Deszcz

Gem599

novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi cdkey do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do prawdziwego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
adept rank iconNickyboi: Zhs
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi klucz CD do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi klucz CD do oryginalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank iconjcrbfm: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Gamba emote (inline chat version) Dancin emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: dobry wieczór
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może podarować mi legalny cdkey do konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon2265755024: Czy ktoś może dać mi cdkey do legalnego konta Minecraft? Nie mogę wypełnić ankiety
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconchristiansanchezchurruarin: arrroz
apprentice rank iconNightshade : 1f600 emote (inline chat version)
apprentice rank iconNightshade : Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconchristiansanchezchurruarin: Cześć jestem veriti XD
SystemGamehag: 5 użytkowników otrzymało Gem124 od Deszczu.
novice rank iconKirill: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: @christiansanchezchurruarin dał Gem33 Deszczowi
adept rank iconNickyboi: Fft
novice rank iconLa Ra: WITAJ OSOBO.
novice rank iconjcrbfm: 1f389 emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) 1f9e8 emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) KEKW emote (inline chat version) 1f9e8 emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version)
novice rank iconjcrbfm: Dobry wieczór wszystkim
novice rank iconhsdfsdfhsadhjkasjfha: erfefer Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version) Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconSergiu Mihai Catanas: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconfoxieclover: 112
novice rank iconfabinhods: idziemy
SystemGamehag: 16 użytkowników otrzymało Gem63 od Deszczu.
adept rank iconNickyboi: Cześć
novice rank iconRata bb: X10000000
novice rank iconRata bb: Pada deszcz
apprentice rank iconfoxieclover: 12
novice rank iconDiexHold: cześćxd
apprentice rank iconPaulii: Lol
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconpedro.brum.seguro: ss
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

64

0/160

Odrzucona nagroda

ventum91 avatar

ventum91

December 2, 2024 at 09:24 PM

Ejj o co chodzi dostałem ze twoja nagroda została odrzucona . O co Kaman???? Ani powodu ani nic po prostu odrzucono i żyj z tym człowieku. Klejnotów też nie oddali
Sfazze avatar

Sfazze

December 3, 2024 at 12:24 AM

nwm sproboje ponownie
ventum91 avatar

ventum91

December 3, 2024 at 03:06 AM

ale jak odrzucili nagrode a nie oddali kamieni dusz wiec jak sprubowac ponownie ??

ventum91 avatar

ventum91

December 3, 2024 at 03:13 AM

Ale skam straszny z nikim sie nie można skontaktowac co za oszuci aż boli
ventum91 avatar

ventum91

December 21, 2024 at 03:19 AM

A dlaczego moje nagrody zostały odrzycine i nie jak nie ma gdzie się od tego odwołąć niech ktos mi to wytłumaczy??

Join the conversion by creating an account on Gamehag