Komentuj pytania na forum tak jak ja w tej chwili
Udzielaj się na forum, wykonuj zadania z gier. Jak chcesz więcej sposobów to po prostu wejdź w zakładkę "zdobywaj". Większość daje expa.
no najlepiej na forum bo łatwo
xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd jak coś nabijam exp
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja tez próbuje nabić expa ale ni daje rady i siem wkurzam
skomentuj cos okolo 5 razy na 24 h :P
graj w gry, oceniaj artykuly, rob polecenia
graj w gry, oceniaj artykuly, rob polecenia
warto udzielac sie na forum
pisz na forach lub artykułach
komentuj na forum tylko że ja już napisałem z 10 komentarzy i narazie nie dodało mi poziomu, doładowywalo mi KD za lvl (takie coś wyskakiwało) lecz po chwili one znikały i miałem swoją ilośc itd. myślę że bedzie git pozniej
ale nie można za bardzo spamić
Najlepiej długie wiadomości
Rozdzielać na kilka części
siema fajny exp można nabic
pisze bez sensownie ale chcem expa nie zgłaszajcie pls expa najlepiej zdobywać na forach bo im wieisze zdanie tym wiecej expa muwie wam to połaca ale ja wole wykonywac zadania za które dostaje sie kamieniedusz
lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki i fajnie XD
robie to dla expa
lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki lubie placki i fajnie XD
robie to dla expa