Deszcz

Gem1115

novice rank icon我要攒个MC: Tatvmn, czy masz tyle czasu?
novice rank icon我要攒个MC: ok
novice rank iconalle perker ska ud: bądźmy przez chwilę normalni
novice rank iconeliasmohannad157: tak przestań wyciekać
novice rank iconTatvmn: Tak
novice rank iconalle perker ska ud: nikt nie musi nic ujawniać
novice rank icon我要攒个MC: Porozmawiajmy o czymś normalnym
novice rank iconeliasmohannad157: nie ja
novice rank icongesjjje: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconalle perker ska ud: tak prawda
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech cała jego rodzina umrze!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje czyjąś prywatność, niech cała jego rodzina umrze!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje czyjąś prywatność, niech zginie cała jego rodzina!
novice rank icon我要攒个MC: Kto ujawni prywatne informacje kogoś innego, niech cała jego rodzina zginie!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje czyjąś prywatność, niech cała jego rodzina umrze!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje kogoś innego, niech cała jego rodzina umrze!
novice rank iconLuka Tunic: nie ja
novice rank iconMETALMw: Ukształtowałem konto na dochodzenie; zarobienie tysiąca nie stanowi problemu
novice rank icon我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje o kimś innym, niech zginie cała jego rodzina!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje czyjeś prywatne informacje, niech cała jego rodzina umrze!
novice rank icon我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech umrze cała jego rodzina!
novice rank icon我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech umrze cała jego rodzina!
novice rank icon我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje innej osoby, cała jego rodzina umrze!
novice rank iconLuka Tunic: mój przyjaciel powiedział
novice rank iconTatvmn: Wsparcie!
novice rank iconLuka Tunic: Lubię dzieci
novice rank icon我要攒个MC: Kto ujawni czyjąś prywatność, cała jego rodzina umrze!
novice rank iconalle perker ska ud: ZABLOKOWAĆ
novice rank iconalle perker ska ud: MODS
novice rank iconalle perker ska ud: MODS
novice rank iconLuka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
novice rank iconLuka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka pod adresem østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
novice rank iconLuka Tunic: Ma na imię elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
novice rank iconyecisa2511: Dobre wieści, właśnie zarobiłem ponad 200
novice rank iconLuka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka pod adresem østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
novice rank iconalle perker ska ud: CIĄGLE TO MÓWIĄ
novice rank iconeliasmohannad157: jego imię to luka nicolic tunic i ma 14 lat ale 150 cm ma jednego brata i jest białym facetem z serbii mieszka w hillerød markskellet 15a dania
novice rank iconeliasmohannad157: :hes name is luka nicolic tunic and hes 14 years old but 150 cm he has one brother and hes a white guy from serbia he live in hillerød markskellet 15a denmark
novice rank iconalle perker ska ud: ZBanujcie tych dwóch
novice rank iconLuka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Chodzi do frediksborg byskole???
novice rank iconeliasmohannad157: jego imię to luka nicolic tunic i ma 14 lat, ale 150 cm ma jednego brata i jest białym chłopakiem z serbii mieszka w hillerød markskellet 15a dania
novice rank iconTatvmn: ??
novice rank iconeliasmohannad157: Flashbang emote (inline chat version)
novice rank icon我要攒个MC: ok
novice rank icon我要攒个MC: dgff
novice rank icon我要攒个MC: dfssd
novice rank icon我要攒个MC: gdfg
novice rank iconalle perker ska ud: tak nie publikuj więcej
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

77

0/160

czy jest limit z "strefa TV"?

playman_597v2 avatar

playman_597v2

May 25, 2021 at 06:50 PM

bo mam jakiegoś jak by bana na te oglądanie i nie wiem czy jest jakiś limit XD