Deszcz

Gem1153

apprentice rank iconnenyamuye: 11111
novice rank icon3829971660: prayge emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version) Clap emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version)
novice rank icon3829971660: Clap emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version)
novice rank iconDimitris Karagianhs: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohn: Nie przesiadłem się na gotowe konto, też nie jestem pewien
novice rank iconlaoshurenll: Czy gotowe konto to konto zhakowane?
novice rank icon2q7y: 111
apprentice rank iconjohn: cdk nie jest
novice rank iconlaoshurenll: Głównie chcę tego używać, aby się bawić i kaszleć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Gem!
novice rank iconlaoshurenll: Czy konto Minecraft to konto zhakowane/skompro- misowane?
novice rank iconAkko_ Primed: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconlaoshurenll: A propos
novice rank iconlaoshurenll: Co?
novice rank iconlaoshurenll: ??
novice rank iconlaoshurenll: Gdzie mogę wypełniać ankiety, aby zdobyć więcej punktów
novice rank iconMinecrafter: Ha?
novice rank iconlaoshurenll: @Minecraft
novice rank iconharness._.: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank icontutazp: cześć
novice rank iconMinecrafter: WC
adept rank iconDevMaster: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconzhangge: ....
SystemGamehag: 30 użytkowników otrzymało Gem44 od Deszczu.
apprentice rank iconnnn “Lone Dog”: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconlaoshurenll: Czy lubu został zbanowany?
novice rank iconlaoshurenll: PogU emote (inline chat version)
novice rank iconlaoshurenll: lubu myśli, że jest bardzo przystojny, w rzeczywistości jest gorszy od bezpańskiego psa
apprentice rank iconjohn: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconlaoshurenll: Dziękuję
apprentice rank iconjohn: Kamienie szlachetne dawane przez ankietę CPX są liczne @laoshurenll
novice rank iconlaoshurenll: Koleś myśli, że jest bardzo przystojny, ale tak naprawdę jest gorszy od bezpańskiego psa
novice rank iconlaoshurenll: Właściwie nawet nie jest tak dobry jak bezpański pies
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwa klejnotów!
novice rank iconlububiątko25oo: llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
novice rank iconlububiątko25oo: llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
novice rank iconlaoshurenll: bro myśli, że jest bardzo przystojny
novice rank iconlaoshurenll: stary myśli, że jest bardzo przystojny
novice rank iconlaoshurenll: kumpel myśli, że jest bardzo przystojny
novice rank iconlububiątko25oo: llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
novice rank iconlububiątko25oo: gdzie
novice rank iconlaoshurenll: Bóg!
novice rank iconlububiątko25oo: llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
novice rank iconlaoshurenll: Idę
novice rank iconlububiątko25oo: hehe
adept rank iconLars Manders: pepeD emote (inline chat version)
novice rank iconlububiątko25oo: co tam gówienka?
novice rank iconlaoshurenll: Dance Red emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) catdrive emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

131

0/160

nowe konto

Julia1234k avatar

Julia1234k

July 17, 2023 at 12:44 AM

co mam zrobić, jeśli założyłam nowe konto do zadania a odrzucili mi zadanie, bo niby nie założyłam : ((((((((
fakemail123 avatar

fakemail123

July 19, 2023 at 03:55 PM

Chyba maja u siebie jakiegos trolla, ktory odrzuca poprawnie wykonane zadania. Najcześciej jak za szybko wykonasz zadanie to tak robią. Jeśli chodzi o Hero Wars żeby usunać konto to przez kontakt z pomocą musisz napisać, poźniej dostaniesz maila czy napewno potwierdzasz usuniecie. Czekasz 30dni, zakładasz od nowa przez strone zadania, to tylko po to żeby nie wymyślili, że inny email niz na gemahag.
locomaestro avatar

locomaestro

July 27, 2023 at 03:48 PM

DOKŁADNIE OSZUŚCI ZAKŁADASZ NOWE KONTO WSZYSTKO PRAWIDŁOWO A ODRZUCAJĄ !!!! BANDA NIEDOUKÓW
prorok12 avatar

prorok12

July 29, 2023 at 03:06 PM

dlaczego ciągle odżucają mi to zadanie

Crashykk avatar

Crashykk

August 15, 2023 at 01:21 AM

U mnie to samo. Nigdy nie grałem w tą grę, założyłem konto, zrobiłem co trzeba i niby nie założyłem nowego konta. Żałosne.

Join the conversion by creating an account on Gamehag

nowe konto na forum Hero Wars na Gamehag