Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć!
W tym artykule postaram się wam wytłumaczyć co to jest Wiejskie życie. Zapraszam do czytania:).
Także zacznijmy od początku. Wiejskie życie jest grą logiczną, o tematyce rolnitwa, w której celem jest osiągnięcie jak największej posiadłości, którą mamy za zadanie powiększać. Podczas swojej rozgrywki możemy nie tylko powiększać i rozbudowywać naszą farmę lecz gra umożliwia nam kupowanie maszyn, zwierząt, np. krowy kury, bawoły, itp. Oczywiście zwierzęta hodowlane musimy czymś karmić dlatego możemy uprawiać rośliny, m.in żonkile, koniczyne, czy też ogórki. Poza tej zwykłej wirtualnej waluty, gra nam oferuje "dukaty", które dostajemy na początku w małych ilościach lecz jeśli chcemy doładować nasze konto musimy już sięgnąć za portfel i zakupić je za prawdziwe pieniądze. Nie każde maszyny da się uruchomić tylko kupując ją, ponieważ trzeba dokupić lub zdobyć części bez, których nie może funkcjonować. Możemy je kupić za pomocą wcześniej wspomnianych "dukatów". Oprócz funkcjonowania na naszej posiadłości producenci oferują nam pomoc naszym znajomym, od których możemy się od nich doczekać odwzajemnienia. Jeśli ich jeszcze nie mamy możem ich dodać gdzieś na dolnym pasku. Podsumowując gdy mamy wolny czas to granie w tą spokojną grę może nas uspokoić i wyluźnić lecz granie w nią przez cały czas może nam się znudzić co prowadzi do końca przygody z tą grą. Moim zdaniem gra ta jest całkiem rozbudowana jak na grę logiczną o tej tematyce więc oceniam ją na 8/10. Polecam Ewa Wachwicz:)
Ode mnie to byłoby tyle mam nadzieję, że się przyjemnie oglądało, napiszcie to w komentarzach
Cześć!