ktoś powie dokładnie jak ma wygladać screen do zadania z 4 poziomem?
tost375 które to zadanie??
Ja wysłałem i po 12 godzinach sprawdzili i odrzucili moje zadanie chociaż było wszystko w porządku
jak sprawdzić te ukończone 20 misji żeby zrobić screena
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag
a jeśli zalogowałem się na konto gajin w crosout ale w crosout gram pierwszy raz
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag
to jest nie fer mam konto w war thunder od 3
lat wydałem około 300 zł i co żeby zdobywać gemy musze zostawić to konto i załozyc nowe.Naprawdę jest to konieczne znam wiele osób które maja konto od dawna a i tak zbieraja gemy
mi tez odrzucili ale i tak
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag nwm XD lvl chce
Ktoś wie jak wykonać zrzut ekranu dla nowego zadania nr. 1: "zdobądź 4 lvl?
super a ja dalej mamże musze ukończy 20 zadań Engineer "pierwsze kroki" naprawde fajnie...
Zawszw gdy jest promocja czaoswa np. by zdobyć 1000 KD do soboty to oczywiście nagle przestają weryfikować zadania. Może zatydzień. zawsze przed tym jak już masz możliwość skorzystania z ofert.. :/
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag nwm XD lvl chce
ja wiem ale nie mogę powiedziać
Napisać do supportu, czyli do Misty bo tak tu już robiłem kilka razy nawet a nadal 2, razy pod rząd mi nie zaliczyło.
ok ???? to get a new one for the kids ???? to nie wiem czy mam 7 10 10 fertilizer
No po prostu wchodzicie w profil i robicie tam screen. Proste jak bułka z masłem. Halo
jak zrobić screena ile się zrobiło chalengow
wyślij ktoś jak to powinno wyglądać
:grinning::grinning::grinning::sweat_smile::joy::joy::slight_smile::hugging::kissing::innocent::innocent:
Nie możliwe próbowałem różne formaty, reistalowałęm grę i dalej nic nigdy w cześniej nie miałem takich problemów.
ej jeśli to zadanie zostało wydane do gry no to jakoś je można zrobić