Skiny to jedna z można to powiedzieć "ważniejszych" rzeczy w cs:go bo prawie każdy je ma ,jednak przychodzi pytanie ,czy warto wydać przykładowo 50 zł ,żeby mieć jednego skina? Oczywiście są tańsze ale nie wszystkie są aż tak ładne. Jeśli chodzi o gamehag to tutaj ze skrzynek jeszcze nigdy nie dropnoł mi żaden dobry skin ze skrzynki i zacząłem je sam kupywać za kd ,bo otwieranie skrzynek dla mnie nie ma sensu.
Wydajecie ponad 1000kd ,a ze skrzynki dropi skin warty maks 200kd.
szczerze ci powiem że chyba nie według mnie bo po co wydawać np 100 zł na 1 skina
pozdrawiam
lepiej kupować skiny niż otwierać skrzynki mam na mysli zwykłe skrzynki i te na gamechag
ja kupuję jakieś tańsze które mi się spodobają
Skiny same w sobie nie bo one tracą na wartości tylko przy sprzedaży. Lepiej kupic klucz wtedy masz szansę na zarobek.
ja właśnie mam zamiar jakiś lepszy ekwipunek sobie złożyć
Jak dla mnie, warto jest kupywać skiny. Skiny nie dają jakiejś przewagi, chociaż nie powiem są niektóre skiny, które wtapiają się w tło danych map. Jeśli grasz np. dust II to dobrze jest sobie kupywac skiny pod kolor piasku. Wrogowie mogą być zdekoncentrowani walką i nie zauwarzą danej broni do zasaveowania lub lepszej od ich obecnej.
nie watro kupywać skinów na steam
to zależy, mi się gra przyjemmniej z jakąś fajną AWPą albo kałaszkiem, ale nie każdy pewnie lubi
jak chceszbo jak ci sie gra znudzi to rip
Odpowiedz na to pytanie jest cieżka. Sam kupuje skiny ale nie drogie.Ale zrobiłem to po to by móc wypłacać na stronach np dzienne bonusy.Ale moim zdaniem rób z pieniędzymi co chcesz bo są twoje ale nie warto wydawać chajsu na droższe skiny.Chyba że jesteś Youtuberem to inna sprawa.
dla mnie warto nawet te najtańsze za 30 groszy bo zawsze urozmaica to grę
Skiny to jedna z można to powiedzieć "ważniejszych" rzeczy w cs:go bo prawie każdy je ma ,jednak przychodzi pytanie ,czy warto wydać przykładowo 50 zł ,żeby mieć jednego skina?
Nie warto trzeba stawiać na skilla
Nie warto kupować skinów na steami lepiej wejść na gamehag i porobić pare łatwych zadań i wtedy za darmo masz fajnego skinka.Myśle że pomogłem :)
nwm, jeśli chcesz. Są to tylko pixele :)
ze skinami sie lepiej gra wedlug mnie
Jak grasz na poważnie to jak dla mnie tylko i wyłącznie skiny z maskowaniem mają sens.
no nwm nie opłaca sie js nie kupuje skinów
według mnie lepiej przeznaczyć np 50zł/psc na pare skinów słabszych niż na jednego dobrego
po co? Liczy się skill czy skin? Kiedyś tego nie było i ludzie bardziej jarali się umiejętnościami
Ty no spokojnie skiny to tylko lekka dogodność nic nie da ale urozmaica rozgrywke
zależy, skiny to tylko dekoracja
Zależy czy Ci się podoba dany skin
Na pewno lepiej kupić skiny niż skrzynki. Ewentualnie możesz się bawić w inwestowanie albo skin flipping
Jeżeli lubisz skiny i Ci się podobają w grze to jasne
I mean, każdy mówi że skiny be, ale myśli co innego. Jak chcesz, kupuj, każdy kiedyś wydał coś na grę na kompie i każdy lubił taki zastrzyk dopaminy. Zakup ładnego skina, a jak chcesz, to możesz się pobawić we flipping/ inwestowanie. Na pewno nie otwieraj skrzyni.
Szczerze to skiny oczywiście fajnie wyglądają do różnych wyborów broni więc są fajnie moim ulubionym jest M4 HyperBeast
napewno bardziej opłaca sie kupywac niz otwierac skrzynki
opłaca sie ponieważ zwiększasz wartość konta
można poflexować na serwie
mi się lepiej gra i lepszego skilla mam
to zależy, ze skinami spoko sie gra bo spoko to wygląda
tak samo oplacalne jak kupowanie jakis ******* w gierkach na telefon ;/
Jak kto lubi ja na przykład lubię mieć ładniejszą broń
jak to woli ja tam kupiłem
skiny dają skilla i są zbyt oo więc tak
pewnie że tak, prawie każdy je ma.
