dziękuje za pomoc, dobre info
no to spoko ja musze mieć jak najwięcej kamieni dusz
fajnie jest i fajnie to spoko gra i hajnie fajnie i świetnie
Codzienne logowanie
Codzienne logowanie to jeden z najprostszych sposobów na zdobywanie klejnotów duszy. Przy każdym logowaniu zyskujesz 5 Klejnotów Duszy, co daje łącznie 35 Kamieni Dusz na tydzień. To około 140 klejnotów miesięcznie. To może wzrosnąć do 200 klejnotów duszy, jeśli użyjesz run Mannaz. To może nie brzmieć dużo, ale na dłuższą metę będzie to miało wiele różnicy.
Zakończenie zadań gry
Jest to jeden z najszybszych sposobów zdobywania klejnotów, ponieważ grając w pojedynczą grę można zdobyć do 1080 klejnotów duszy lub więcej, jeśli używasz runy fehu. Jedyne, co musisz zrobić, to zagrać w grę, wykonać zadanie, zrób zrzut ekranu, jak pyta Misty, i poczekaj dzień lub dwa, aby uzyskać wymarzone punkty. Niektóre z nich trzeba pobrać, inne można odtwarzać w przeglądarce, a inne na telefonie komórkowym, to znaczy, że możesz cieszyć się zdobyciem klejnotów gdziekolwiek jesteś.
Oferty
Oferty są specjalnymi zadaniami, w których można zdobywać klejnoty, pobierając i grając w gry na telefonie komórkowym, odpowiadając na ankiety, jest to trochę trudne, ponieważ wyszukiwania mają "idealne profile", aby otrzymywać odpowiedzi, a także wiele innych. Niektóre oferują kilka klejnotów, inne trochę więcej, jednak niektóre muszą płacić za prawdziwe pieniądze. Te, które dostajesz bez konieczności płacenia za prawdziwe pieniądze, są zdecydowanie tego warte, już te z pieniędzmi decydujesz.
Mini-gry
Minigry to inny sposób na zdobywanie klejnotów, ale to trochę walki. W tych grach potrzeba dużo cierpliwości, niektóre wymagają dość długich wyników. Jeśli masz kogoś, kto lubi grać w takie gry, poproś go o zabawę, jeśli on lub ona to zaakceptuje, dostaniesz w zamian dobre klejnoty.
Pisanie artykułów
Czy lubisz pisać? Czy zawsze masz dostęp do najnowszych wiadomości ze świata IT i świata gier? Jest to z pewnością jeden z najszybszych sposobów szybkiego zdobywania klejnotów. Pisząc pojedynczy artykuł, możesz zdobyć do 1000 klejnotów. A jeśli możesz na
bardzo fajny pomysł na taki temat zwłaszcza dla osob poczatkujacych
a więc tak
1.Loguj się codziennie
2.Graj w gry wypelniaj ankiety
3.Ogladaj reklamy
4.Pisz artykuly/oceniaj
5.zapros znajomych
6.stworz film na yt
No moze byc zle nie jest ele oczywiscie moglo byc lepssze wszystko jest czytelne są numerki itp moge to zaliczyc i mega ze sie tak postarales mam nadzieje ze to twoj kolejny artykuł bo to ci wychodzi kozak naprawde
Codzienne logowanie co prawda daje 5KD ale to wciąż za mało chociaż ja uzbierałem już 300KD za codzienne logowanie to i tak wątpie, że komuś się bedzię chciało wchodzić codziennie na gamehag tylko po to żeby zdobyć 5KD no mi się akurat chciało ale mam jeszcze jedno pytanie... Co dostaje się za wbicie następnego poziomu na gamehag. KD? Jakaś inna nagroda?? Mam nadzieje, że ktoś mi szybko odpowie bo jestem bardzo ciekaw z góry dzięki.