Deszcz

Gem601

adept rank iconjcrbfm: Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
grandmaster rank iconhanfred: czat od 0 do 100 w 1 deszcz lul
adept rank iconzogar1990: Dog Arrive emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: stały
novice rank iconNeozin: Powiedz proszę, czy serwer na Discord został tymczasowo zamknięty czy na stałe, czy są jakieś informacje na ten temat?
adept rank icondoser_14: Jupi
adept rank icondoser_14: Dance Green emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: W Josh!!
mage rank iconMichael Ruby Risvig: Duży człowiek szybko w pobliżu Gamba emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version) 2764-fe0f emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: dzięki josh
novice rank iconNeozin: Deszcz wrócił tuż nad moimi oczami
novice rank iconLumi: Lootably
adept rank iconVenomgamez: Na którym offerwallu to jest?
novice rank iconLumi: Oferta WhatsApp także mi się pojawiła, ale jej nie zrobiłem, ponieważ wydaje się podejrzana
adept rank iconVenomgamez: A konkursy są zepsute? Czy Gamehag bankrutuje czy co?
adept rank iconVenomgamez: Co się dzieje, Discord został wyłączony wieki temu, konto X jest nieaktywne, teraz deszcz zniknął?
adept rank iconPontus Andersson: Tak słońce
scholar rank icon...: najwyraźniej jesteśmy szczęśliwi tylko, gdy pada deszcz.
scholar rank icon...: a teraz nikt nie jest szczęśliwy, ponieważ....
scholar rank icon...: deszcz zniknął od wczoraj
novice rank iconChristopher Avilés: <3
novice rank iconLunneDarlin': Proszę unikajcie oferty WhatsApp Messenger, to niebezpieczny plik, zgłoście to proszę, jeśli mi nie wierzycie, pobierzcie go, przeanalizujcie go za pomocą VirusTotal
novice rank iconLunneDarlin': SŁUCHAJCIE, UWAŻAJCIE NA OFERTĘ WHATSAPP MESSENGER, JEST BARDZO PRAWDOPODOBNE, ŻE ZAWIERA TROJANA, PROSZĘ, NIE INSTALUJCIE TEGO
novice rank iconbartuś Stańczykt: kurwy gdzie rain
adept rank iconcherrygrapesoda: 54% szans
adept rank iconcherrygrapesoda: Mam tylko nadzieję, że naprawią rozdania zanim skończy się tydzień, mam tam jakieś 10 000 czerwonych odłamków </3
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Zacząłem znowu z tego korzystać niedawno
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Poznałem tę stronę wiele lat temu i kiedyś miała wiele rzeczy, które wszystkie usunęli
adept rank iconcherrygrapesoda: musimy po prostu być cierpliwi, myślę
adept rank iconcherrygrapesoda: zwłaszcza że Discord zniknął, nie ma prawdziwego sposobu komunikacji poza stroną internetową, którą próbują naprawić właśnie teraz
adept rank iconcherrygrapesoda: to nie takie dziwne, nigdy nie informują o problemach takich jak ten
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Dziwne, że nic nigdzie nie opublikowali
novice rank iconLumi: Jakie inne strony są podobne do Gamehag? Które przynajmniej pozwalają wypłacać robux
adept rank iconcherrygrapesoda: gdyby faktycznie usunęli deszcz i rozdania, strona natychmiast by umarła
adept rank iconcherrygrapesoda: jak wszystko inne
adept rank iconcherrygrapesoda: to musi być tylko tymczasowo zepsute
adept rank iconcherrygrapesoda: deszcz wróci, wszystko jest zepsute więc wątpię, że to usunęli
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Przejrzałem wszystkie ściany ofert na wielu stronach. Ta była najbardziej opłacalna z powodu deszczu
adept rank iconcherrygrapesoda: Życzę ci powodzenia Francisco
adept rank iconcherrygrapesoda: ponieważ czasami się zmieniają
adept rank iconcherrygrapesoda: zajęło mi też około 6 miesięcy, żeby odkryć grind, który robię teraz, więc przypuszczam, że musisz tylko być cierpliwy i szukać
novice rank iconLumi: Telefon
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Używasz komputera czy telefonu
adept rank iconcherrygrapesoda: oof
novice rank iconLumi: W RevU pojawiają mi się oferty ze strony, ale kto wie, co trzeba zrobić, nie określa tego zbyt dokładnie, wystarczy nacisnąć przycisk, aby odebrać bonus
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

54

0/160

Jak myślicie, czy Fortnite upada?

dolce905 avatar

dolce905

April 7, 2019 at 06:01 PM

jak w temacie
typek321 avatar

typek321

April 7, 2019 at 06:08 PM

nie