Dobra wiadomość. Chyba jednak się nie likwidują - wróciły darmowe skrzynki za logowanie dzienne i tygodniowe
a za steam też się jeszcze da? bo usunąłem ostatnio z nicka gamehag.com a teraz nie da się przywrócić tylko jakieś kropki mi się wyświetlają?
A dlaczego moje nagrody zostały odrzycine i nie jak nie ma gdzie się od tego odwołąć niech ktos mi to wytłumaczy
Tak dzienne za steam i tygodniowe
ventum91 ja nagrody odebrałem, doładowanie paypal 2 x, jak skrzynki poznikały to pozbyłem się kamieni
A mi odrzucili i tego nie rozumiem dlaczego
żeby te ze steama działały wystarczy wpisać ponownie to w nick i dać do zatwierdzenia i odczekać
skrzynki dzałaja tylko nagrody które wylosowałem i kupiłem za diamety odrzucili i tyle nie ma nawet z kim porozmaiwac bo suport jest zablokowany
no dzis skrzynie znow wcielo i nawet dzienne logowanie :p
Wcięło nawet wszystkie kamienie z konta... Miałem prawie 1k, mam 0. Nagrody nie wysyłają od 2 tygodni. Mam zamówione 5 dolarów PayPal i nic.
U mnie bez uzasadnienia dorzuci wydanie nagród i nawet nie podali przyczyny a to było sporo kluczy i 3 razy po 50 zł na google, bo zbierałem skrzynie otworzyłęm i chciałęm odebrać a tu prosze
czy ktoś wie czemu 0 kd? i reset rakingu?
nie ma nawet moliwosci wymiany kd :rage:
https://gamehag.com/pl/kontakt
mi sie KD zamialy na $, nie ma zadnych zadan ani mozliwosci wymiany i pare dni zostanę żabą.... kto ma podobnie? co sie tu wyprawia
To samo, trzeba liczyć że znów coś planują zmienić.
Mam tak samo:rage: . Nieda się chyba zarzymać zmiany w żabe ... bedzie zabierć 50 kamini dusz:worried:"Jeśli nie podniesiesz poziomu swojej mocy, stopniowo będziesz coraz słabszy. Co 7 dni będziesz poświęcać 50 Kamieni Dusz"
Widzę,że nie tylko u mnie strona świruje.KD zmienione na $ , w ciągu dnia ich stan maleje potem rośnie itak w kółko.Tak samo z odliczaniem do zamiany w Żabę.
Czy tylko mi zniknęły wszystko z konta nie mam żadnych nagród i od miesiąca nie wysłali mi nagrody
https://gamehag.com/pl/forum/t/551008-odchodze-z-gamehaga-nawet-nie-musicie-sie-pytac-dlaczego
czy tu jescze co kolwiek dziąła ??
Wg KRS są w likwidacji od 21.01.25r.