szczególnie dla młodszych osób bardzo kreatywna gra
No nie wiem wydaje mi sie ze nie mozna na to pytanie odpowiedziec jednoznacznie bo jak wiadomo kazdy ma gusta i gusciki a to ze jestem gejem nie ma wpływu na to jakie podejmuje decyzje a tak wogle to dobre bardzo dobre polecam
MINECRAFT fajny ale FORTNITE lepszy
Minecraft to gra dla dzieci do 12 roku zycia (moim zdaniem) ponieważ w późniejszych etapach rozwoju ta gra zaczyna sie nudzić
Potwierdzam kolege u góry. Ja w mc grałam 6 lat. w okolo wieku 11-12 lat mi sie znudził
świetny tytuał, pozwala na proste tworzenie układów logicznych z wizualizacją! :)
Artykuł bardzo pomysłowy i dobrze wykonany lecz trochę sie zawiodłem tzn. liczyłem na szersze przedstawienie nieograniczonego świata tej gry np. zaawansowany poziom komend lub niesamowite modyfikacje.
Osobiście gram w Minecrafta od dawna. Przez kilka lat miałam przerwę a potem do niego powróciłam. Gra sama w sobie nie jest zła, fajnie zabija nudę i jest kreatywna. Problemem była kiedyś (i myślę że wciaz jest) społecznośc i ytberzy.
Święta prawda mądry kolego.
Ja m w minecrafta juz 4 lata ale mi się znudził i gram w fortnite
grałem w to 3 lata temu ale mi sie znudziło
Zgadzam się gram już w tą grę pare ładnych lat i dalej mi się nie znudziła :)
JA DALEJ GRAM NAJLEPSZA GRA EVER!
Moim zdaniem nie należy mówić źle na temat Minecrafta gdyż jest to naprawde wspaniała gra i wytłumacze wam dlaczego:
Ci ,którzy nie grali w Minecrafta lub odeszli od niego mówią zapewne teraz że jest
Ja tam do minecrafta nic nie mam chociaż nie gram już parę lat
Mc to moje wczesne dziecinstwo. Gram od 5 lat
Spoko gra ale tylko multiplayer lub z modami