Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Evor: Smacznego
hanfred: czas zrobić obiad, na razie
1141A:
hanfred: powodzenia z tym, budowanie publiczności od zera jest bardzo, bardzo trudne
Stevewider: aaaa
Evor: na paypala. Taki mam plan
bacolditz: wdw 3nba
Evor: Tak ale ja myślę o trochę innej strategii. Dostajesz prowizję za ich wypłaty więc to co dostajesz za ich wypłątę dzielisz na pół i przelewasz im na przylład
hanfred: Znam kilka osób, które żyją z marketingu afiliacyjnego, to w rzeczywistości praca
Evor: jaki wpada z wypłat gdy coś wypłacają
Evor: Hanfred chyba najlepszym sposobem na zarobek jest znalezienie innych chętnych do robienia ankiet. Podania im linku polecającego i dzielenie się bonusem
Ash: Siema
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
yoongik gg: Cześć
JasKne: cześć
doser_14:
Evor: I działają w tle jako dodatek do monitorowania twojego oglądania sieci. Nie ma tam ankiet
Evor: Jest kilka nowych projektów związanych z uczeniem sztucznej inteligencji ale jeszcze nie są rozwinięte więc na nie na razie nie patrzę.
hanfred: i rzeczy takie jak clash gg płacą tylko około 1/3 lub 1/4 tego, co płaci tutaj
Evor: Gamehag chociaż wypłata punkty za gry. Czsaem z opóźnieniem ale wypłaca
Evor: Miałem dokładnie to samo
hanfred: co do cholery
hanfred: Próbowałem i nie zarejestrowało żadnych gier
hanfred: freecash kiedyś był dobry, myślę, że nadal jest, ale najpierw musisz poradzić sobie z lekką wersją, która jest do kitu
Evor: dlatego dla mnie freecash to gówno
Evor: Widziałem regiony jak serbia gdzie nie mają ograniczeń a ja musiałbym osiągnąć wysoki próg
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Które ankiety są najlepsze?
hanfred: przez*
hanfred: robiąc najpierw śmieciowe oferty warte około 25 dolarów
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: OO OK
Evor: Mnie nie pytaj. Regulamin czatu
hanfred: w freecash musisz odblokować ankiety
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: A co z freecash ??
Evor: Tylko gamehag jest najlepszym wyborem w tym przypadku
Evor: Chyba, że ilość reklam zależy od regionu świata i po prostu jak zwykle w moim regionie nic nie ma. To tak jak z freecash mam tylko durne gry i brak innych opcji
dem.pferd.heisst.horst:
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Lepiej poczekaj dzień
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Tak, to samo
Evor: Dzisiaj akurat ankiet nie ma u mnie w ogóle więc próbuję zrozumieć te głupie telewizje internetowe
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Rób inne rzeczy
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Tak
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Offerwall
Evor: No nie to nie ma sensu. Jeśli dostaję 1 cent na 5 godzin to szkoda mojeg oczasu
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Jeśli się nie pojawi, skontaktuj się
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Poczekaj godzinę
꧁༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Wiem, że to wymaga czasu
Evor: Ale widzę, że ludzie mają wypłaty z pixelpoint i cheddar.tv od kilku do kilkunastu dolarów