Deszcz

Gem1570

novice rank iconasaprey056: Dlaczego?
novice rank iconindcheat: sdf
SystemGamehag: najlepiej nie umieszczać linków na czacie. Jeśli chcecie wysyłać sobie obrazy/pliki, dodajcie się nawzajem na Discordzie
apprentice rank iconbirtalan_scs: właśnie obchodziłem Wielkanoc
apprentice rank iconbirtalan_scs: @TheBudFather_OG to jest link ze zdjęciami czekolady
scholar rank iconTheBudFather_OG: birtalan co to jest?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Gem!
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 wysyłam dla ciebie i wszystkich użytkowników, którzy lubią czekoladę (następujący link)
scholar rank iconTheBudFather_OG: Uważam, że to obrzydliwe, że wolno im zabierać nagrody, które dają, bez żadnego powodu
scholar rank iconTheBudFather_OG: szczerze mówiąc mam dość zwrotów. Daję szczery i przemyślany feedback, często za lichą nagrodę i tak mnie wynagradzają. Dawanie i zabieranie?
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Gamehag support Pytam was: nie usuwajcie następnego linku. to jest zdjęcie czekolady.
apprentice rank iconbirtalan_scs: że teraz wysyłam ponownie:
apprentice rank iconbirtalan_scs: wysłałem dwa linki
novice rank iconasaprey056: Ten
novice rank iconasaprey056: Otworzyłem jeden link
novice rank iconahmmad alreashy: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconRicky: cześć
novice rank icongiorgi.pirveli: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank iconahmmad alreashy: Kekwait emote (inline chat version) Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconahmmad alreashy: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 czy udało ci się otworzyć link? (czekolada)
novice rank iconasaprey056: Tak, pamiętam to
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 napisałem: dzisiaj obchodzę Wielkanoc. i wysłałem jeden link ze zdjęciami czekolady. - wysłać to teraz ponownie?
novice rank iconasaprey056: Nie pamiętam, ale co wtedy powiedziałeś?
apprentice rank iconbirtalan_scs: Czy jesteś tutaj na czacie?
novice rank icons4ch4t0uill3: Astute Gentleman emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Czy udało ci się przeczytać wiadomości, które wysłałem ci dziś rano? (rano było w twoim kraju)
SystemGamehag: @Alex Chung tipped Gem31 to the Rain
novice rank iconasaprey056: Też mam się dobrze, dziękuję za zapytanie
apprentice rank iconbirtalan_scs: a jak się masz?
apprentice rank iconbirtalan_scs: czuję się dobrze dzięki
novice rank iconasaprey056: @birtalan_scs jak się masz?
apprentice rank iconbirtalan_scs: cześć
novice rank iconasaprey056: Cześć chłopaki
apprentice rank iconbirtalan_scs: Czy mogę cię o coś zapytać?
SystemGamehag: @Tika_Ignis tipped Gem20 to the Rain
novice rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconkirolos2024: FeelsRainMan emote (inline chat version)
novice rank iconA.K.H.E_2004: Cash emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f430 emote (inline chat version) 1f407 emote (inline chat version) 1f430 emote (inline chat version) 1f407 emote (inline chat version) 1f430 emote (inline chat version) 1f407 emote (inline chat version) 1f430 emote (inline chat version) 1f407 emote (inline chat version)
novice rank iconSharky 0w0: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconSem Van der Groef: ja
novice rank iconAPXCALYPSO!: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: @mihalopoulos.pan tipped Gem47 to the Rain
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Alex Chung Życzę ci: Niech twoja hojność powróci do twojego życia ze stuogniskową pozytywną siłą. Niech pomogą ci w tym magiczne wróżki.
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Alex Chung Dziękuję za twoją hojność. 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Alex Chung dał Gem70 Rainowi
SystemGamehag: 14 użytkowników otrzymało Gem96 od Deszczu.
SystemGamehag: @Alex Chung dał napiwek Gem78 dla Rain
novice rank iconAlex Chung: 78
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

Wiejskie życie-recenzja

michalwojcik11 avatar

michalwojcik11

January 16, 2017 at 06:27 PM

Cześć!

