Deszcz

Gem506

novice rank iconLexaro: dlaczego?
warlock rank iconhanfred: przestań kupować losowe klucze
novice rank iconLexaro: Skontaktowałem się z pomocą techniczną i wysłali mi inny kod do tej samej gry; spróbowałem go ponownie, ale nadal nie działa. Co powinienem zrobić?
novice rank iconLexaro: W każdym razie raz kupiłem klucz Steam „Mystery Deluxe” za 1490 klejnotów. Wysłali mi grę, ale gdy jej spróbowałem, nie działała.
warlock rank iconhanfred: https://store.steampowered.com/app/1343370/Old_School_RuneScape/
novice rank iconrevilrrr: Capybara stare emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: grałem w to mniej więcej w zeszłym tygodniu
warlock rank iconhanfred: es
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconr_draw_tf2luvah: Czy OsRs nie jest na Steam?
warlock rank iconhanfred: Dość dziwne, że nie możesz tam zrealizować, wygląda całkiem jak acebet itp.
warlock rank iconhanfred: normalna oferta hazardowa
novice rank iconLexaro: Rozumiem, ale wydaje się to trudne; myślę, że lepiej nie podejmować się tego zadania.
novice rank icondan.d dim: sdaaaaaaaaaaaaaa
novice rank iconcuentasrandoms01: A potem będzie zależeć od tego, o ile rośnie wymaganie dla następnego poziomu
warlock rank iconhanfred: Nie można się pomylić przy minimalnym depozycie, może będziesz miał szczęście
novice rank iconLexaro: Rozumiem; wydaje się, że to dość trudne. Dzięki za pomysł.
novice rank iconcuentasrandoms01: Aby osiągnąć poziom 1, wydasz około 5 dolarów
warlock rank iconhanfred: nie wiem, ile musisz wydać w grze, inne oferty to chyba 50k+ czy coś? po prostu je porównaj
novice rank iconLexaro: Na przykład, ile tysięcy dolarów?
novice rank iconLexaro: na przykład?
warlock rank iconhanfred: ale możesz spróbować z minimalnym depozytem 5 USD
warlock rank iconhanfred: prawdopodobnie będziesz musiał wydać na to kilka tysięcy
novice rank iconLexaro: Więc, próbowałeś tego?
novice rank iconr_draw_tf2luvah: to praktycznie niemożliwe
novice rank iconLexaro: Cześć wszystkim, czy ktoś zaczął lub ukończył zadanie Varok.gg na Lootably? Myślę o jego rozpoczęciu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Gem!
adept rank icondvmb_0: Dance Unique emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconfra4: Meowdy emote (inline chat version)
mage rank iconTweakSL: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAir Hunter: Hlo
novice rank iconKacper Król: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconITPer: cześć
apprentice rank iconAvery >:D: Cat No emote (inline chat version)
adept rank iconreimond96: cześć
apprentice rank iconjcrbfm: PParrot emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) PParrot emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) PParrot emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: 22 użytkowników otrzymało Gem35 od Deszczu.
novice rank iconbanjocarl: Cat Yes emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconreimond96: cześć
apprentice rank iconLana nightmoon: Petcapy emote (inline chat version)
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
apprentice rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

97

0/160

konto na sell

JaJajoIMato avatar

JaJajoIMato

May 14, 2021 at 04:51 PM

siemanko mam do sprzedania konto iż przestaje grać bo z większym poziomem jest więcej do ogarniania chętni pisać

Join the conversion by creating an account on Gamehag