Deszcz

Gem851

scholar rank iconTweaks.SL: Cat No emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: tak, smarthpony są świetne, ziliard zalet wydajności tam... na szczęście ich nie potrzebuję
warlock rank iconhanfred: Powinieneś od czasu do czasu wychodzić na zewnątrz
adept rank icongiorgi.pirveli: Dlaczego miałbym wracać do małego ekranu i dziwnych pozycji, skoro mogę tego uniknąć?
novice rank icon90**6: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: mój fotel Hayworth jest świetny
adept rank icondoser_14: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: moja klawiatura jest wygodna, mój ekran jest wystarczająco duży, ramię monitora jest świetne, również ergonomiczna mysz
adept rank icongiorgi.pirveli: tak; mój punkt widzenia jest taki... nie dorastałem w mrocznych czasach monitorów fosforowych i wcześniejszych komputerów, tylko po to, by wrócić do jaskiń zerowej ergonomii
warlock rank iconhanfred: cóż, komputer wystarczy
adept rank icongiorgi.pirveli: nie, jeśli twoje konto jest ograniczone, nie możesz tego sprawdzić (już próbowałem z ciekawości)
adept rank icongiorgi.pirveli: nie używam smartfona... i, tak jak ty, pracuję zdalnie
warlock rank iconhanfred: nie jestem pewien, czy możesz sprawdzać ceny na rynku, jeśli twoje konto jest zablokowane, będziesz zaskoczony
adept rank icongiorgi.pirveli: Zgadnij co? Mam jeszcze bardziej wymagające osobiste wyzwanie
adept rank icongiorgi.pirveli: *uwaga (przepraszam)
adept rank icongiorgi.pirveli: nie miałem pojęcia, że można to zrobić z kartami kolekcjonerskimi, szczerze mówiąc; tak, słyszałem coś o tym, jakieś przedmioty w grze... po prostu nie zwracałem na to uwagi
warlock rank iconhanfred: warto o tym pomyśleć, zwłaszcza że karty foil są teraz bardzo drogie
warlock rank iconhanfred: kiedy odblokowałem swoje konto kiedyś, karty kolekcjonerskie dały mi około 70 dolarów
novice rank iconbenjamin.whitt: tak, też nie wydaję pieniędzy, które mam na gry wideo
warlock rank iconhanfred: i odzyskasz pieniądze sprzedając swoje karty wymienne, czego teraz nie możesz zrobić, ponieważ twoje konto jest zablokowane
warlock rank iconhanfred: ale czasami musisz trochę złamać swoje zasady
warlock rank iconhanfred: Doskonale cię rozumiem
adept rank icongiorgi.pirveli: tylko jakiś osobisty fetysz
adept rank icongiorgi.pirveli: nie zwracaj uwagi na moją bezsensowną logikę w tej konkretnej sprawie
warlock rank iconhanfred: paypal to też tylko jedynki i zera
adept rank icongiorgi.pirveli: i tak, w pełni świadomy, że wirtualnie wydaję pieniądze/kamyki, które mógłbym wypłacić
adept rank icongiorgi.pirveli: Wiem, że to głupie... ale to jakiś osobisty wyzwanie... nie chcę wydawać pieniędzy, które już mam na gry wideo
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Gem!
warlock rank iconhanfred: ale tak, potrzebujesz tylko 5 dolarów na swoim koncie, aby to odblokować, powinieneś założyć PayPal
adept rank icongiorgi.pirveli: w porządku, właśnie zasubskrybowałem, teraz muszę przejść kilka weryfikacji na grabfreegames
novice rank iconKristoMc: Meowdy emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: jeśli chodzi o karty podarunkowe, musisz dołączyć do bardziej wyspecjalizowanych
warlock rank iconhanfred: możesz tam znaleźć linki
warlock rank iconhanfred: subreddity też mają dc
novice rank iconacvike: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: hmm... niektóre brzmią jak subreddity, czy to nie te, które trzeba udostępniać/polubić/itd... na tuzinie portali społecznościowych?
scholar rank iconbacolditz: 23434
warlock rank iconhanfred: to są te, które możesz kupić jako losowe klucze "premium" :D
warlock rank iconhanfred: dobre tygodnie dają około 20 gier
warlock rank iconhanfred: udostępniają każdy konkurs, jaki istnieje
adept rank icongiorgi.pirveli: nie przyjrzałem się wystarczająco pantaloonowi... teraz w końcu wiem dzięki tobie, dziękuję!!
warlock rank iconhanfred: dołącz do freegamefindings lub grabfreegames dc, możesz to wyszukać w Google
adept rank icongiorgi.pirveli: te i ChubbyPixel to jedyne dc, o których wiedziałem
warlock rank iconhanfred: o tak, w czwartek o 17:00 wszystkie pingy dc wariują
warlock rank iconhanfred: mają grę co miesiąc
adept rank icongiorgi.pirveli: 26 minut do tajemniczych rozdawnictw Epic, NA MARGINESIE, zastanawiam się, czy będzie coś wartego uwagi
warlock rank iconhanfred: tak, możesz zrobić jakieś zagadki, aby zdobyć klucz gwarantowany, ja po prostu czekam na losowego maila o wygranej i tak i tak na grę :D
adept rank icongiorgi.pirveli: ups, muszę to zrobić jak najszybciej, dzięki. Są dokładnie w moim guście (indie/łamigłówki)
novice rank iconNoob123: cześć
warlock rank iconhanfred: to zapis na biuletyn
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

78

0/160

Zadanie 1 problem

Kamillow123 avatar

Kamillow123

July 10, 2024 at 03:54 PM

Więc tak, zrobiłem te zadanie i wysłałem screena kilka razy według instrukcji z poprzedniego postu na forum, lecz i tak mi go nie przyjmują. co mogę zrobić?
meovvu avatar

meovvu

July 15, 2024 at 02:02 AM

poczekac imo

Kamillow123 avatar

Kamillow123

July 15, 2024 at 02:02 AM

robilem duzo rzeczy wraz z tym xd
mryellow3yt1 avatar

mryellow3yt1

November 18, 2024 at 01:39 AM

moze czekaj dluzej, moze ci to zadzaiala