Deszcz

Gem400

apprentice rank iconJasKne: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: OMEGALUL emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) NOPERS emote (inline chat version) NOPERS emote (inline chat version) monkaX emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: PartyKirby emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
apprentice rank iconPrajapati Harish: Vibin emote (inline chat version)
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem159 od Deszczu.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconPrajapati Harish: hanfred
apprentice rank iconPrajapati Harish: hy
apprentice rank iconPrajapati Harish: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Aa
grandmaster rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconTecno Solución: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: awa
adept rank iconjcrbfm: Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem247 od Deszczu.
novice rank icon🐷🐷🐷: wygrałem dzisiaj rozdanie
adept rank iconcherrygrapesoda: awa
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1fae0 emote (inline chat version)
adept rank iconcronourameshi4: Miejmy nadzieję, że pojawią się wieści od Gamehag, żeby zobaczyć, czy to będzie kontynuowane, czy nie
novice rank iconSelfishGene: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: 6 użytkowników otrzymało Gem173 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli Czy byłeś członkiem Discorda Gamehag?
novice rank iconIKOT17: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconsalva_rules: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Tak, losowania wydają się autentyczne, ponieważ jest 10 zwycięzców i tylko 100 lub mniej uczestników
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Przynajmniej tutaj losowania rzeczywiście mogą cię trafić, to pierwsze miejsce, które znajduję, gdzie losowania wydają się autentyczne
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie jest to jasne, ale może mają na myśli zostawienie wiadomości na czacie... po ukończeniu oferty
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie jestem tego w 100% pewien... ale jednym z warunków jest wysłanie wiadomości na czacie
novice rank iconLumi: Przydarzyło mi się to chyba 2 razy: wygrałem losowanie, a potem po wielu losowaniach nic, i to mimo że nie robiłem ofert
novice rank iconLumi: A co z losowaniami, które czasami organizują na Discordzie — jeśli nie robię ofert przez ponad tydzień, czy nie otrzymam losowania?
novice rank iconLumi: Teraz tak, dostałem
novice rank iconLumi: Wypełniam ofertę i nie dostaję nagrody 😭🙏
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Deszcz i rozdania GameHag to to, co naprawdę pomaga radzić sobie z tą frustracją
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Obawiam się, że zabieranie ci od czasu do czasu klejnotów jest normalne
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: I kolejna ankieta na Prime Surveys, ale potem zabierają mi klejnoty
novice rank iconLumi: Chociaż zdarzyło mi się raz, że zdobyłem ankietę na Timewall
novice rank iconLumi: Czasami też mam wrażenie, że zapomniałem, że odpowiedziałem w poprzednich ankietach
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Cherries również działa w nieco dziwny sposób
enchanter rank icongiorgi.pirveli: I w końcu nadchodzi moment, gdy wydaje się, że cię w pewien sposób "znają" i działa to trochę lepiej, ale to zajmuje swój czas
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lumi: często przydarza mi się to samo, to kwestia nalegania wiele, wiele, wiele razy
enchanter rank icongiorgi.pirveli: a Hanfred jest wystarczająco zręczny, aby to zrobić
enchanter rank icongiorgi.pirveli: mogę się mylić... ale te konta wydają się być obsługiwane przez jedną osobę
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

45

0/160

Szukam ludzi do gry.

Revel18 avatar

Revel18

May 21, 2017 at 03:43 PM

Jak w temacie serwer EUNE.
123456789luk avatar

123456789luk

May 21, 2017 at 09:27 PM

123456789luk bronz 2