Deszcz

Gem859

SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
adept rank iconEvor: Smacznego
sorcerer rank iconhanfred: czas zrobić obiad, na razie
apprentice rank icon1141A: Vibin emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: powodzenia z tym, budowanie publiczności od zera jest bardzo, bardzo trudne
novice rank iconStevewider: aaaa
adept rank iconEvor: na paypala. Taki mam plan
adept rank iconbacolditz: wdw 3nba
adept rank iconEvor: Tak ale ja myślę o trochę innej strategii. Dostajesz prowizję za ich wypłaty więc to co dostajesz za ich wypłątę dzielisz na pół i przelewasz im na przylład
sorcerer rank iconhanfred: Znam kilka osób, które żyją z marketingu afiliacyjnego, to w rzeczywistości praca
adept rank iconEvor: jaki wpada z wypłat gdy coś wypłacają
adept rank iconEvor: Hanfred chyba najlepszym sposobem na zarobek jest znalezienie innych chętnych do robienia ankiet. Podania im linku polecającego i dzielenie się bonusem
novice rank iconAsh: Siema
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
novice rank iconyoongik gg: Cześć
novice rank iconJasKne: cześć Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank icondoser_14: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconEvor: I działają w tle jako dodatek do monitorowania twojego oglądania sieci. Nie ma tam ankiet
adept rank iconEvor: Jest kilka nowych projektów związanych z uczeniem sztucznej inteligencji ale jeszcze nie są rozwinięte więc na nie na razie nie patrzę.
sorcerer rank iconhanfred: i rzeczy takie jak clash gg płacą tylko około 1/3 lub 1/4 tego, co płaci tutaj
adept rank iconEvor: Gamehag chociaż wypłata punkty za gry. Czsaem z opóźnieniem ale wypłaca
adept rank iconEvor: Miałem dokładnie to samo
sorcerer rank iconhanfred: co do cholery
sorcerer rank iconhanfred: Próbowałem i nie zarejestrowało żadnych gier
sorcerer rank iconhanfred: freecash kiedyś był dobry, myślę, że nadal jest, ale najpierw musisz poradzić sobie z lekką wersją, która jest do kitu
adept rank iconEvor: dlatego dla mnie freecash to gówno
adept rank iconEvor: Widziałem regiony jak serbia gdzie nie mają ograniczeń a ja musiałbym osiągnąć wysoki próg
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Które ankiety są najlepsze?
sorcerer rank iconhanfred: przez*
sorcerer rank iconhanfred: robiąc najpierw śmieciowe oferty warte około 25 dolarów
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: OO OK
adept rank iconEvor: Mnie nie pytaj. Regulamin czatu
sorcerer rank iconhanfred: w freecash musisz odblokować ankiety
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: A co z freecash ??
adept rank iconEvor: Tylko gamehag jest najlepszym wyborem w tym przypadku
adept rank iconEvor: Chyba, że ilość reklam zależy od regionu świata i po prostu jak zwykle w moim regionie nic nie ma. To tak jak z freecash mam tylko durne gry i brak innych opcji
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Lepiej poczekaj dzień
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Tak, to samo
adept rank iconEvor: Dzisiaj akurat ankiet nie ma u mnie w ogóle więc próbuję zrozumieć te głupie telewizje internetowe
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Rób inne rzeczy
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Tak
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Offerwall
adept rank iconEvor: No nie to nie ma sensu. Jeśli dostaję 1 cent na 5 godzin to szkoda mojeg oczasu
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Jeśli się nie pojawi, skontaktuj się
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Poczekaj godzinę
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Wiem, że to wymaga czasu
adept rank iconEvor: Ale widzę, że ludzie mają wypłaty z pixelpoint i cheddar.tv od kilku do kilkunastu dolarów
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Jeśli chcesz zarabiać, powinieneś iść na offerwalle innych
novice rank icon꧁⁣༒Deͥⱥtͣhͫ༒꧂: Oznacza Nigdy nie płaci
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

72

0/160

nowe konto

Julia1234k avatar

Julia1234k

July 17, 2023 at 12:44 AM

co mam zrobić, jeśli założyłam nowe konto do zadania a odrzucili mi zadanie, bo niby nie założyłam : ((((((((
fakemail123 avatar

fakemail123

July 19, 2023 at 03:55 PM

Chyba maja u siebie jakiegos trolla, ktory odrzuca poprawnie wykonane zadania. Najcześciej jak za szybko wykonasz zadanie to tak robią. Jeśli chodzi o Hero Wars żeby usunać konto to przez kontakt z pomocą musisz napisać, poźniej dostaniesz maila czy napewno potwierdzasz usuniecie. Czekasz 30dni, zakładasz od nowa przez strone zadania, to tylko po to żeby nie wymyślili, że inny email niz na gemahag.
locomaestro avatar

locomaestro

July 27, 2023 at 03:48 PM

DOKŁADNIE OSZUŚCI ZAKŁADASZ NOWE KONTO WSZYSTKO PRAWIDŁOWO A ODRZUCAJĄ !!!! BANDA NIEDOUKÓW
prorok12 avatar

prorok12

July 29, 2023 at 03:06 PM

dlaczego ciągle odżucają mi to zadanie

Crashykk avatar

Crashykk

August 15, 2023 at 01:21 AM

U mnie to samo. Nigdy nie grałem w tą grę, założyłem konto, zrobiłem co trzeba i niby nie założyłem nowego konta. Żałosne.

Join the conversion by creating an account on Gamehag

nowe konto na forum Hero Wars na Gamehag