Deszcz

Gem609

warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Będziesz wiedział, jak wypełnić ankietę, nie podawaj fałszywych informacji, odrzucą cię.
novice rank iconnewtv9491: Wypełnij ankietę i bądź szczery podczas jej wypełniania.
novice rank iconmonarchdi: Pewnie, jeśli będą działać
novice rank iconnewtv9491: Ok, jest wiele ankiet dostępnych w Kanadzie.
novice rank iconmonarchdi: Co to ma znaczyć?
novice rank iconnewtv9491: Ok, rozumiem Kanadę
novice rank iconmonarchdi: Ca
novice rank iconnewtv9491: Z jakiego kraju jesteś?
SystemGamehag: 9 użytkowników otrzymało Gem60 z Deszczu.
novice rank iconmonarchdi: mimo to ukończyłem to to nie moja wina mają błąd w swoim systemie
novice rank iconnewtv9491: Nie mogę powiedzieć ci na 100%, że kwota trafi do administratora lub że nie może zniknąć.
novice rank iconmonarchdi: To tylko 1,30, ale to nie znaczy, że nie mogę pozwać
novice rank iconnewtv9491: Myślę, że kwota zniknęła.
novice rank iconmonarchdi: Jeśli tak, mogę pozwać osobiście, a także pozwać o mój czas w sądzie
novice rank iconmonarchdi: To nie mój problem, to ich problem, nie mogą po prostu zatrzymać pieniędzy
novice rank iconmonarchdi: To nie moja wina, że nie pozwalają mi przeglądać historii ankiet jak na większości stron
novice rank iconnewtv9491: Ponieważ powiedzą ci, że najpierw musisz wypełnić ankietę prime, albo inaczej.
novice rank iconmonarchdi: Dowód znajduje się na ich serwerze, skorzystałem z oferty przez nich
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconnewtv9491: Nie, oni nie mogą wysłać do żadnej osoby bez dowodu albo nie mogliby wysłać kwoty, którą podajesz.
novice rank iconmonarchdi: Człowieku, nienawidzę tworzyć zgłoszeń. OK, poinformowałem ich o problemie. ech, myślisz, że nie dali by ci CPX, dopóki nie będzie odblokowane?
novice rank iconnewtv9491: Tak, najpierw ukończ ankietę prime lub osiągnij theorem, a następnie wypełnij ankiety cpx lub cherries itp. (bitlabs)
novice rank iconmonarchdi: Czyli muszą wysłać mi środki?
novice rank iconnewtv9491: Środki trafiają na gamehag.com, a nie do ciebie, gdy jest zablokowane.
novice rank iconmonarchdi: Czy muszę odblokować ścianę, aby je dostać?
novice rank iconmonarchdi: Ok, jeśli ściana CPX jest zablokowana i zrobiłem ankietę CPX, to gdzie są środki?
novice rank iconnewtv9491: Lol są bezpieczne, to nie oszustwo i nie kradną twoich danych, krótko mówiąc.
novice rank iconjhondeivisquiroz37: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjhondeivisquiroz37: Stary, czuję, że ankiety są zbugowane, więc nie trać na nie czasu lol
novice rank iconnewtv9491: Fajnie! Dostaniesz wysoką zapłatę.
novice rank iconmonarchdi: Właśnie wypełniłem ankietę i oceniłem ją, było napisane +1340 klejnotów, ale tutaj nic nie ma. Jestem nowy
novice rank iconnewtv9491: Te monety lub klejnoty służą do realizacji.
novice rank iconbrain root: Modcheck emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Dobrze.
novice rank iconnewtv9491: Możesz zostawić napiwek w pewnej kwocie, jeśli chcesz.
novice rank iconjhondeivisquiroz37: Mam pytanie nagrody są zawsze barbados w l.cosa de.lluebia ps punkty
novice rank iconnewtv9491: Tak
novice rank iconjhondeivisquiroz37: Hl
novice rank iconnewtv9491: Cześć chłopaki, dajcie napiwek deszczowi.
novice rank iconnewtv9491: Meowdy emote (inline chat version)
mage rank iconTweakSL: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconyang8876512: Gagaga.
novice rank iconmonarchdi: Czy wszystkie oferty działają tutaj?
novice rank iconmonarchdi: cześć
novice rank iconliuliu0910: cześć
apprentice rank iconJacob: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconfranki.stiven502: cześć
novice rank iconjarvis ng: Popcorn emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

52

0/160

Morgana czy kayle

Brak postów na tej stronie

Wróć do forum League of Legends

Join the conversion by creating an account on Gamehag