Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
chii5537:
Dolz: Hiiiiiiii chaaat
Elmasxacrack: Cześć
Jfred:
Leilex Lady:
Killa Kookopuffs:
Username ayayshs: co do cholery
giorgi.pirveli:
golden labek:
yosemir:
cronourameshi4:
Gabo VL:
Gamehag: 7 użytkowników otrzymało 78 od Deszczu.
Gabo VL:
harutoisami:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
hamzaispro: muszę iść, pa
hamzaispro: on dostaje 54k od górników wojowników, ale ja dostaję 4832
SunkDiagram1865:
hamzaispro: najbogatsi w tej grze mają 3 mln punktów, około 3 mln
Oscar Ivan Zapata Garces: Ahh cóż, tego to nie wiem haha
hamzaispro: Jaki zatem jest powód używania egipskiego VPN, skoro otrzymam nagrody, ponieważ jestem z Afryki?
Oscar Ivan Zapata Garces: Abyś nie poniósł konsekwencji
Oscar Ivan Zapata Garces: Chcę powiedzieć, jak mi powiedziałeś, że możesz pojechać do Azji, ale możesz zostać zbanowany, ponieważ strona pomyśli, że to VPN, więc gdy tam będziesz, możesz użyć egipskiego VPN
hamzaispro: najgorsze w Egipcie jest to, że Gamehag nie wie, czy zaliczać je do Afryki czy Azji, więc daj mi niektóre z Afryki i niektóre z Azji
hamzaispro: nie wiem, co masz na myśli
KitsuAngel:
Oscar Ivan Zapata Garces: Bez urazy
Oscar Ivan Zapata Garces: Chociaż wątpię, że taki istnieje, ponieważ nigdy go nie widziałem
Oscar Ivan Zapata Garces: Czy nie byłoby dobrze użyć wtedy egipskiego VPN-a?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Oscar Ivan Zapata Garces: Hahaha
SunkDiagram1865: Czy jest jakiś sposób, aby szybko wymienić na Pelerynę Doświadczenia
hamzaispro: najgorsze jest to, że egipt należy do azji i mogę teraz pojechać do azji, ale zostanie to policzone jako VPN i zostanę zbanowany
Oscar Ivan Zapata Garces: To prawda, rzadko można znaleźć miejsce, gdzie Afryka i Republika Południowej Afryki otrzymują dużo punktów
Oscar Ivan Zapata Garces: Trudno jest zdobyć rzeczy, ale gdy je masz, czujesz satysfakcję i chcesz iść dalej
hamzaispro: nigdy nie widzę ankiet
SunkDiagram1865: Co robić, jeśli nie ma ankiet do wypełnienia
hamzaispro: Afryka i Ameryka Południowa otrzymują mniej punktów z powodu słabej gospodarki
Oscar Ivan Zapata Garces: Też nie mam za dużo szczęścia hahaha
SunkDiagram1865:
hamzaispro: jeśli jesteś z USA, możesz dostać 1 dolara dziennie, ale moje szczęście jest tak złe
Oscar Ivan Zapata Garces: To prawda, gdy deweloperzy myślą o tworzeniu nagród dla społeczności, prawie nigdy nie myślą o Egipcie
Oscar Ivan Zapata Garces: Musiałbyś użyć kanadyjskiego VPN, aby zdobyć dobrą liczbę punktów
hamzaispro: Egipt jest najgorszym krajem do zdobywania nagród, jak w tej grze
hamzaispro: Egipt
Oscar Ivan Zapata Garces: A tak przy okazji, skąd jesteś?
Oscar Ivan Zapata Garces: Czy to prawda
hamzaispro: ale są rzadkie, ponieważ nie są dostępne w wielu krajach