Flame w lolu jest bardzo często spotykanym i groźnym zjawiskiem. Można się z nim spotkać prowie w każdym spotkaniu. wiele osób nie radzi sobie ze swoimi emocjami podczas gry, i wyżywają się na swoich sojusznikach lub przeciwnikach. Najczęściej takie osoby są "mutowane". jak radizić sobie z tym zjawiskiem z perspektywy "Flamera" jak i z perspektywy "Gracza" ? Jeśli chodzi o perspektywe flamera, owy flamer musi nauczyć się radzić sobie ze swoimi emocjami i uświadomić sobie, że "TO TYLKO GRA". Kiedyś ktoś mądry powiedział, że człowiek który szaleje ze wściekłości podczas gry nie ma ważniejszych problemów w normalnym życiu. Gdy mówimy o perspektywie normalnego gracza to po prostu wyciszcie takiego pana "flamera" i kiedy owy pan zoriątuje się że nikt go nie słucha odpuści.
Głównie u brązów na wyższych dywizjach rzadziej spotykane.
zbyt często... (czemu jestem w ELO hell :CCCCCCCCC )
Najgorsi są Ci co grają normale, rozumiem rzucać się na rankedach ale jak ja jestem unranked i gram 4fun to mnie tacy ludzi wkurzają. Zwykle olewam ale jak już mnie ostro wkurzają to reportuje :D
Ja reportuje, z czatu korzystam rzadko, polecam pingi. Oczywiście, zdarza mi się na kogoś wkurzyć, ale nie przelewam tego na czat.
FAJNIE BARDZO FAJNIE POLECAM
ja bym zaczą od tego że flamer to osba dziecinna (bez względu na wiek realny) która nie lubi przegrywać i uważa że wszystko robi dobrze, a jego team wszysko źle. zdażają się też przypadki że taki gracz nawet obwinia team przeciwny (ja nie rozumiem dlaczego ludzie obwiniają przeciwników, jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź) takim graczom poleciłym odpuścić sobie czat i niech co każdy mecz odejdą od komputera na około 5 minut i podejść do okna aby popatrzeć na zewnątrz i się uspokoić. Natomiast graczom trzecim polecałbym ignorować takich graczy i przedewszystkim nie prowokować takich ludzi na chacie
Tak jak Settuo powiedział/a na normalach jest najgorzej xd
A moim zdaniem właśnie na rankedach najgorzej. Bo przegrać przez kogoś normala a rankeda to jest różnica
Ja polecam unikalny tekst na hejterów " Stfu MadRamboLittleKiddo" sprawdzone działa w 100%, że hejter się utka :D
Pozdro
Tak moim zdaniem najwiecej hejterow jest na rankedach ale na pvp tez :P
Na bronzie jest dużo toxiców , afków i troli
smiesza mnie osoby, ktore na normalach sie przywalaja, ze ktos sie uczy dopiero xD
bardzo polecam super ono jest
polecam super jest atk mysle
Głównie u brązów na wyższych dywizjach rzadziej spotykane