Lisa Pottgen: sam serwis jest na moim komputerze, ale aplikacja, w którą gram, jest na moim telefonie.. zeskanowałem kod QR i pierwsze kilka zostało zaksięgowanych bez problemu, ale ten ostatni jest opóźniony
birtalan_scs: @Lisa Pottgen Czy korzystasz ze strony z komputera czy z telefonu?
Lisa Pottgen: hura
oksar: 11
Gabo VL:
Gamehag: 8 użytkowników otrzymało 98 od Deszczu.
emi: jedyne wsparcie jest tutaj i kiedy raz wyślą mi wiadomość, mówią, że jest przeglądane przez dzień, a kiedy pytam dlaczego lub wyjaśniam, ignorują mnie
birtalan_scs: @asaprey056 welcome/kindly
asaprey056: Wiesz spróbuj zapytać tam
asaprey056: Ja nie
Lisa Pottgen: może oznaczyć administratora w jednym z kanałów czatu?
emi: nie ma biletu stary
asaprey056: Spróbuj założyć zgłoszenie, jeśli je mają
Lisa Pottgen: strony takie jak ta przynajmniej sprawiają, że czuję, że wnoszę wkład
emi: asaprey jak skontaktować się z nimi na Discordzie, stary?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
asaprey056: @birtalan_scs thanks for helping
birtalan_scs: @asaprey056 Tak, przyznaj tę premię tylko raz. kiedy osiągniesz 10000 klejnotów (teraz masz 5127)
emi: czekaj, jak mam się z nimi skontaktować na Discordzie, nie ma biletu ani nic?
Lisa Pottgen: Nad czym pracują inni? Robię to, aby mieć trochę pieniędzy na rzeczy, ponieważ nie mogę pracować
emi: okej
asaprey056: Spróbuj więc Discord
Lisa Pottgen: Próbuję dowiedzieć się, dlaczego osiągnąłem następny kamień milowy w grze, w którą grałem, ale nie został on jeszcze przypisany. Czy czasami to opóźniają?
emi: i wiesz co mi powiedzieli, wypłaty są sprawdzane w ciągu dnia
emi: Zrobiłem to 4 razy
asaprey056: Tutaj
emi: tutaj czy Discord
asaprey056: Skontaktuj się z pomocą techniczną, może to pomóc
emi: święty blid po prostu daj mi moją wypłatę człowieku
asaprey056: Czy to jednorazowe zgłoszenie?
birtalan_scs: @asaprey056 Jeśli osiągniesz 10 000 klejnotów, otrzymasz 250 jako bonus (widzę, że teraz masz 5 127 klejnotów - to powinno być te 10 000)
Lisa Pottgen: myślę, że to jednorazowa rzecz
asaprey056: Cześć
ElMondongoGamer: Cześć
asaprey056: Bo jestem prawie w połowie drogi
asaprey056: Lub jednorazowe żądanie
asaprey056: Czy bonus za rejestrację jest codzienny,?
Avery >:D:
asaprey056: Ludzie
Lisa Pottgen:
szoey222:
shrektherblxdude:
emi: Czyli to tygodniowe opóźnienie wypłaty oczekującej nie zostanie zrealizowane czy jak?