birtalan(Tom_cat): Rozumiem. Podarowanie prezentu to miły gest. Miejmy nadzieję, że obdarowany będzie mógł z niego naprawdę skorzystać, aby zamówienie nie upadło z powodu brakujących "10 centów"
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
KitsuAngel:
ferchume: cześć
Francisco Javier Ortega: Cześć
birtalan(Tom_cat): Przedmiot, który chciałem kupić, kosztowałby 7 USD. System nie pozwolił mi zapłacić dwiema kartami, więc ostatecznie złożyłem zamówienie o wartości 4,50 USD.
birtalan(Tom_cat): Moje doświadczenie: poprosiłem o wirtualną kartę Visa o wartości 5 USD. Wykorzystałem te 5 USD w aptece internetowej.
Mimmo75: Tak, to nie jest problem $10 lub $10,10. Ale jeśli kupię Visę, a potem dam ją innej osobie. Nie chcę, żeby musiała używać swoich dokumentów. To wszystko
Teuf El sgeiger (Teufelsgeiger666): Hall
birtalan(Tom_cat): — ponieważ 10,00 USD jest mniejsze niż 10,10 USD.
birtalan(Tom_cat): @Mimmo75 To ważne: jeśli na przykład produkt kosztuje 10,10 $, a karta Visa wirtualna ma tylko 10,00 $, karta nie może być użyta—
birtalan(Tom_cat): @Mimmo75 Rozumiem. Ale to ważne: Jak podano na stronie internetowej, można jej używać na ograniczonej liczbie stron internetowych.
zogar1990:
Mimmo75: Dziękuję za odpowiedzi dotyczące Visy. Chciałbym ją zamówić, aby zrobić prezent dla osoby. Jednak nie chcę, aby potem musiała zamieszczać swoje dokumenty w sieci
reimond96: Cześć
Gamehag: 7 użytkowników otrzymało 139 od Deszczu.
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
ovfksunj6: Cześć
Official Green: yoyyo
birtalan(Tom_cat): @Mimmo75 Nie są wymagane żadne dokumenty osobiste, aby ubiegać się o kartę Virtual Visa.
birtalan(Tom_cat): Możesz przeczytać odpowiedź na stronie „Tremendus”. Sekcja: „Gdzie i jak używam mojej wirtualnej karty Visa?”
ferchume: cześć
Francisco Javier Ortega: Jeśli jest w toku, nadejdzie wkrótce
georgebenjemin10: Moje wypłaty PayPal są w toku i nie dodałem jeszcze mojego taga
georgebenjemin10: Dlaczego moja wypłata jest oznaczona jako oczekująca?
Mimmo75: czy ktoś zrealizował moje karty visa? czy wymagają dokumentów, aby były używane?