Deszcz

Gem537

novice rank iconcasip59100: wow
apprentice rank iconbirtalan_scs: @acptdm A obecnie masz tylko 57 klejnotów, plus ilościowe klejnoty, to co dał deszcz (po ukończeniu 10 zadań)?
apprentice rank iconbirtalan_scs: @acptdm jeśli dobrze rozumiem. Czy administrator Gamehag cofnął wszystkie 2309 klejnotów (Pime Surveys Survey) na twoim koncie?
novice rank iconxiaodingdang2026: Dance Green emote (inline chat version)
scholar rank iconbacolditz: 4545
novice rank iconNeonCrypt: monkaS emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @acptdm Widzę na Twoim koncie, że ukończyłeś 10 zadań. 2309 klejnotów (Prime Surveys Surwey) + 57 klejnotów (inne Offerwall) = 2366 klejnotów.
adept rank iconsanyika20202: Cat Yes emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconacptdm: Aaaaaaaaah!
adept rank icon无敌少侠: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconacptdm: Ale to tam je zdobyłem wcześniej......
novice rank icon2438696033: Jestem ciekawy, czy te klejnoty, które można zobaczyć, ale nie wymienić, można przekazać do deszczu
novice rank icon2438696033: W porządku, oni potrącają tylko klejnoty zarobione na Prime
novice rank iconacptdm: Poprosić wielkiego brata awa
novice rank iconacptdm: Czy to zostanie zwrócone?
novice rank icon我也爱熊出没: Wcześniej używałem prime, aby zrobić trzy- lub cztery tysiące
novice rank icon我也爱熊出没: Szkoda
novice rank iconacptdm: 28 mar 2026 14:08 Sklep Gamehag odrzucono Klejnot 2 550
novice rank iconacptdm: zareagował śmiechem ze złości
novice rank iconacptdm: Witaj, acptdm, otrzymałeś powiadomienie na Gamehag. Administrator Dodany Administrator dodał -2309 klejnotów do salda twojego konta. Zobacz na Gamehag Pozdrawiam, Gamehag
novice rank icon我也爱熊出没: twierdzenie reach ,too
novice rank iconSem Van der Groef: w pewien sposób
novice rank iconSem Van der Groef: jestem zablokowany z powodu prime cherries i cpx
novice rank iconSem Van der Groef: bitlabs jest najlepszy
novice rank iconacptdm: Cześć, acptdm, otrzymałeś powiadomienie na Gamehag. Realizacja dotycząca konta Wallpaper Engine na Steam, które kupiłeś w sklepie Gamehag, została odrzucona. Twój stan konta został zwrócony. Sprawdź na Gamehag. Pozdrowienia, Gamehag
adept rank iconwhoismagickituk: dlaczego
adept rank iconwhoismagickituk: cześć
novice rank iconacptdm: Czyżbyś nie był także?
novice rank icon我也爱熊出没: Nie rób prime i cherries
novice rank iconacptdm: ????
novice rank icon我也爱熊出没: Jesteś Chińczykiem?
novice rank iconacptdm: To nie o to chodzi, dlaczego kupiłem coś i zostało odrzucone, klejnoty nie są mi zwracane!!!!!!!!!!!
novice rank icon我也爱熊出没: Daj z siebie wszystko
novice rank icon我也爱熊出没: cdk18000, konto 13000
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem90 od Deszczu.
novice rank icon2438696033: Teraz, gdy Dungeon 2 już wydało zwiastun, zamierzam się postarać, aby znów zdobyć Dungeon 1 za darmo
novice rank icon2438696033: Pamiętam, że to było około 13 000 wtedy
novice rank icon2438696033: Czy to aż tak drogie?
novice rank icon我也爱熊出没: 18000 z
novice rank icon我也爱熊出没: Zamierzam wymienić oficjalny CDK do Minecrafta
novice rank icon我也爱熊出没: Skontaktuj się z pomocą, usunąłem profil, ale nadal nie mogę tego zrobić
novice rank icon2438696033: Wcześniej użyłem tego, aby wymienić na pelerynę z Minecrafta, początkowo zamierzałem to zwrócić
novice rank icon我也爱熊出没: Mój cpx też zniknął
novice rank icon我也爱熊出没: Rozumiem
novice rank icon2438696033: Założyłem nowe konto, ponieważ na moim poprzednim nie było ankiet do wypełnienia
novice rank icon我也爱熊出没: Powodzenia!
novice rank icon我也爱熊出没: tak
novice rank icon2438696033: Czy są jeszcze wiśnie
novice rank icon我也爱熊出没: Jeśli jesteś Chińczykiem jak ja, pamiętaj: nie rób prime
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

76

0/160

To zadanie się mega opłaca

tranquility4 avatar

tranquility4

January 25, 2022 at 04:19 PM

Polecam wam robić to zadanie, bo daje spoko nagrody nawet za samo zrobienie tutoriala i potem za każdy progres też pokaźne sumki

Join the conversion by creating an account on Gamehag