Deszcz

Gem599

novice rank icon0721XNM: Opętany?
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: Mam na myśli ankiety
novice rank iconSnike22: cześć, myślę, że musisz ją wygrać za pomocą klejnotów, które strona daje ci w rozdaniach lub w ofertach
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi cdkey do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do prawdziwego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
adept rank iconNickyboi: Zhs
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank iconjcrbfm: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Gamba emote (inline chat version) Dancin emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: dobry wieczór
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi legalny cdkey do konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi cdkey do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconchristiansanchezchurruarin: arrroz
apprentice rank iconNightshade : 1f600 emote (inline chat version)
apprentice rank iconNightshade : Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconchristiansanchezchurruarin: Cześć jestem veriti XD
SystemGamehag: 5 użytkowników otrzymało Gem124 od Deszczu.
novice rank iconKirill: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: @christiansanchezchurruarin dał Gem33 Deszczowi
adept rank iconNickyboi: Fft
novice rank iconLa Ra: WITAJ OSOBO.
novice rank iconjcrbfm: 1f389 emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) 1f9e8 emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) KEKW emote (inline chat version) 1f9e8 emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Dobry wieczór wszystkim
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: erfefer Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconSergiu Mihai Catanas: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconfoxieclover: 112
novice rank iconfabinhods: idziemy
SystemGamehag: 16 użytkowników otrzymało Gem63 od Deszczu.
adept rank iconNickyboi: Cześć
novice rank iconRata bb: X10000000
novice rank iconRata bb: Pada deszcz
apprentice rank iconfoxieclover: 12
novice rank iconDiexHold: cześćxd
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

60

0/160

czy Gra Długa sie pobiera??

ZiuteK avatar

ZiuteK

January 8, 2017 at 04:31 PM

Długa sie pobiera??
Szczepcio6116 avatar

Szczepcio6116

January 8, 2017 at 04:45 PM

Zależy jaki masz internet od jakiego dostawcy itp waży około 4Gb nie pamiętam
PawcioW avatar

PawcioW

January 11, 2017 at 08:04 PM

Dokładnie, liczy się internet, szybkośc pobierania i wysyłania danych.
74312 avatar

74312

January 13, 2017 at 12:11 AM

Mi dosyc dlugo
kakulec5 avatar

kakulec5

January 13, 2017 at 08:57 PM

nawet dlugo , polecam zostawic komputer wlaczony na noc by sie pobieral
Lem0n0 avatar

Lem0n0

January 14, 2017 at 02:54 AM

zależy od internetu