CS lepszy jest ale nie krytykuje drugiej gry w obydwie grałem ale jednak LOL do mnie nie przemawia nie czuje klimatu gierki a Valve teraz wzieło się do roboty
League of legends jest spoko, ale kiedyś był zdecydowanie lepszy. Teraz bardzo często występują błędy i bardzo duża liczba osób toxycznych. Cs go też jest fajny, ale do mnie nie przemiawia. Polecam również gre fortninte
Polecam i to i to. W league of legends jak masz stalowe nerwy i podoba ci się tego typu gra moba to jak najbardziej. O cs-go nie napiszę za wiele, ale jest można tak napisać że są na równym poziomie. Mam nadzieję że pomogłem ;)
ZDECYDOWANIE COUNTER STRIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
W cs:go jak i w League of Legends wymagany jest skill oraz dobre zgranie drużynowe. Jest spora róznica miedzy lolem a cs:go, ale za wiele o tym pisać nie będę. Jednak w obu grach nie brakuje trolli czyli graczy którzy nie wiedzą co ze sobą zrobic wiec wolo niszczyć gry osobom które chcą coś osiągnąć. Polecam obie gry jednak league of legends podchodzi moim zdaniem bardziej pod strategie jak zagrać co zrobic kiedy i jak. W cs:go nie zależne od tego kto ile miał zabójstw zawsze ktoś jest w stanię tą osobę zabić. W lolu jest inaczej gdy przeciwnik ma sporą przewagę między farmą (stworkami) oraz killami jest znacząca róznica i ciężej tą osobę zabić. Dlatego w lolu zgranie jest mega ważne. W cs:go każdy jest wstanie kogoś zabić. Mam nadzieję że dobrze wszystko opisałem i wiem że sporo pominołem. W lolu zazwyczaj gra się dla rangi lub dla dobrej zabawy ale odrazu uprzedzam w tej grze rzadko kiedy trafia się na miłe osoby zazwyczaj są to osoby gimnazialne lub młodsze często pisząc "I fuck your mom" lub odpisując na słowo ez (easy) "Your mother is easy". Także miejcie się na baczności i nie poddawajcie się. To so osoby które poprostu demotywują. Ale napiszę tak brzydko dosyć lejcie na nich ciepłym moczem ;) Pozdrawiam gorąco Jak macie ochotę i moglibyscie zasubskrybować mój kanał to bardzo serdecznie zapraszam https://www.youtube.com/channel/UCJYg1k0P6ZCg4lItzykXgzQ
lol jest lepszy teraz od cs
zależy jaki rodzaj gry lubisz czy strzelanka i myślenie czy mmo/rpg i myślenie
wwiadom,ex ze cs go oooooooooooooooooooo
zdecydowanie lol mniej hakerów
Jeżeli lubisz się tiltować na rankedach to zapraszam do league of children, a jak wolisz Szczylać z pistolecików na wode to pograj w csa. Tu i tu jest toksyczne polskie społeczeństwo gdzie randomowy maciek 10 lat bedzie gadał że spał z twoją matką a jego stary je grześki. Pozdrawiam cieplutko :X
oczywiscie ze counter strike a league of lrgends je st slabe
w grze league of legends jest wiele różnorodnych postaci z ich własną historią życia dzięki czemu można się wczuć lepiej w całą gre, pozatym liga legend różni się tym od cs'a go że jest ona bardziej skomplikowana, wszystko co robisz ty i twój cały zespół ma wpływ na to czy w póżniejszej fazie gry będziecie mieli jakie kolwiek szanse na wygraną, bo jeżeli we wcześniejszej fazie gry przeciwnicy będą non stop zabijać twój team i ciebie to są nikłe szanse na to że możecie wygrać te spotkanie.
natomiast w cs go jedna osoba może wygrać całą gre sama nieważne czy w 1 rundzie czy w 15
Też bym wolał League of Legends, czasy CS`a powoli mijają już
nie wiem jak można porównywać te dwie gry... xD
Nie należy ich porównywać jak sam zresztą napisałeś. Są to 2 zupełnie inne gatunki. Ale wybierając jeden z tych, wole CS:GO.
Ja osobiście bardziej preferuje Cs Go :D
Cs jest wedlug mnie lepszy i bardziej dynamiczny
Nie wiem czemu ale jakoś się przywiązałem do lola i nie śpieszy mi się do csa
cs lepszy :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
bardziej cs bo lol powoli umiera
Lol bo w cs są tera cheaterzy