorldbram: Proszę, jak działają poziomy?
sachabebe1809: Ok dzięki
yuliettegraphics: ok
hanfred: nikt tutaj nie może powiedzieć
hanfred: najlepiej poprosić wsparcie
sachabebe1809: Cholera, więc trzeba czekać na uzupełnienie zapasów za każdym razem, gdy to się zdarzy.
hanfred: ale zawsze możesz poprosić o szczegóły (headphones icon)
hanfred: nie, ale może się zdarzyć, jeśli kupisz bardzo konkretne przedmioty, które nie są dla nich dostępne do kupienia w tej chwili, takie jak monety Minecraft itp.
sachabebe1809: Czy zdarzyło wam się kiedyś tak długo czekać na zakup? Tylko żebym wiedział, czy naprawdę powinienem się martwić
hanfred: wtedy musisz czekać
Damian Ticlenco: Cześć
sachabebe1809: Już pytałem wsparcie, ale ciągle mi powtarzają, że "Review process takes 24 hours"
cronourameshi4:
hanfred: poprosić wsparcie (ikona słuchawek)
sachabebe1809: Ludzie, czy to normalne, że nadal nie otrzymałem klucza CD 72 godziny po zatwierdzeniu transakcji?
90**6:
Soliman Broho:
hanfred: Europa lub USA jest dobre
hanfred: przenieś się poza Chiny, aby to aktywować
Tecno Solución: wyjdź ze swojego kraju
Granolia:
3773294726: Dlaczego kod do realizacji hag nie może zostać zrealizowany, pokazuje mi, że nie jest sprzedawany w tym kraju/regionie, czy muszę zmienić region?
114514:
Django: Tak
Sametbabapro: Cóż
Gamehag: 21 użytkowników otrzymało 53 od Deszczu.
xiong_leo: RIAN
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Pereł!
ConquerorShiyam :
hanfred: to wystarczająco dobre moim zdaniem
asaprey056: Możesz mieć rację, ale myślę, że to nie wystarczy, aby go zrealizować
china: helo
hanfred: a ludzie sprzedają nadmiarowe klucze na stronach szarego rynku
hanfred: to gra wypełniająca w losowych pakietach
asaprey056: Klucz z Fanatical kosztuje 18$ i nie widzę tańszego
hanfred: najprawdopodobniej pochodzi z fanatical, a fanatical mówi, że można go aktywować w chinach
asaprey056: Nie mogę powiedzieć, że jestem pewien, ale w przeszłości kupiłem klucz, którego nie można aktywować w moim kraju, a potem go rozdawałem
hanfred: albo mi to umknęło
hanfred: tak, jeśli wpiszesz dokładną nazwę w Google, znajdziesz ją, ale na stronie Kinguin nie ma informacji