to by się nadawało na artykuł
Tego szukałem dziękuje :100:
robisz zadania i dostajesz
Nikt nie pomyślał że to samo macie na ZDOBĄĆ WIĘCEJ. To jest przecież kopiuj i wklej.
@karol_gluza
Ten temat faktycznie wygląda jak skopiowana treść, przepuszczona przez translator Googla :/
właściwie nie ma się co dziwić, bo rzekoma autorka ma w profilu flagę Brazylii. Prawdopodobnie podbija exp na innych, niż swoje regionalne, forach.
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś zgłaszał takie treści :) Wręcz przeciwnie, warto to robić!!
W przypadku posta, masz do tego mały trójkącik na dole (zgłoś post). Z samym tematem jest gorzej, bo tej opcji coś nie widać.. dajesz łapkę w dół i albo szukasz moderatora forum, albo poszesz do Misty zgłaszając plagiat/spam.
Podobny temat był z resztą tutaj w 2016 roku!!: https://gamehag.com/pl/forum/t/4882-jak-szybko-zarobic-kamienie-dusz-i-sie-nie-zmachac
różnica jest taka, że tam faktycznie widać pracę autorską, a nie coś jedynie przetłumaczonego (i to niedokładnie).
Po małoletnich nie oczekuj niczego poza: super, dzięki, spoko, itp. Oni chcą tylko nabić exp, nie rozumiejąc, że za spamowanie też są punkty ujemne ;)
Do dzieła! KAżdy z nas może pomóc nawet w taki sposób w porządkowaniu forum :)
Niestety taki artykuly wszedie
gry to chyba najlepszy sposob na zdobywanie
kamienie dusz zdobywa sie po przez wykonywanie misji w danej grze i po przez zaprasznie znajomych do rejestrowania sie z twoim linkiem.:grinning::grinning:
robisz zadania i inne rzeczy
aryykuł bardzo pomocny dzięki za to xD
SS zrobiony i nic?
Czy wy jpg wysyłacie?
Czy macie stałe IP?
ps.Na telefonie mi przyjmuje zadania w grach a na PC odrzuca...
Ma ktoś jakiś pomysł co jest przyczyną?
Kolejne informacje, które mogę się przydać. Pocne info c:
no normalnie siedzisdz na zakładce
zdobywaj i robisz zadania i ankiety