我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech cała jego rodzina umrze!
我要攒个MC: Kto opublikuje czyjąś prywatność, niech cała jego rodzina umrze!
我要攒个MC: Kto opublikuje czyjąś prywatność, niech zginie cała jego rodzina!
我要攒个MC: Kto ujawni prywatne informacje kogoś innego, niech cała jego rodzina zginie!
我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje kogoś innego, niech cała jego rodzina umrze!
Luka Tunic: nie ja
METALMw: Ukształtowałem konto na dochodzenie; zarobienie tysiąca nie stanowi problemu
我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje o kimś innym, niech zginie cała jego rodzina!
我要攒个MC: Kto opublikuje czyjeś prywatne informacje, niech cała jego rodzina umrze!
我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech umrze cała jego rodzina!
我要攒个MC: Ktokolwiek opublikuje prywatne informacje innej osoby, niech umrze cała jego rodzina!
我要攒个MC: Kto opublikuje prywatne informacje innej osoby, cała jego rodzina umrze!
Luka Tunic: mój przyjaciel powiedział
Tatvmn: Wsparcie!
Luka Tunic: Lubię dzieci
我要攒个MC: Kto ujawni czyjąś prywatność, cała jego rodzina umrze!
alle perker ska ud: ZABLOKOWAĆ
alle perker ska ud: MODS
alle perker ska ud: MODS
Luka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
Luka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka pod adresem østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
Luka Tunic: Ma na imię elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
yecisa2511: Dobre wieści, właśnie zarobiłem ponad 200
Luka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka pod adresem østervang 62 Ma 14 lat Uczęszcza do frediksborg byskole???
alle perker ska ud: CIĄGLE TO MÓWIĄ
eliasmohannad157: jego imię to luka nicolic tunic i ma 14 lat ale 150 cm ma jednego brata i jest białym facetem z serbii mieszka w hillerød markskellet 15a dania
eliasmohannad157: :hes name is luka nicolic tunic and hes 14 years old but 150 cm he has one brother and hes a white guy from serbia he live in hillerød markskellet 15a denmark
alle perker ska ud: ZBanujcie tych dwóch
Luka Tunic: Nazywa się elias al-sharkawi mohannad Mieszka na østervang 62 Ma 14 lat Chodzi do frediksborg byskole???
eliasmohannad157: jego imię to luka nicolic tunic i ma 14 lat, ale 150 cm ma jednego brata i jest białym chłopakiem z serbii mieszka w hillerød markskellet 15a dania
Tatvmn: ??
eliasmohannad157:
我要攒个MC: ok