Deszcz

Gem901

enchanter rank icongiorgi.pirveli: nc
adept rank icondehob: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconngtrihieu312021: gg
grandmaster rank iconhanfred: upewnij się tylko, jeśli potrzebujesz karty z saldem w €, żeby zrealizować trochę więcej, ponieważ jest wysyłane w USD
grandmaster rank iconhanfred: jeśli tak, możesz zrealizować środki na to bezpośrednio zamiast wybierać kartę podarunkową tutaj bezpośrednio na stronie
grandmaster rank iconhanfred: https://link.lootpay.com/
grandmaster rank iconhanfred: możesz sprawdzić stronę lootpay bezpośrednio, czy ma Google Play w twoim kraju
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem59 od Deszczu.
adept rank iconAlicia Sanchez Muñoz: Dance Unique emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: karta wirtualna nie wymaga żadnego dokumentu tożsamości ani adresu, możesz także użyć na niej fikcyjnego imienia
scholar rank iconMimmo75: @birtalan(Tom_cat) dziękuję
novice rank iconaehketfi: @ferchume gc ?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
adept rank iconPontus Andersson: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconjaja: cześć
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Mimmo75 Idę teraz. Życzę: Miłego dnia. 1f431 emote (inline chat version)
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
grandmaster rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconist132 l: Dancin emote (inline chat version)
warlock rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconreimond96: Cześć
apprentice rank iconferchume: czy ktoś ma kod Google Play?
apprentice rank iconferchume: cześć Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconsiddharth: njk
SystemGamehag: 8 użytkowników otrzymało Gem95 z Deszczu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Środki na wirtualnej karcie Visa są ważne przez 6 miesięcy.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Nie jest wymagane potwierdzenie tożsamości. Wirtualna karta Visa to rodzaj karty przedpłaconej - nie jest powiązana z konkretnym kontem bankowym.
adept rank iconTeuf El sgeiger (Teufelsgeiger666): Cześć
scholar rank iconMimmo75: Jestem przyzwyczajony do dawania mu kodu Google Play, na przykład teraz dać mu kartę Visa, przy której może potem będzie musiał podać dokument tożsamości. Nie chcę tego.
scholar rank iconMimmo75: Problemem nie są te 10 centów. Popcorn emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Mimmo75 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Rozumiem. Podarowanie prezentu to miły gest. Miejmy nadzieję, że obdarowany będzie mógł z niego naprawdę skorzystać, aby zamówienie nie upadło z powodu brakujących "10 centów"
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
adept rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconferchume: cześć Petcapy emote (inline chat version)
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Przedmiot, który chciałem kupić, kosztowałby 7 USD. System nie pozwolił mi zapłacić dwiema kartami, więc ostatecznie złożyłem zamówienie o wartości 4,50 USD.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Moje doświadczenie: poprosiłem o wirtualną kartę Visa o wartości 5 USD. Wykorzystałem te 5 USD w aptece internetowej.
scholar rank iconMimmo75: Tak, to nie jest problem $10 lub $10,10. Ale jeśli kupię Visę, a potem dam ją innej osobie. Nie chcę, żeby musiała używać swoich dokumentów. To wszystko
adept rank iconTeuf El sgeiger (Teufelsgeiger666): Hall
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): — ponieważ 10,00 USD jest mniejsze niż 10,10 USD.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Mimmo75 To ważne: jeśli na przykład produkt kosztuje 10,10 $, a karta Visa wirtualna ma tylko 10,00 $, karta nie może być użyta—
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Mimmo75 Rozumiem. Ale to ważne: Jak podano na stronie internetowej, można jej używać na ograniczonej liczbie stron internetowych.
adept rank iconzogar1990: Petcapy emote (inline chat version)
scholar rank iconMimmo75: Dziękuję za odpowiedzi dotyczące Visy. Chciałbym ją zamówić, aby zrobić prezent dla osoby. Jednak nie chcę, aby potem musiała zamieszczać swoje dokumenty w sieci
adept rank iconreimond96: Cześć
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem139 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

36

0/160

Zadanie 1 hero wars

Ashleyyy420 avatar

Ashleyyy420

May 26, 2023 at 04:18 PM

Jak mam zarejestrować nowe konto? Robię to przez link z gamehag i stronę hero wars ale jak wysyłam screen wykonanego zadania to ciągle jest odrzucany bo nie zarejestrowałam nowego konta, mam te grę pobrać na telefon czy coś?
JestemFajny18 avatar

JestemFajny18

May 26, 2023 at 05:11 PM

Mi normalnie zaakceptowali. Masz w grze ustawiony taki sam nick jak na gamehagu? Albo przy rejestracji konta wyłącz AdBlocka, bo może blokować skrypty śledzące, które są potrzebne
Ashleyyy420 avatar

Ashleyyy420

May 26, 2023 at 05:23 PM

Teorytycznie to nicku nie widać i tak na screenie ale możliwe, że faktycznie miałam włączone blokowanie skryptów śledzących i reklam więc sprawdzę czy teraz mi zaakceptują, dzięki bardzo :)
ja_tubyl avatar

ja_tubyl

May 27, 2023 at 12:21 PM

musisz screena też całego ekranu zrobić btw
ja_tubyl avatar

ja_tubyl

ja_tubyl avatar

ja_tubyl

ja_tubyl avatar

ja_tubyl

ja_tubyl avatar

ja_tubyl

May 27, 2023 at 12:22 PM

kilka razy przez przypadek wysłałem lol
Kati419 avatar

Kati419

May 28, 2023 at 06:58 PM

i tak nie działa i w ***** lecą

klaudia_burek avatar

klaudia_burek

May 28, 2023 at 07:21 PM

zapomnialam zrobic screena calego ekranu i sie boje ze mi odrzuca xddd
Kati419 avatar

Kati419

May 28, 2023 at 08:24 PM

spoko, odrzucą jak byś nawet paroname całego pokoju zrobiła
Ashleyyy420 avatar

Ashleyyy420

May 28, 2023 at 10:32 PM

cały czas odrzucają, już chyba z 6 razy wysyłałam screen do weryfikacji i ciągle mają problem :/
JestemFajny18 avatar

JestemFajny18

May 29, 2023 at 12:14 PM

Nie no, jak ci odrzucają to pewnie musi być to przez nazwę, na pewno masz ustawioną taką jak na gamehagu? Jak wykonasz wszystkie zadania, które gra ci każe to w lewym górnym klikasz na Team i zmień nazwę z Team na tą co masz na gamehagu
Micholin18 avatar

Micholin18

May 29, 2023 at 04:24 PM

A jak zrobić screena z widoczną nazwą?

Join the conversion by creating an account on Gamehag