jak szybko zdobyć diamenty
Wie ktoś może czemu nie zalicza mi zadań z tych gier na telefon ?
musisz miec peta i zbieraj
moze kupic
\albo ode mnie dostac
ja niewiem jak zdobywać szybko X
a wogule siema siomki z pet symulator
- kupuj za robuxy
- farm kilka godzin dziennie
- wymieniaj się z innymi graczami
- używaj kodów z twittera
najlepiej jak masz +3/2 range to odbieraj co range tam skrzynke w pierwszym sklepie i najnowszy kod daje jak wpiszesz i tą skrzynie odbierzesz 55k diaxów przynajmniej mi
ja zarabiam to tylko kiedy gdy się bawie
moje zycie jest scamem :c
ej takie pytanie jak ulepszyc miejsce na pet w ekwipunku ? bo nie wiem gdzie i czy da sie ulepszyc :(
uwaga bo można zdobyć ponad 1m diamentów w mniej niż 30 min, wystarczy wziąć pety początkowe czyli to jajko za 300 coinów i zbierać ten prezent diamentów nimi za 5T, ponieważ diamentów jest tyle samo a więcej ich leci bo czas
Nie wiem lecz się domyślam
eyueyegege duży cicho cicho dla for się styl zejdź na złote styl gwiazd foto osobiście cicho
jak szybko zdobyc dużo petuw bo ja tam mam mega mało
najlepiej miec jakieś słabe pety 12k z enchantem royality albo diamond 4-5 i dać wszystkie pety na kilka diaksów leżących na ziemi można tez tradować sie petami bo czasem pety po updacie kosztują bardzo dużo
najlepiej miec jakieś słabe pety 12k z enchantem royality albo diamond 4-5 i dać wszystkie pety na kilka diaksów leżących na ziemi można tez tradować sie petami bo czasem pety po updacie kosztują bardzo dużo