W tym artykule postaram się wam wytłumaczyć co to jest Wiejskie życie. Zapraszam do czytania:).

Także zacznijmy od początku. Wiejskie życie jest grą logiczną, o tematyce rolnitwa, w której celem jest osiągnięcie jak największej posiadłości, którą mamy za zadanie powiększać. Podczas swojej rozgrywki możemy nie tylko powiększać i rozbudowywać naszą farmę lecz gra umożliwia nam kupowanie maszyn, zwierząt, np. krowy kury, bawoły, itp. Oczywiście zwierzęta hodowlane musimy czymś karmić dlatego możemy uprawiać rośliny, m.in żonkile, koniczyne, czy też ogórki. Poza tej zwykłej wirtualnej waluty, gra nam oferuje "dukaty", które dostajemy  na początku w małych ilościach lecz jeśli chcemy doładować nasze konto musimy już sięgnąć za portfel i zakupić je za prawdziwe pieniądze. Nie każde maszyny da się uruchomić tylko kupując ją, ponieważ trzeba dokupić lub zdobyć części bez, których nie może funkcjonować. Możemy je kupić za pomocą wcześniej wspomnianych "dukatów". Oprócz funkcjonowania na naszej posiadłości producenci oferują nam pomoc naszym znajomym, od których możemy się od nich doczekać odwzajemnienia. Jeśli ich jeszcze nie mamy możem ich dodać gdzieś na dolnym pasku. Podsumowując gdy mamy wolny czas to granie w tą spokojną grę może nas uspokoić i wyluźnić lecz granie w nią przez cały czas może nam się znudzić co prowadzi do końca przygody z tą grą. Moim zdaniem gra ta jest całkiem rozbudowana jak na grę logiczną o tej  tematyce więc oceniam ją na 8/10. Polecam Ewa Wachwicz:)

Ode mnie to byłoby tyle mam nadzieję, że się przyjemnie oglądało, napiszcie to w komentarzach 

Cześć!

damian_szyszko avatar

damian_szyszko

January 16, 2017 at 10:43 PM

Dla mnie gra jest super lecz ma kilka bledow dla twfo dam jej od siebie 9/10
Laserowyjaszczur avatar

Laserowyjaszczur

January 16, 2017 at 11:04 PM

Ta gra jest super
xGerebere avatar

xGerebere

January 16, 2017 at 11:22 PM

Super !
Leczo avatar

Leczo

January 17, 2017 at 03:10 PM

Pamiętam że kiedyś też grałem,fajna gra nawet
Mamut2000 avatar

Mamut2000

January 17, 2017 at 06:24 PM

fajna giera
Jakub0186 avatar

Jakub0186

January 17, 2017 at 10:06 PM

Grałem w to kiedyś
GoniaQPlay avatar

GoniaQPlay

January 18, 2017 at 05:04 AM

Przyjemna, "kojąca" :D.
jaku01 avatar

jaku01

February 3, 2017 at 11:48 PM

kiedyś w to grałem
Abokado avatar

Abokado

April 16, 2020 at 11:52 PM

Super, polecam
Lunaimrok avatar

Lunaimrok

April 17, 2020 at 03:55 AM

Bardzo fajna gra :3
lolek8123 avatar

lolek8123

April 17, 2020 at 01:07 PM

Spoko recenzja
Motknes90 avatar

Motknes90

April 17, 2020 at 01:09 PM

Grałem w to jak byłem mniejszy :)
wikusiaakc avatar

wikusiaakc

April 17, 2020 at 06:04 PM

Grałam kiedyś ale nie lubię jakoś tej gry
ZoMSP avatar

ZoMSP

April 17, 2020 at 06:09 PM

Mi się ogólnie ta gra baaardzo podoba i bym dal jej 9/10 ale gdyby byla taka sama na telefonie to by było coo; i by było 111111111111111111111111111111111111111110/10 XD
Zanvis avatar

Zanvis

April 17, 2020 at 07:12 PM

Grałam w to kiedyś i nawet fajna jest

Join the conversion by creating an account on Gamehag