Namyślam się nad kupnem jakiegoś dobrego peta i nie wiem czy lepszy jest puszek kłębuszek, czy fibi ziąbek ???
Fibi ziąbek jest dobra na łucznika a puszek jest dobry na maga i woja. Wybór peta zależy dużo od buffów które pet nam oferuje.
Zależy na jaką klase postaci. Fibi dla maga, Puszek dla łucznika i wojownika
z tego co wiem to puszek jest najlepszy
jak grasz czyste pvm to na poczatek nie opłaca sie inwetwować jakoś tak bardzo w chowańca lepiej kupić tego podstawowego krzaka dobrze się spradza do rużnych czaso lub przytrzymać garstke mobów żebyś mugł je zabić i wyfarmić łatwiej/lepiej lut z nich i zainwetować w eq/karty a dopiero jak to masz pomyśl o lepszym zwierzaku sam zwierzak nic ci nie da na dobrą sprawe jak nie masz eq i kart odpowiednich na glaceron lub arene ale raczej tam bym ci nie radził z petem szędać
To zależy od tego kim grasz i jak grasz. Dla woja lepszy puszek a dla luka fibi, dla maga zalezy jak grasz
Kot jest naprawdę dobry kup go polecam go sam używam
No cóż...Ja bym sobie wziął na maga puszka, ale Fibi jest dla niego lepsza bo buffy daje. Dla łuka i woja nie wiem bo nie grałem aż tak dużo nimi. (Magiem też nie ale cusz :P)
najlepiej inwestować w krzakogony
Zależy na jaką klase postaci. Fibi dla maga, Puszek dla łucznika i wojownika
Fibi tylko pod lod lepszy bo dipsy(ttzn buff)robi a tak to lepiej puszek moim zdaniem
Zółw do expienia na fasolach