Deszcz

Gem581

novice rank iconadan1x1x1: AAaaa
apprentice rank iconKjelliwo: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconNeozin: Dziękuję
sorcerer rank iconhanfred: kliknij "wypłać" u dołu po lewej
novice rank iconNeozin: Czy możesz mi proszę powiedzieć, jak wyciągnąć kamienie dusz z timewall w Gamehag?
novice rank iconA.K.H.E_2004: OOOO emote (inline chat version)
novice rank iconCelest Ruk: mm
apprentice rank iconbirtalan_scs: Bo tak czy inaczej, to dobra strona społecznościowa. i nawet mnie nagradzają.
apprentice rank iconbirtalan_scs: I wielkie podziękowania dla strony Gamehag za tę możliwość. Staram się korzystać z serwisu, przestrzegając zasad.
novice rank iconNoob123: cześć xdd
novice rank iconElPolloLoki: Modcheck emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: Wiem, dlaczego otrzymuję niewiele ankiet. Ale na razie mi to tak odpowiada.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Milan Dyo Ale nie chciałbym tutaj pisać, co właściwie to determinuje.
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Milan Dyo Istnieje coś ważniejszego niż region i demografia, co faktycznie wpływa na to, czy otrzymasz ofertę ankiety, czy nie.
sorcerer rank iconhanfred: im więcej ankiet wypełniasz, tym lepszy masz profil, tym więcej ankiet otrzymujesz
novice rank iconFurro: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconMilan Dyo: Z jakiegoś powodu inne strony internetowe zawsze mają dla mnie dużo ankiet przez cały czas w tym samym regionie
adept rank iconbuffighter144: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconfael: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconRicky: cześć
sorcerer rank iconhanfred: dostawcy ankiet udostępniają te same ankiety, trzymaj się tylko Prime
apprentice rank iconbirtalan_scs: Niestety. Ponieważ w przypadku niektórych ankiet klejnot jest cofany po 30-40 dniach bez wyjaśnienia.
apprentice rank iconbirtalan_scs: Ale w ten sposób wchodzimy do ślepego świata.
apprentice rank iconbirtalan_scs: @TheBudFather_OG to dokładnie problem. A gdybym wcześniej wiedział, która firma opublikuje ankietę, omijałbym ją z daleka.
novice rank iconMilan Dyo: fr nie otrzymałem żadnej ankiety od CPX od czasu jej odblokowania
scholar rank iconTheBudFather_OG: to wszystko zależy od demografii
scholar rank iconTheBudFather_OG: niestety niektóre kraje nie odnoszą dokładnie tych samych korzyści.
novice rank iconMilan Dyo: dostaję tylko około 10 ankiet dziennie, a połowa z nich jest zdyskwalifikowana bez powodu oof
scholar rank iconTheBudFather_OG: tak, myślę, że tak milan
novice rank iconste13405: Cat No emote (inline chat version)
scholar rank iconTheBudFather_OG: niewolnicza praca haha
scholar rank iconTheBudFather_OG: kradzież w biały dzień i to wszystko
novice rank iconMilan Dyo: Czy mój region wpływa na częstotliwość pojawiania się ankiet?
scholar rank iconTheBudFather_OG: a na końcu dostałeś tylko 150 klejnotów 😂
scholar rank iconTheBudFather_OG: bo mówią 5 min, potem klikasz i jest jak 45
scholar rank iconTheBudFather_OG: haha
scholar rank iconTheBudFather_OG: powinni powiedzieć, jak długo mniej więcej trwa ankieta, a nie tylko to mówić, a potem mówić, że ta ankieta potrwa 45 minut
SystemGamehag: 25 użytkowników otrzymało Gem44 od Deszczu.
scholar rank iconTheBudFather_OG: wszystkie powyższe
apprentice rank iconbirtalan_scs: I powinni podać, że oferta, która oferuje X liczbę klejnotów w zamian, dotyczy ankiety której firmy.
apprentice rank iconbirtalan_scs: Właściwie operatorzy Offerwall powinni być znacznie bardziej przejrzyści.
scholar rank iconTheBudFather_OG: dawaj deszczu POGGERS emote (inline chat version)
scholar rank iconTheBudFather_OG: w rzeczywistości powinni po prostu lepiej radzić sobie ze śledzeniem i rejestrowaniem zbiorów danych moim zdaniem jeśli jestem brutalnie szczery
novice rank iconmihalopoulos.pan: Cat Yes emote (inline chat version)
scholar rank iconTheBudFather_OG: Nie wiem haha
scholar rank iconTheBudFather_OG: a poza tym to cywilne?
scholar rank iconTheBudFather_OG: chodzi mi o to, że w końcu oni właściwie pilnują sami siebie
SystemGamehag: Yo emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

94

0/160

Wiejskie życie-recenzja

michalwojcik11 avatar

michalwojcik11

January 16, 2017 at 06:27 PM

Cześć!

