Deszcz

Gem840

adept rank iconcherrygrapesoda: but sometimes you can catch a giveaway with low entries and high payout like 3k entries for 4k gems
grandmaster rank iconhanfred: tak, to naprawdę losowe, ile jest wpisów
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, musisz tylko sprawdzić cenę w sklepie gamehag, ale czasami te dobre mają też około 8 tys. zgłoszeń, prawie jak w cotygodniowym
grandmaster rank iconhanfred: czasami są naprawdę dobre codzienne
adept rank iconcherrygrapesoda: w tempie, w jakim je zdobywam
adept rank iconcherrygrapesoda: powinno dawać mi około 50% szansy za każdym razem za 10 $~
adept rank iconcherrygrapesoda: Myślę, że będę celować w tygodniowe giveaway'e i po prostu oszczędzać wszystkie moje odłamki co tydzień i je wydawać niezależnie od tego, ile ich mam
grandmaster rank iconhanfred: 24% szans więc miałem szczęście
adept rank iconcherrygrapesoda: ooh fajnie to ogromne
grandmaster rank iconhanfred: 41 dolarów
grandmaster rank iconhanfred: tak wygrałem miesięczny
adept rank iconcherrygrapesoda: możesz także sprawdzić cenę przedmiotów z rozdania w sklepie gamehag i to jest kwota, za którą możesz je wymienić, jeśli wygrasz, więc nie musisz zgadywać wartości
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, naprawdę podoba mi się, że gamehag je ma, sprawia, że jest to znacznie bardziej motywujące
grandmaster rank iconhanfred: lub odłamki
grandmaster rank iconhanfred: czerwone klejnoty są miłe
adept rank iconcherrygrapesoda: i zdobyć dodatkowe 1000 czerwonych klejnotów dziennie
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, spróbuję dziś, ponieważ używałem ich tylko na deszcze, ale jeśli się odświeżają, mogę je po prostu robić codziennie
grandmaster rank iconhanfred: po prostu spróbuj
adept rank iconcherrygrapesoda: bo przysięgam, że ukończyłem te same i widzę je też następnego dnia
adept rank iconcherrygrapesoda: też zamierzam to dziś przetestować, ale jestem prawie pewien, że nawet te, które nie mówią, że można je powtarzać, odświeżają się codziennie
adept rank iconcherrygrapesoda: to samo robi dużo
adept rank iconcherrygrapesoda: a potem po prostu dołączając do wszystkich deszczów
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, oprócz ofert gier, które i tak zaraz mi się skończą, robiłem tylko dosłownie 10-sekundowe za 30 klejnotów każda, szybkie stuknięcia i reklamy
grandmaster rank iconhanfred: zwłaszcza dla zaledwie kilku stuknięć
grandmaster rank iconhanfred: tak
adept rank iconcherrygrapesoda: szczególnie po całym dniu pracy, kiedy możesz po prostu kupić jeden bez martwienia się o wydawanie niepotrzebnych pieniędzy, ponieważ to darmowe pieniądze
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, czuję, że root beer jest naprawdę satysfakcjonująca, ponieważ używam pieniędzy z Gamehag praktycznie tylko na to, więc stało się to bardziej przysmakiem niż czymś regularnym
grandmaster rank iconhanfred: to zawsze dobrze
novice rank iconruby: Cat Yes emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: więc rzeczy takie jak root beer piję od czasu do czasu
adept rank iconcherrygrapesoda: to jest bardzo prawda
grandmaster rank iconhanfred: ale jeśli możesz mieć to codziennie moim zdaniem nie potrafisz tego docenić
grandmaster rank iconhanfred: i więcej zabawy
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, te małe luksusy naprawdę czasami ułatwiają życie
grandmaster rank iconhanfred: jesteś właściwie skazany, nie rób ankiet Prime w Chinach
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Gem!
adept rank iconhaniamala: EZ emote (inline chat version)
novice rank icon114514: Czuję, że jestem zgubiony
grandmaster rank iconhanfred: dobry czas
grandmaster rank iconhanfred: kiedy studiowałem mieliśmy bar i bardzo ładny system nalewania piwa
grandmaster rank iconhanfred: hahah ll
novice rank icon烤鸽子: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: Gdybym był bogaty, miałbym w domu jedną z tych automatów z napojami z restauracji, taki jestem Amerykanin 😂
grandmaster rank iconhanfred: cholera, czas zdobyć kilka puszek :D
adept rank iconcherrygrapesoda: Kocham te rzeczy
adept rank iconcherrygrapesoda: szczerze zdecydowałbym się nie mieszkać tam, gdzie nie mogę dostać rootbeer, mała rzecz, ale to naprawdę wpłynęłoby na moją decyzję o zamieszkaniu gdzieś
adept rank iconcherrygrapesoda: pogoda jest tu też ładna, więc po prostu siedzę na zewnątrz i dolewam sobie napojów
adept rank iconcherrygrapesoda: jest miejsce z kurczakiem 30 sekund piechotą ode mnie, kupuję tam root beer
grandmaster rank iconhanfred: tak, nie sprzedają tego tutaj
adept rank iconcherrygrapesoda: lol to kiepsko
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

60

0/160

ile preston ma robux

kajtek54810381932 avatar

kajtek54810381932

May 4, 2022 at 02:45 AM

jak myślicie
Axi_lied avatar

Axi_lied