Deszcz

Gem986

novice rank icon3669332073: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconpg541425: UJU
apprentice rank iconnheeaaaa: Aminos
novice rank iconMaxT2116: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconnewshenchen: Obejrzyj Bilibili
novice rank iconnewshenchen: Yukizero
novice rank iconTheoden Rogers: cześć
novice rank iconjiajunba: Urządzenia i adresy IP, z których się logujesz, są wszystkie rejestrowane. Gdy wiele kont loguje się z tego samego urządzenia lub adresu IP, administratorzy mogą na to reagować.
novice rank iconHardilaziz Singh: cześć
novice rank iconsunnnnn7: Jak Gamehag wykrywa, że konto, którego używam, nie jest kontem, które zarejestrowałem na początku?
novice rank icon12323: Kekwait emote (inline chat version)
novice rank iconmimitteyantterujanmimi: Ae
novice rank iconFabri11: dsadasd
novice rank iconf5_lll: 11
novice rank icon1141A: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconMayana Sardar khan: 🫵🏻
novice rank iconMayana Sardar khan: Helli
novice rank iconjiajunba: Korzystanie z proxy jest zabronione. Oprócz konta, które pierwotnie straciłeś, możesz mieć co najwyżej jedno konto.
SystemGamehag: @2438696033 dał napiwek Gem91 dla the Rain
novice rank iconjarvis ng: Coffin emote (inline chat version)
SystemGamehag: @2438696033 dał napiwek Gem300 dla the Rain
novice rank iconqscjooekjwjw: cześć
novice rank iconsunnnnn7: Straciłem konto, które zarejestrowałem jako pierwsze
novice rank iconsunnnnn7: Więc jeśli już założyłem wiele kont? Czy od teraz muszę używać VPN?
SystemGamehag: 13 użytkowników otrzymało Gem53 od Deszczu.
novice rank iconjiajunba: Uzupełnienie: Proszę nie tworzyć wielu kont. Tylko konto zarejestrowane najwcześniej może dokonywać wymiany. Później utworzone konta zostaną zbanowane lub zabronione od wymiany.
novice rank iconolciahermanska903: Cześć
novice rank iconjiajunba: Jeśli nadal masz pytania, możesz zapytać przez system obsługi klienta. Zazwyczaj odpowiadają w ciągu kilku godzin
novice rank iconjiajunba: Zwrócone zamówienia zazwyczaj obejmują następujące powody: zmiana ceny przedmiotu/twoje Klejnoty zostały potrącone przez administratorów i niewystarczające do pomyślnego zrealizowania/przedmiot niedostępny
novice rank iconsunnsdu: ??
novice rank iconrileytscholl725: Nie jestem pewien, czy jesteś tego świadomy, ale mam przyjaciółkę, która jest pielęgniarką i jest pielęgniarką, która jest ze mną od ponad roku i ona jest w terenie
novice rank iconsunnsdu: Administracja zawsze odrzuca moje zamówienia, czy moje konto jest zrujnowane?
novice rank iconAnh Trâm: hihi
novice rank iconfurrycutecatcat: Dziękuję
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconjiajunba: W weekendy firmy zazwyczaj odpoczywają, więc naturalnie publikowanych jest mniej ankiet
novice rank iconjiajunba: Uwaga: Może nie dać się aktywować w Twoim regionie. Zaleca się bezpośrednie wykorzystanie klejnotów.
novice rank iconjiajunba: Sprawdź wygraną w historii ekwipunku
novice rank iconfurrycutecatcat: Wygrałem nagrodę, czy po prostu czekam, aż wyśle e-mail?
novice rank icon3931189413: 11
novice rank iconLinK: Czy to pewne?
novice rank iconLinK: Czy w weekendy nie będzie dochodzenia cpx?
novice rank iconXWDWX8: To samo
novice rank iconLinK: Minęło już kilka godzin, CPX nie przeprowadził dochodzenia
novice rank iconbroly games: PepeLaugh emote (inline chat version)
novice rank iconbroly games: pytanie jak zdobywać jemas
novice rank iconfurrycutecatcat: Dobry facet
novice rank iconqingshuruwenben: Y4PR6-GGPJR-7JFQM-7CQ64-D47WZ
novice rank iconqingshuruwenben: M3H2K-TR29T-36TMX-66Q47-GG3VZ
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

145

0/160

Problem z zadaniem

bormaneo avatar

bormaneo

June 27, 2023 at 11:39 PM

Cześć, podczas próby wrzucenia SS do okienka zadania (wygraj 30 bitew) pojawia mi się komunikat "Odśwież stronę o spróbuj ponownie" Ktoś miał podobny przypadek?
bormaneo avatar

bormaneo

July 5, 2023 at 01:17 AM

Dostałem informację o problemach technicznych ze strony IT, mam nadzieję że rozwiążą temat :) bo za 15 dni będę "Ropuchą" :(

Join the conversion by creating an account on Gamehag