warto bo skiny w dużej ilości oddają
nie ja mam za darmo xd serio
jak nie masz prime to najpierw kup prime a jak masz to polecam na rynku steam najlepsze ceny a na gamehagu mozesz zbierac na steam wallet
Dodają one wygląd broni inny, zależy za jaką cene. Ja kupuje za niską bo jak są drogie to mi się nie opłaca
w grze to ci nic nie daje ale jak cos ci sie podoba to mozna kupic
Czy ja wiem czy musisz koniecznie kupować skiny, przecież każdemu coś potrafi dropnąć z meczu, więc sensu zbytniego nie widzę, chyba że jesteś miłośnikiem przepieprzania pieniędzy i otwierania skrzynek to droga wolna twój hajs twoje życie
nie warto możesz sobie wejść np: na keydrop.pl czy jakieś inne strony i tam możesz za free zdobyc skiny do cs
wszystkie tego typu strony to scam
według mnie to warto jest kupować skiny bo po pierwsze fajnie sie gra jak widziasz skina a nie jakis czrny karabin a po drugie czasami mozna kupic skina za 5zl a sprzedać za 7zl jak cena wzrosnie
warto kupować skiny do csa
zależy czy grasz sporo czy racej dopiero zaczynasz i chcesz zaszpanować przed kolegami a za jakiś czas skończysz gre
zależy czy grasz sporo czy racej dopiero zaczynasz i chcesz zaszpanować przed kolegami a za jakiś czas skończysz gre
kupowanie skinów dla fun'u z gry jest opłacalne (oczywiście jakieś tanie chyba że cię stać)
ja gram na biedaka i jedynie co to skiny mam z g4skins czy gamehag
Tak i nie, czasami można zyskać z skinów, kupisz skina za 7zł a sprzedasz za np 16zł
Tak i nie, czasami można zyskać z skinów, kupisz skina za 7zł a sprzedasz za np 16zł
są przydatne bo po jakims czasie mozna na nich zarobić (np moja sytuacja m4a4 Cyber Security kupiłem za 14.40zł a sprzedałem za 45.99zł
według mnie też warto kupować skiny
dla mnie warto kupowac skiny ale dla inny ch nie rozumiem zdanie kazdego i rozumiem wszystkich
Kupowanie skinów to nauka inwestycji, zakup skinu może się zwrócić gdyż jego cena ciągle się zmienia, oczywiście zdziała to też w drugą stronę i można stracić.
na moje warto bo zawsze lepiej sie gra z ładnym skinem ale to zależy ile chcesz wydać na skiny ja wydałem 20zł na skiny i mam ich chyba 6 z czego mam 2 bardzo ładne i czasem nawet fajnie mi sie gra przez to ale na steamie sie nie opłaca kupować i odnośnie do ludzi którzy mówią że nie opłaca sie kupować na gamehag bo z skrzynki za 1000 dostaniesz skina za 200 to wsumie normalne ale polecam kupować skiny na g4skins i na key drop jedne z fajniejszych stron do kupowania ale na g4skins jest lepszy drop ale za to mniej rzeczy niż na keydrop i na keydrop też masz dzienną skrzynke z której może ci wylecieć coś fajnego dlatego też to jest fajna opcja ale czasem warto kupić skina dużo daje w gierce i daje ci takich chęci żeby grać przeważnie u mnie to tak wygląda nie wiem jak u innch osób.
Jeżeli kogoś stać to nie widzę problemu.
elo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo eloelo elo
Skiny tylko w celu poprawyu wizerunku w grze + kosy dodaja nowe animacji noża poz tym nic
Jeśli sporo się gra i ma wolne jakieś pieniądze można kupić ale czy sie opłaca to nie koniecznie
kto jak woli ja jestemu zdania że nawet lepiej się z nimi gra
tak pół na pół teoretycznie skin zmienia nam tylko wygląd broni/noża ale jest to też oznaką tego że jesteśmy zawansowane graczem
skiny są super da się je zdobyć za darmo i są mega kozackie
zależy, kiedy chcesz kupić skina tylko dlatego , bo jest ładny, to nie polecam
ale skiny w cs:go tanieją i drożeją ,więc jeżeli chcesz dorobić się kilku złociszy to możesz z skinami, ale do tego bardziej polecam skrzynki/pojemniki z naklejkami
zależy... jeśli chcesz kupić skina żeby po prostu nim grać to odpowiedź brzmi nie, ale jeśli chcesz kupić skina trochę sobie pograć po czym go sprzedać. Najlepiej żeby jeszcze zarobić zbliża się jakieś wydarzenie z którym jest związany skin jakiś popularny tik toker wspimina o tym skinie. W takich orzypadkach jego cena rośnie więc zdecydoeanie TAK
Czy powinienem kupować skórki w CS:GO? Każdy gracz ma swoje zdanie… W końcu skórki na rynku są jak kryptowaluty. Może zarówno spaść, jak i wzrosnąć (nawet wiele razy), ale dla urody lub jeśli poważnie podchodzisz do gry, radzę.:face_with_monocle:
Jeżeli masz pięniorzę i chesz troche pixeli do gry to warto a jeśli grasz dla funu to nie polecam
warto a na pewno warto inwestować w różne rzeczy w csie co prawda jest ryzyko jak to inwestowanie ma w zwyczaju ale ja z 4 naklejek ktore byly warte moze z 10 zl teraz sa po 120 min. i troche przyjemniej sie gra jak idziesz na site i sobie mozesz inspektowac broń
jesli chodzi o samą gre to nie, chyba że inwestycja
tylko grafika nie jest to pay to win tylko czysta estetyka
Nie warto, fajnie miec skina ale kupiwac cos wirtualnego to chore
ja tam kupuje i zbieram niebieskie eq