Witam chciałbym wam zaprezentować dlaczego nie warto oszukiwać w Nostale oraz na jak długo przyczyni się nasze konto inaczej na "
zbanownie" . Dołączam również zdjęcie jaką wiadomość dostajemy od gameforge (przedsiębiorcy nostale) w wyniku oszukiwaniu oraz
ZASTRZEGAM próbie takich czynów :)

Każdy już wie że w każdej grze występują dane
cheaty,boty,hacki,cracki oraz wiele innych podobnych wspomagaczy ale nikt nigdy nie pomyślał jaka będzie go czekała za to kara i w jakiej długości dlatego dzisiaj wam to przedstawie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rodzaj kary: Długość odbytej kary:
-
Bocenie -Pierwsze przyłapanie 1m-c
- Drugie oraz trzecie niestety 30lat
-
Multikonto -To samo co punkt wyżej
-
Używanie hacków (m.in speedhack) -Od razu ban na 30lat ale również ban na wszystkie konta związane z emailem na którym używaliśmy hacka
-
Spam na czacie -Przeważnie są to krótkie godziny lecz zdażają sie 2-3dni
-
Secruity ban (wiele nieudanych prób logowania) -5 nieudanych prób logowań=1h / 5 kolejnych w tym samym dniu=24h
-
Podszywanie się pod inną postać -Ban na miesiąc gdzie zdaży sie kolejna taka próba może być perm ban (na zawsze)
-
Wyzywanie/Oczernianie graczy na czacie -Przeważnie może być to nawet 30minut ale dochodzą też do długich godzin
-
Sprzedawanie kont -Od razu jesteśmy banowani permanetnie wraz z emailem gdzie są także nasze konta
-
Publikacja stron www na czacie -Zależy od administracji ponieważ to ich wybór
Na więcej już wpaść nie mogłem mam nadzieje że pomogłem w razie czego pisać śmiało postaram się pomóc oraz z nieuzasadnionymi banami mogę pomóc.
~
Mniszek99@ Evaith nie ma sprawy :)
O co chodzi jakieś oszustwa z strony gry?