Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gladiatus - Wspaniała gra przeglądarkowa w klimacie starożytnego Rzymu, gdzie miały miejsce walki gladiatorów na śmierć i życie.
Gladiatus to gra przeglądarkowa, która istnieje już dość dawno w internecie. Jest to wspaniała gra gdzie można rywalizować z innymi graczami np. tocząc bitwy na arenach (wymagany 2lvl postaci),. Dzięki systemowi wypraw możemy zdobywać potrzebne nam doświadczenie, przedmioty oraz złoto do rozwijania naszej postaci (treningi, zakup uzbrojenia, specyfików).
Gra naprawde wciąga, a my z czasem umiemy coraz to lepiej władać naszym kontem chodź nie jest to łatwe ponieważ z coraz wyższym poziomem staje coraz trudniejsza. Można założyć gildię i np. grać ze znajomymi lub dołączyć do wielu innych. Ranking jest tak zaprojektowany przez twórców gry, że można rywalizować we wszystkim czym tylko się da, np. pozycje gildii, największy lvl, lochy, itd.
Rekrutując znajomych mamy możliwość zdobywania punktów, które później wymieniamy na różne nagrody (wspomagacze do gry). Jest również zakładka premium gdzie możemy wykupić walutę, oraz wspaniałe przedmioty.
Są również walki z najemnikami (Circus Turma dostępny od 10lvl) oraz lochy (dostęne od 10lvl). W zakładce Rynek (dostępny chyba od 5lvl) możemy handlować z innymi graczami (z doświadczenia wiem, że najlepiej schodzi jedzenie, można na tym nieźle zarobić złota). Gdy pojawi się nam zakładka Dom aukcyjny polecam już zaopatrywać się w przedmioty właśnie tam.
Dzięki zakładce Praca (dostępna od 3lvl) zarabiamy złoto oraz dostajemy jedzenie jeśli wybierzemy zakładki zawodu zajmującego się pożywieniem. Wraz zwiększającym się poziomem postaci zwiększa nam się zarobek podczas wykonywanej pracy.
Podczas wielu aktualizacji przeprowadzonych przez te pare lat powstało coraz więcej nowych rzeczy:
Pozdrawiam
Użytkownik gamehag