Deszcz

Gem831

grandmaster rank iconhanfred: nikt nie wie
novice rank iconMintysSoffy: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconJohn Prodman: Wypełniłem ankietę, ale nie odesłało mnie z powrotem do offerwalla ani mnie nie zapłaciło. Co się dzieje?
novice rank iconartwolf: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconmxsharkyyt: Cześć
novice rank iconCalvin: Ja
novice rank iconwxntergms: MB
novice rank iconwxntergms: OH
novice rank iconTomatoMapping: NIE PRZEKLINAJ
novice rank iconwxntergms: cholera mój dih
novice rank iconSyntren: Meowdy emote (inline chat version)
scholar rank iconbuffighter144: Gamba emote (inline chat version)
warlock rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconBlade 1: Cześć
SystemGamehag: @dicevo1491 napił Gem35 dla the Rain
novice rank icondicevo1491: Cześć
novice rank iconTomatoMapping: nie wiem szczerze mówiąc też, ale oglądam też telewizję, więc jestem zrównoważony w tym, co robię w wolnym czasie w domu
novice rank icondan.d dim: profesjonalista
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Klejnotów!
grandmaster rank iconhanfred: nie jestem pewien, dlaczego nie grasz w fc26 cały dzień? .D
novice rank iconTomatoMapping: no cóż, mój cel został osiągnięty już tydzień temu, więc zwolniłem z grindem i głównie tu po prostu odpoczywam
novice rank iconferchume: cześć Dance Unique emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Podejrzewam, że to związane z dochodami, w przeciwnym razie nie byliby skłonni dołączać
enchanter rank icongiorgi.pirveli: natomiast jeśli mieszkasz poza zwykłymi wieżami z kości słoniowej, dostajesz mniej... i mniej... i mniej
grandmaster rank iconhanfred: Stany Zjednoczone mają szalone oferty
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To samo dotyczy zakresów nagród; obywatele USA otrzymują najlepsze, jeśli mieszkasz w Niemczech/Niderlandach/.... otrzymujesz stały napływ
novice rank iconToyer: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconTomatoMapping: albo być zdyskwalifikowanym tyle razy
novice rank iconTomatoMapping: dlatego prawie nie dostaję ankiet
novice rank iconTomatoMapping: tak, wiem
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Założę się, że jest tak samo w przypadku kartwelów, Ormian, Estończyków ....
adept rank iconPontus Andersson: Co to jest tw?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Obawiam się, że nie są zbyt pobłażliwi wobec języków innych niż angielski
adept rank icon...: fds
novice rank iconTomatoMapping: przynajmniej mam mój tłumacz przeglądarki, więc mogę po prostu przetłumaczyć rosyjski na angielski
grandmaster rank iconhanfred: DOOM dziś za darmo na lenovo stream
novice rank iconTomatoMapping: Zazwyczaj moje ankiety w moim głównym języku, czyli łotewskim, po raz pierwszy gdy pojawiła się ankieta po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To dość powszechne, mój profil jest zbudowany w 7 różnych językach, a mimo to otrzymuję ankiety w innych językach
grandmaster rank iconhanfred: czasami otrzymuję ankiety po francusku lub niderlandzku :D
novice rank iconTomatoMapping: stary dlaczego ankieta cpx myśli, że potrafię czytać po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nieistniejące dla mnie, rzeczy się zdarzają lub po prostu się nie dzieją
grandmaster rank iconhanfred: ich system wsparcia to utrapienie
grandmaster rank iconhanfred: nigdy do nich nie pisałem, ale miałem to samo
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Och, podejrzewam, kto to zrobił
grandmaster rank iconhanfred: zazwyczaj sam się naprawia po pewnym czasie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wygląda na to, że w końcu zadziałało, w samą porę na tę nową serię
grandmaster rank iconhanfred: tak, lubią losowo banować ludzi
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wysyłałem wiadomości do wsparcia przez ponad 30 dni z rzędu
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Byłem zablokowany w ankietach przez długi czas
grandmaster rank iconhanfred: przynajmniej gry wróciły, te dobrze płatne
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

77

0/160

nowe konto

Julia1234k avatar

Julia1234k

July 17, 2023 at 12:44 AM

co mam zrobić, jeśli założyłam nowe konto do zadania a odrzucili mi zadanie, bo niby nie założyłam : ((((((((
fakemail123 avatar

fakemail123

July 19, 2023 at 03:55 PM

Chyba maja u siebie jakiegos trolla, ktory odrzuca poprawnie wykonane zadania. Najcześciej jak za szybko wykonasz zadanie to tak robią. Jeśli chodzi o Hero Wars żeby usunać konto to przez kontakt z pomocą musisz napisać, poźniej dostaniesz maila czy napewno potwierdzasz usuniecie. Czekasz 30dni, zakładasz od nowa przez strone zadania, to tylko po to żeby nie wymyślili, że inny email niz na gemahag.
locomaestro avatar

locomaestro

July 27, 2023 at 03:48 PM

DOKŁADNIE OSZUŚCI ZAKŁADASZ NOWE KONTO WSZYSTKO PRAWIDŁOWO A ODRZUCAJĄ !!!! BANDA NIEDOUKÓW
prorok12 avatar

prorok12

July 29, 2023 at 03:06 PM

dlaczego ciągle odżucają mi to zadanie

Crashykk avatar

Crashykk

August 15, 2023 at 01:21 AM

U mnie to samo. Nigdy nie grałem w tą grę, założyłem konto, zrobiłem co trzeba i niby nie założyłem nowego konta. Żałosne.

Join the conversion by creating an account on Gamehag