Gamehag: Dołącz do naszego Discord aby brać udział w codziennych rozdaniach klejnotów!
dem.pferd.heisst.horst:
jarvis ng:
Carl6616:
____: ..
birtalan(Tom_cat):
birtalan(Tom_cat):
artwolf:
Venomgamez:
ferchume: cześć
TweakSL:
TweakSL:
giorgi.pirveli:
Gamehag: 14 użytkowników otrzymało 62 od Deszczu.
Oni -chan: spleen przyjaciel jeśli to możliwe podaj wskazówki jak udało ci się ukończyć tyle ankiet
____: ..
Oni -chan:
tome1112014:
Gamehag:
Oni -chan: oñoooooooooooo już mamy 2 dolarki dla kumpli xd
birtalan(Tom_cat):
birtalan(Tom_cat): Też mam nadzieję. Ser Cheddar wróci. Dokładnie. Myślę tak samo.
birtalan(Tom_cat): Rozumiem.
Spleen:
烤鸽子:
giorgi.pirveli: Miejmy nadzieję, że Cheddar wróci; w przeciwnym razie dołączenie do niektórych rund deszczu będzie dość trudne
giorgi.pirveli: Przypuszczam, że mogą mieć zablokowane niektóre kraje
giorgi.pirveli: Nic mnie nie pytali, po prostu to nie działa. Nawet wypełniłem tam profil, nadal nie działa
A.K.H.E_2004:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
lepigsman180:
birtalan(Tom_cat): Na Adscendmedia - Ankiety - zapytać mnie - weryfikacja tożsamości verisoul - I ja tego nie zrobiłem - i że nie wiem jak z tego korzystać
Diana Lopez:
Tika_Ignis:
giorgi.pirveli: Ani ankiety, ani oferty, ani nic innego nie działa dla mnie przez Adscendmedia
giorgi.pirveli: Z jakiegoś powodu Adscendmedia nie działa dla mnie. Cokolwiek kliknę, dostaję "unable to process"
Oni -chan: oño
birtalan(Tom_cat): Dla mnie: PixelPoint.TV - Wypłata przez oferty Adscendmedia
giorgi.pirveli: a jednak... niedostępne tutaj przez Lootably
giorgi.pirveli: Dziwne, że Lootably jest dostępny jako „partner" w ustawieniach Pixelpoint
giorgi.pirveli: Nadal nie mogę korzystać z Pixelpoint, ale ciągle otrzymuję te kody i codzienne punkty (kiedy mogę)
birtalan(Tom_cat): proszę bardzo
giorgi.pirveli: Dziękuję za informacje o Pixelpoint, Birtalan
giorgi.pirveli: Najwyraźniej początkowo miał siedzibę w Polsce, teraz niedawno jest własnością Lootably
TweakSL:
giorgi.pirveli: Tak, powiedziano mi tutaj na czacie jakiś czas temu, żebym przyjrzał się historii Gamehag