Deszcz

Gem546

novice rank iconKirill: catJAM emote (inline chat version)
novice rank iconqwertyuio: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconfifermod286: Capybara stare emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: bongo emote (inline chat version) peepogoose emote (inline chat version) 1f977 emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: WeSmart emote (inline chat version) PParrot emote (inline chat version) WeSmart emote (inline chat version) catdrive emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) pressF emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Poczekajmy na następny deszcz...
novice rank iconAir Hunter: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icondehob: Dance Unique emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem56 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconjcrbfm: Deszcz! Nadchodzi za kilka minut Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconlofisper: catJAM emote (inline chat version)
novice rank iconI love q: rainhello
novice rank iconcuentasrandoms01: rzeczywiście, jak pixelpoint.tv, teraz odchodzę...
apprentice rank icon3956429655: Niektóre oferty nie są dostępne w niektórych krajach
novice rank icondocdema2020: oczywiście dobranoc
novice rank iconanchorageballer: PartyKirby emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: do widzenia, idę już spać, powodzenia w poszukiwaniach klejnotów
novice rank iconcuentasrandoms01: musisz poszukać tego na niektórych stronach. Myślę, że jest na "Lootably"
novice rank icondocdema2020: dziękuję
novice rank iconcuentasrandoms01: Cheddar.tv, a drugi to PixelPonit.TV
novice rank iconcuentasrandoms01: potem możesz zrobić to, co ci powiedziałem, zainstalować aplikacje, które płacą za ich instalację, a następnie nadal z nich korzystać, jeśli chcesz, czy nie.
novice rank icondocdema2020: gdzie mogę znaleźć filmy?
novice rank iconqazwsxcdevfr12: 11 Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: są ludzie, którzy oglądają filmy i je realizują, w ten sposób liczy się to jako zadanie, powiedziałbym, że to najprostszy sposób na stały udział w deszczu
novice rank icondocdema2020: zrozumiano
novice rank iconcuentasrandoms01: musisz ukończyć dowolne zadanie, potem zostawić komentarz i kliknąć "dołącz"
novice rank icondocdema2020: aaah, a jak działa deszcz?
novice rank iconAir Hunter: Petcapy emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconcuentasrandoms01: w ten sposób codziennie zdobywają od 800 do 1300 klejnotów codziennie
novice rank iconcuentasrandoms01: ludzie instalują gry, za które płacą za instalację, a potem biorą udział w deszczu
novice rank icondocdema2020: nie akceptuje żadnej ankiety, a soki są pełne reklam 🥀🥀
novice rank iconjcrbfm: Tylko pierwsze 100 osób, które użyją kodu
novice rank icondocdema2020: nie ma za co, stary
novice rank iconcuentasrandoms01: tak czy inaczej dzięki za powiedzenie mi, gdzie było miejsce do wymiany kodów haha
novice rank iconcuentasrandoms01: więc nic, przypuszczam, że ma ograniczenie czasowe.
novice rank icondocdema2020: mówi mi, że zostało już użyte
novice rank icondocdema2020: Spróbuję
novice rank icondocdema2020: 🥀🥀🥀
novice rank iconcuentasrandoms01: Nie wiedziałem, że to jest tam haha jeśli się nie mylę kod brzmiał "Palworld"
novice rank iconjcrbfm: X znajdziesz kody promocyjne, rzadziej niż raz w tygodniu
novice rank iconcuentasrandoms01: noooooooooo
novice rank icondocdema2020: cholera, wchodzisz na swój profil i klikasz kod promocyjny
novice rank iconcuentasrandoms01: Nie użyłem tego, ponieważ nie rozumiałem, gdzie wtedy trzeba to zmienić, więc tego nie zapisałem.
novice rank iconcuentasrandoms01: nie jakie dni rozdają
novice rank icondocdema2020: przekażesz mi to?
novice rank iconcuentasrandoms01: wczoraj rozdali kod
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

68

0/160

Lords Mobile

Kuba125 avatar

Kuba125

December 14, 2018 at 02:37 AM

Moim zdaniem zawiele stron reklamuje tą gre a wsumie ona nie jest taka świetna .Ja w nią grałem dużo razy ale szczerze mi sie nie podoba . A wy co myślicie o grze Lords Mobile?
Yogik123 avatar

Yogik123

December 14, 2018 at 04:01 AM

Ja już założyłem drugie konto przez gamehaga w Lords bo licze że dostane KD które powinienem dostać już dawno temu
Krystian00400 avatar

Krystian00400

December 15, 2018 at 03:46 PM

zalozylem konto przez telefon. a w zadaniu jest zeby potwierdzic email ale ja nie otrzymalem zadnego maila xd co z tym zrobić? szkoda wbijac ten 11 poziom ?
pieski21 avatar

pieski21

December 15, 2018 at 04:58 PM

Dzieki
Dawidawojsko avatar

Dawidawojsko

December 22, 2018 at 12:40 AM

Zwas są dziki

Join the conversion by creating an account on Gamehag