W tym artykule postaram się wam wytłumaczyć co to jest Wiejskie życie. Zapraszam do czytania:).

Także zacznijmy od początku. Wiejskie życie jest grą logiczną, o tematyce rolnitwa, w której celem jest osiągnięcie jak największej posiadłości, którą mamy za zadanie powiększać. Podczas swojej rozgrywki możemy nie tylko powiększać i rozbudowywać naszą farmę lecz gra umożliwia nam kupowanie maszyn, zwierząt, np. krowy kury, bawoły, itp. Oczywiście zwierzęta hodowlane musimy czymś karmić dlatego możemy uprawiać rośliny, m.in żonkile, koniczyne, czy też ogórki. Poza tej zwykłej wirtualnej waluty, gra nam oferuje "dukaty", które dostajemy  na początku w małych ilościach lecz jeśli chcemy doładować nasze konto musimy już sięgnąć za portfel i zakupić je za prawdziwe pieniądze. Nie każde maszyny da się uruchomić tylko kupując ją, ponieważ trzeba dokupić lub zdobyć części bez, których nie może funkcjonować. Możemy je kupić za pomocą wcześniej wspomnianych "dukatów". Oprócz funkcjonowania na naszej posiadłości producenci oferują nam pomoc naszym znajomym, od których możemy się od nich doczekać odwzajemnienia. Jeśli ich jeszcze nie mamy możem ich dodać gdzieś na dolnym pasku. Podsumowując gdy mamy wolny czas to granie w tą spokojną grę może nas uspokoić i wyluźnić lecz granie w nią przez cały czas może nam się znudzić co prowadzi do końca przygody z tą grą. Moim zdaniem gra ta jest całkiem rozbudowana jak na grę logiczną o tej  tematyce więc oceniam ją na 8/10. Polecam Ewa Wachwicz:)

Ode mnie to byłoby tyle mam nadzieję, że się przyjemnie oglądało, napiszcie to w komentarzach 

Cześć!

damian_szyszko avatar

damian_szyszko

January 16, 2017 at 10:43 PM

Dla mnie gra jest super lecz ma kilka bledow dla twfo dam jej od siebie 9/10
Laserowyjaszczur avatar

Laserowyjaszczur

January 16, 2017 at 11:04 PM

Ta gra jest super
xGerebere avatar

xGerebere

January 16, 2017 at 11:22 PM

Super !
Leczo avatar

Leczo

January 17, 2017 at 03:10 PM

Pamiętam że kiedyś też grałem,fajna gra nawet
Mamut2000 avatar

Mamut2000

January 17, 2017 at 06:24 PM

fajna giera
Jakub0186 avatar

Jakub0186

January 17, 2017 at 10:06 PM

Grałem w to kiedyś
GoniaQPlay avatar

GoniaQPlay

January 18, 2017 at 05:04 AM

Przyjemna, "kojąca" :D.
jaku01 avatar

jaku01

February 3, 2017 at 11:48 PM

kiedyś w to grałem
Abokado avatar

Abokado

April 16, 2020 at 11:52 PM

Super, polecam
Lunaimrok avatar

Lunaimrok

April 17, 2020 at 03:55 AM

Bardzo fajna gra :3
lolek8123 avatar

lolek8123

April 17, 2020 at 01:07 PM

Spoko recenzja
Motknes90 avatar

Motknes90

April 17, 2020 at 01:09 PM

Grałem w to jak byłem mniejszy :)
wikusiaakc avatar

wikusiaakc

April 17, 2020 at 06:04 PM

Grałam kiedyś ale nie lubię jakoś tej gry
ZoMSP avatar

ZoMSP

April 17, 2020 at 06:09 PM

Mi się ogólnie ta gra baaardzo podoba i bym dal jej 9/10 ale gdyby byla taka sama na telefonie to by było coo; i by było 111111111111111111111111111111111111111110/10 XD
Zanvis avatar

Zanvis

April 17, 2020 at 07:12 PM

Grałam w to kiedyś i nawet fajna jest

Join the conversion by creating an account on Gamehag