WoW ta stronka jest ********* myślałem że każda strona tego tymu to skam ale nie ta
duplikat produktu dzisiaj wygrałem w GA
@frell ja tak samo. Napisałam do Misty, może odpowie.
Miałem kiedyś konto na ***** jednak tam nigdy strasznie cięzko zdobywało mi się punkty a na tej stronie idzie to znacznie szybciej.
Prawda. Jedyna stronka, na której coś da się w ogóle wygrać.
Duzo lepsza niz ****** ********. Tylko konkursy brak minigier, nie przyjmują prawdziwych screenów. Na gamehagu jest o wiele lepiej. Dobry support, przejrzystość, gry które gwarantują KD.
Strona GameHag jest bardzo rozbudowaną stroną tego typu i jest naprawde fajna . Można tu zdobyć kamienie dusz, robiąc misję z różnych gier (z tej strony znalazłem pare fajnych gier i do teraz w nie gram) Za kamienie dusz możemy zdobyć ulepszenia do gry np. Riot points PaySafeCard co jest bardzo fajne. Polecam
gamehag fajne tylko niewiem co lepsze gamehag czy *******
Super strona poprostu choć można się natknąć na różne błedy
Strona była dobra około rok temu, teraz społeczność to żałosny poziom, co tylko potwierdzają wszystkie nowe artykuły.
Otwieranie skrzynek ssie. Nie ma w mozliwych wygranych znaku zapytania (losowe), a zawsze sie pojawia i zawsze na niego wypadnie. Nigdy nie dostalem nagrody która juz jest "przedstawiona"
Polecam też ******* www.**********/ps4
Super strona poprostu choć można się natknąć na różne błedy
Uważam,że strona jest wata polecenia ,ponieważ z łatwością można zdobyć jakąś nagrode wymieniając kryształy dusz,które jesteś w stanie zdobyć na różne sposoby np: minigry,pisanie artykułów i granie w gry
Mi w GameHag podoba się szybka pomoc ze strony supportu eventy i ze nie jest to scam chociaz czesto wypadają losowe klucze steam ale nie wiem czy to tylko pech czy najlateiej to wydropic