Russincat0: okej powodzenia wszystkim będę grać w Beholder 2
SADZO_YT: Tak, czasami narzędzia antywirusowe nie działają wszędzie. Najlepiej trzymać się tego, co działa w twoim regionie
mmihal: Siema
mjayguy: prawdopodobnie używają avast lub avg
Russincat0: tak
hanfred: dość ironiczne, że nie działa tam, skąd pochodzi większość złośliwego oprogramowania :D
mjayguy: cóż, to tylko opinia i to w porządku
hanfred: to najlepiej
SADZO_YT: surs
hanfred: o, szkoda
Russincat0: malware bytes nie działają w rosji
SADZO_YT: to jest super
hanfred: i prawdopodobnie pobrać Malwarebytes Anti-Malware
Russincat0: już zacząłem
SADZO_YT: „Tak, zdecydowanie nie jest fajnie 😅 Lepiej dmuchać na zimne, uruchom pełne skanowanie
Russincat0: tak
hanfred: teraz wiesz dlaczego
bacolditz: ere4545
Russincat0: lub 3
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Kamieni!
Russincat0: mam 2 zhackowane konta
hanfred: nie jestem pewien, czy to w porządku mieć trojany na komputerze przez 3 lata :D
ste13405:
SADZO_YT: ok
Russincat0: okej
hanfred: ponieważ jest aktualizowany cały czas
SADZO_YT: tak oczywiście
hanfred: powinieneś to aktywować
hanfred: Czy ESET nie wykonuje zaplanowanego pełnego skanowania, na przykład co tydzień?
SADZO_YT:
SADZO_YT: żaden problem
Russincat0: w porządku
SADZO_YT: może i Ah, rozumiem. Stare pliki twojej siostry mogą nadal być na komputerze, dlatego ESET wykrył te zagrożenia. Przeprowadź pełne skanowanie.
Russincat0: moja siostra używała tego komputera 3 lata temu, a teraz ten komputer jest mój
hanfred: Tak, ESET może generować fałszywe alarmy, ponieważ żadne oprogramowanie zabezpieczające nie oferuje 100% skuteczności wykrywania.
SADZO_YT: „Tak, ESET może wykrywać zagrożenia na dowolnym koncie lub w folderze użytkownika na tym samym komputerze. Upewnij się, że twoja siostra również przeskanuje swoje pliki.”
spikezbrawla077: Cześć
Russincat0: siostra*
Russincat0: tak przy okazji gdy oczyściłem mój komputer z trojanów wykryto 3 i 5 od mojej siostry
SADZO_YT: witamy
SADZO_YT: wealcom
Russincat0: dzięki
Russincat0: o dobra
Russincat0: nie, pytałem, czy ESET jest zainfekowany, czy plik
SADZO_YT: „Samo ESET nie jest zainfekowane. Wykrywa zainfekowany plik (Win32/KingSoft.D) i usuwa go, aby chronić system.”
mjayguy: ale pamiętaj, że jest używany na 80% serwerów xd