Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
misiakkk:
Evor: Nie. VPN jest wykrywany i blokuje ci możliwość wypełniania ofert. Przynajmniej działa to tak na większości tego typu stron. No i mogą ci zablokować konto
Destroyer: Czy warto używać VPN?
antond289:
Evor: Każdy region ma inne oferty. Ja nie będę miał takich samych zadań oraz ankiet jak ty
Destroyer: Z ograniczeniem regionalnym?
Evor: Na początku faktycznie jest problem trafić w ankiety i czego chcą. Ale z czasem tworzy ci się profil odpowiedzi i zaczniesz się kwalifikować
Destroyer: Czy to ma w jakiś sposób związek z regionalnym?
Destroyer: Nie mogę załadować ankiet. A jeśli się ładują, to po ich wypełnieniu pojawia się– przepraszamy, nie pasujesz do nas
João Miguel: jaka jest najlepsza gra do wykonywania zadań?
Evor: Gry z zadaniami na osiągnięcie jakiegoś dystansu są bez sensu. Lepiej robić ankiety.
GradionJK:
Destroyer: Większość moich zadań to takie, gdzie trzeba osiągnąć 5000 metrów. Ale wydaje mi się, że tam ponad 800 jest nierealne
fra4:
Surimiet saucisse:
taysi:
Joshverd:
MaxT2116:
Joshverd:
luisgregorio20172017: ggg
Evor: Spróbuj wejść w zakładkę zarabiaj. Tam są różni oferujący zadania. Jeśli wejdziesz na stronę mychips lub torox to będą mieli własne zadania.
Dumb - J:
Carl6616:
Gamehag: 18 użytkowników otrzymało 35 od Deszczu.
Destroyer:
Destroyer: Nie mam tej aplikacji. A ankiety też nie pasują, ponieważ jestem z Rosji
Joshverd:
cronourameshi4:
Joshverd: i odpowiedz szczerze
Joshverd: Ankiety są najłatwiejsze, ale musisz być cierpliwy
salva_rules: Hi
Evor: Mu: Dark Epoch jest całkiem łatwe i polecam
Destroyer: Dziękuję. Jakie dobre zadania poleciłbyś wykonywać?
Evor: Przeczytaj dokładnie informacje przy zadaniu. Każde ma inne szczegóły
Evor: @Destroyer - Miałem ten sam problem. W informacji jest napisane, że nagroda może być wypłacona do 7 lub 30 dni i faktycznie są po czasie wypłacane.