Deszcz

Gem981

adept rank iconHardilaziz Singh: NOOO emote (inline chat version) tak, nie
warlock rank iconhanfred: ale jeśli widzisz je na bitlabs, przełącz się na chrome
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
warlock rank iconhanfred: wątpię, że dostaniesz ankiety 5k :D
adept rank iconwhoismagickituk: cześć
warlock rank iconhanfred: powinieneś być w porządku
adept rank iconHardilaziz Singh: Robiłem swoje ankiety od początku na Edge. Czy powinienem przejść na Chrome?
warlock rank iconhanfred: nawiasem mówiąc kod promocyjny pp o 6
warlock rank iconhanfred: tak, sam używam wielu ekranów/przegądarek itp. do pracy
apprentice rank icongiorgi.pirveli: @vitor: w przypadku ankiet jest to prawie natychmiast... chyba że... chyba że to timewall lub timebucks, gdzie musisz osiągnąć minimalny próg, aby móc wypłacić
novice rank icon90**6: monkaX emote (inline chat version) .
apprentice rank icongiorgi.pirveli: pracuję też z domu z moim (dużym) ekranem podzielonym na wiele obszarów/aktywności/itd... wiesz jak to bywa
novice rank iconvitoridesec: Czy punkty z ankiet trafiają na konto od razu, czy to chwilę trwa?
apprentice rank icongiorgi.pirveli: W każdym razie... powoli łapię w to wprawę, gdy mam czas, żeby się temu bardziej przyjrzeć
apprentice rank icongiorgi.pirveli: już przesiadłem się z opartego na Firefox na opartego na Chromium (teraz Vivaldi)
apprentice rank icongiorgi.pirveli: Zdecydowanie to zauważyłem; jestem nowy w tego typu serwisach, to jest dopiero mój drugi (odkryty dzięki tobie, więc wielkie dzięki)
warlock rank iconhanfred: wszystkie inne przeglądarki cię wyrzucają
warlock rank iconhanfred: w przypadku niektórych wysoko płatnych ankiet i tak potrzebujesz przeglądarki opartej na Chrome
adept rank icona31415926bcdef: Very Cat emote (inline chat version)
apprentice rank icongiorgi.pirveli: prawdopodobnie także rodzaj „bardziej inwazyjnej” przeglądarki (chrome, opera, edge...)
warlock rank iconhanfred: ponieważ wszystko zależy od śledzenia i wyświetlania reklam
apprentice rank icongiorgi.pirveli: również... prawdopodobnie woleliby coś opartego na Chromium, przypuszczam
apprentice rank icongiorgi.pirveli: nie jestem pewien, czy chciałbym dodać kolejny... nawet nie jestem pewien, ile rzeczy mam uruchomionych jednocześnie
warlock rank iconhanfred: cóż, do ankiet i ofert wideo chcesz taki z najmniejszą ilością adblocków i tego typu rzeczy
apprentice rank icongiorgi.pirveli: hmm... tak... ale intensywnie robię wiele rzeczy naraz z ponad pół tuzinem przeglądarek... właśnie zdobyłem tę (Vivaldi) wyłącznie do tego rodzaju zadań
warlock rank iconhanfred: wypełnij ofertę Opera GX i otrzymaj za to zapłatę :D
warlock rank iconhanfred: możesz zainstalować inną przeglądarkę vanilla i przetestować
apprentice rank icongiorgi.pirveli: domyślnie moja przeglądarka ma wiele narzędzi antyśledzących/blokerów reklam jednak USUWAM je dla każdej strony
warlock rank iconhanfred: po prostu przejdź bezpośrednio do jednej ze stron wideo, takich jak recipepanda
warlock rank iconhanfred: może masz uruchomiony jakiś adblock lub antiscript?
apprentice rank icongiorgi.pirveli: bitlabs i cpx nie oferują pixelpoint
warlock rank iconhanfred: (EU)
warlock rank iconhanfred: cóż, pixelpoint nie ma nic wspólnego z ankietami adscendmedia, które działają również dla mnie (E)
warlock rank iconhanfred: spróbuj bitlabs lub cpx
apprentice rank icongiorgi.pirveli: Nie jestem pewien, czy to ograniczenie według kraju (nawet jeśli jestem w UE)
apprentice rank icongiorgi.pirveli: problem wydaje się dotyczyć adscend media, cokolwiek kliknę (również ankiety) wyświetla tylko komunikat o błędzie "unable to process"
warlock rank iconhanfred: oba działają dla mnie, jakie masz problemy?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
adept rank icon黒崎廻: Cat No emote (inline chat version)
apprentice rank icongiorgi.pirveli: również cheddar tv, ponieważ pixelpoint wydaje się nie działać prawidłowo w tej chwili
apprentice rank icongiorgi.pirveli: *ankiety
apprentice rank icongiorgi.pirveli: @vitor: mainly survesy
warlock rank iconhanfred: wybierz wtedy innego dostawcę
novice rank iconvitoridesec: Widziałem Prime Surveys Survey, ale gdy próbuję robić ankiety, wszystkie dają błąd... masz jakieś wskazówki?
warlock rank iconhanfred: kliknij ich nazwę i możesz zobaczyć, co robią
novice rank iconvitoridesec: whoismagickituk eae stary, jakie zadania się wykonuje?
novice rank iconvitoridesec: giorgi.pirveli jakie zadania wykonujesz?
adept rank iconwhoismagickituk: cześć
apprentice rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconvitoridesec: jaki jest plan cash $$
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

69

0/160

nowe konto

Julia1234k avatar

Julia1234k

July 17, 2023 at 12:44 AM

co mam zrobić, jeśli założyłam nowe konto do zadania a odrzucili mi zadanie, bo niby nie założyłam : ((((((((
fakemail123 avatar

fakemail123

July 19, 2023 at 03:55 PM

Chyba maja u siebie jakiegos trolla, ktory odrzuca poprawnie wykonane zadania. Najcześciej jak za szybko wykonasz zadanie to tak robią. Jeśli chodzi o Hero Wars żeby usunać konto to przez kontakt z pomocą musisz napisać, poźniej dostaniesz maila czy napewno potwierdzasz usuniecie. Czekasz 30dni, zakładasz od nowa przez strone zadania, to tylko po to żeby nie wymyślili, że inny email niz na gemahag.
locomaestro avatar

locomaestro

July 27, 2023 at 03:48 PM

DOKŁADNIE OSZUŚCI ZAKŁADASZ NOWE KONTO WSZYSTKO PRAWIDŁOWO A ODRZUCAJĄ !!!! BANDA NIEDOUKÓW
prorok12 avatar

prorok12

July 29, 2023 at 03:06 PM

dlaczego ciągle odżucają mi to zadanie

Crashykk avatar

Crashykk

August 15, 2023 at 01:21 AM

U mnie to samo. Nigdy nie grałem w tą grę, założyłem konto, zrobiłem co trzeba i niby nie założyłem nowego konta. Żałosne.

Join the conversion by creating an account on Gamehag