Deszcz

Gem1173

mage rank icongiorgi.pirveli: Kiedyś kupowałem herbatę (sheng&shu puer) z Chin, płaciłem używając PayPal
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Tak
novice rank iconliuliu0910: cześć
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Kupię to i odsprzedam innym na innych platformach
mage rank icongiorgi.pirveli: Czy Paypal jest też zablokowany w Chinach?
mage rank icongiorgi.pirveli: Czyżby Chiny były zablokowane geograficznie?
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Ale nie mogę wypłacić
mage rank icongiorgi.pirveli: *zaleta (przepraszam) + *kupno
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Zakładam się, że nie mogę kupić towarów z szarego rynku
mage rank icongiorgi.pirveli: Jest tylko jeden pojedynczy zaawansowany zakup przez sklep GameHag: jeśli cena jest odpowiednia, oszczędzasz pieniądze (opłaty i przewalutowanie)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nic nie szkodzi
mage rank icongiorgi.pirveli: Jeśli kupujesz przez sklep GameHag, nawet nie wiesz, od kogo kupujesz
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Kto może przetestować moonbazer
mage rank icongiorgi.pirveli: Lepiej posłuchać porady Hanfreda: zrealizuj gotówkę, kup gry samodzielnie w sklepach z kluczami z obsługą klienta
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Wysokie ryzyko, wysokie zyski
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Cholera
mage rank icongiorgi.pirveli: Cokolwiek stanie się z tobą lub twoim kontem, to nie ich problem. To biznes niskiego ryzyka/niskiego wysiłku
mage rank icongiorgi.pirveli: Polityka GameHag brzmi: BRAK zwrotów
mage rank icongiorgi.pirveli: Najwyraźniej pierwotny kupujący poprosił o zwrot pieniędzy więc... ponieważ nie zainstalowałem ani nie grałem w tę grę przez ponad 2 godziny, moja gra została usunięta
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nie można zwrócić pieniędzy?
mage rank icongiorgi.pirveli: Dwa tygodnie temu Steam anulował jeden z tych kluczy, które kupiłem w sklepie GameHag
mage rank icongiorgi.pirveli: W tych sklepach są boty wszędzie, więc zawsze istnieje szansa, że zdobędziesz klucze beta (rozdawane przez twórców) i klucze rozdawane za darmo
mage rank icongiorgi.pirveli: Te same, które możesz kupić od
mage rank icongiorgi.pirveli: Klucze GH pochodzą bezpośrednio z zwykłych, dobrze znanych sklepów z kluczami na szarym rynku
novice rank iconForayZ: cześć
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Kupione konta są blokowane
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nowicjusze muszą być prime, po wypełnieniu 5 ankiet odblokowujących CPX możesz także przyspieszyć nagrody za rejestrację i losowanie fragmentów
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Czy prezenty ze sklepu są wykorzystywane/wykradane? Czy zostaną cofnięte?
mage rank icongiorgi.pirveli: Mam dość otrzymywania nieprawidłowych kluczy i braku wsparcia klienta, więc nie ufam już sklepowi GH. To też sprawiło, że sprzedałem dzisiejsze rozdanie.
mage rank icongiorgi.pirveli: Birtalan: tak będzie; dla mnie pieniądze z GameHag to pieniądze do gier wideo, do tego ich używam. Chodzi o to, że już nie ufam kluczom oznaczonym jako "sold" w sklepie GameHag.
novice rank iconjarvis ng: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Fragmenty są zdobywane normalnie
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Chiny nie trzeba przekonywać do robienia prime, ponieważ
novice rank iconSnike22: cześć
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Losowanie to zdecydowanie sprzedaż, ponieważ cena sprzedaży jest dokładnie ceną tego przedmiotu. Mogę użyć tych klejnotów, aby kupić inne przedmioty lub znaleźć tańszy sklep, aby je kupić
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): ditto emote (inline chat version) ditto emote (inline chat version) ditto emote (inline chat version) ditto emote (inline chat version) ditto emote (inline chat version)
novice rank iconfifermod286: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconTomas: Popcorn emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli Życzę: niech te cenne klejnoty (prezent) przyniosą ci radość, a korzystanie z nich da ci również przyjemność. 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: zszokowany
novice rank iconKirill: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Wow, sklepy w Chinach mogą teraz się otwierać
novice rank iconbobby123: Dinkdonk emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Birtalan: sprzedałem to na koniec; dobrze mieć, ale to nie do końca mój typ
novice rank iconthemoonknight2: Popcorn emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): a jaką decyzję podjąłeś?
apprentice rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

66

0/160

Jakie królestwo najlepsze?

yuuki1 avatar

yuuki1

March 2, 2019 at 02:10 PM

Imo Jinno(niebieskie)
shiro332 avatar

shiro332

April 9, 2019 at 11:12 AM

+1 bruh
dolce905 avatar

dolce905

April 9, 2019 at 06:47 PM

niebieskie najlepsze
konoskar avatar

konoskar

June 19, 2019 at 01:53 AM

Zalerzy żułci są poprostu zwyklym królestwem ale mają blisko na pustynie . czerwoni mają blisko do małp. A niebiescy są ogromnym bazarem na spawnie jest ful sklepów wiec uwazaj jak masz slaby procesor
Warriot avatar

Warriot

July 5, 2019 at 07:01 PM

boże ale dzieciarnia.. po co sie odzywacie jak nic nie wiecie? wracajac do pytania ja ogolnie polecam Chunjo :D Smerfy to najglupsze królestwo moim zdaniem a czerwoni ewentualnie mozna dojsc ;d
AlanR100 avatar

AlanR100

July 8, 2019 at 08:18 PM

nie wiem bo dawno nie grałem w metina

Join the conversion by creating an account on Gamehag