birtalan_scs: @Gamehag Chciałem wysłać to do wszystkich użytkowników Gamehag, którzy kochają czekoladę.
birtalan_scs: @Gamehag Drogi zwolenniku Gamehag! Proszę pozwól, by to pozostało. To tylko nieszkodliwe zdjęcie wielkanocnego jajka czekoladowego (link). Czy pozwolisz mi je teraz ponownie opublikować?
Rafael Santiago: Jesteś na robuxy?
Rafael Santiago: Bracie
peuch: yui
Gamehag: 10 użytkowników otrzymało 157 od Deszczu.
Gamehag: Więc jeśli zostaniesz oszukany, to nie nasza wina
asaprey056: Dlaczego?
indcheat: sdf
Gamehag: najlepiej nie umieszczać linków na czacie. Jeśli chcecie wysyłać sobie obrazy/pliki, dodajcie się nawzajem na Discordzie
birtalan_scs: właśnie obchodziłem Wielkanoc
birtalan_scs: @TheBudFather_OG to jest link ze zdjęciami czekolady
TheBudFather_OG: birtalan co to jest?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Gem!
birtalan_scs: @asaprey056 wysyłam dla ciebie i wszystkich użytkowników, którzy lubią czekoladę (następujący link)
TheBudFather_OG: Uważam, że to obrzydliwe, że wolno im zabierać nagrody, które dają, bez żadnego powodu
TheBudFather_OG: szczerze mówiąc mam dość zwrotów. Daję szczery i przemyślany feedback, często za lichą nagrodę i tak mnie wynagradzają. Dawanie i zabieranie?
birtalan_scs: @Gamehag support Pytam was: nie usuwajcie następnego linku. to jest zdjęcie czekolady.
birtalan_scs: że teraz wysyłam ponownie:
birtalan_scs: wysłałem dwa linki
asaprey056: Ten
asaprey056: Otworzyłem jeden link
ahmmad alreashy:
Ricky: cześć
giorgi.pirveli:
ahmmad alreashy:
ahmmad alreashy:
birtalan_scs: @asaprey056 czy udało ci się otworzyć link? (czekolada)
asaprey056: Tak, pamiętam to
birtalan_scs: @asaprey056 napisałem: dzisiaj obchodzę Wielkanoc. i wysłałem jeden link ze zdjęciami czekolady. - wysłać to teraz ponownie?
asaprey056: Nie pamiętam, ale co wtedy powiedziałeś?
birtalan_scs: Czy jesteś tutaj na czacie?
s4ch4t0uill3:
birtalan_scs: @asaprey056 Czy udało ci się przeczytać wiadomości, które wysłałem ci dziś rano? (rano było w twoim kraju)
Gamehag: @Alex Chung tipped 31 to the Rain
asaprey056: Też mam się dobrze, dziękuję za zapytanie