Deszcz

Gem414

novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nawet nie ośmielam się tego zrobić
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Niskobudżetowe kody aktywacyjne testu, które kupiłem, nie zostały teraz zwrócone
mage rank icongiorgi.pirveli: To bardzo mili ludzie. Sprzedają świetną herbatę
mage rank icongiorgi.pirveli: Nawet nie wspominam o ich sklepie ani o ich nazwiskach
mage rank icongiorgi.pirveli: Nie zrobię tego, nie martw się.
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: W przeciwnym razie ktoś użyje nielegalnych narzędzi, aby wyciec jego dane osobowe
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nie publikuj jego adresu e-mail!
mage rank icongiorgi.pirveli: więc myślę: napisali tak dziwne odpowiedzi, ponieważ myśleli, że ich wiadomości są sprawdzane przez chińskie usługi
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: W żadnym wypadku nie otwieraj chińskiej wersji Kuaishou, a następnie nie publikuj materiałów
mage rank icongiorgi.pirveli: zawierał wiele nacjonalistycznych chińskich wiadomości
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Co się stało
mage rank icongiorgi.pirveli: ich odpowiedzi były bardzo dziwne
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Tajemnicze pomarańczowe oprogramowanie na chińskim serwerze może zobaczyć, że Dream sparował Blood God
mage rank icongiorgi.pirveli: Krótko mówiąc: kilka lat temu napisałem uprzejme e-maile do chińskiego sprzedawcy herbaty
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nie rozumiem
mage rank icongiorgi.pirveli: skontaktowałem się z nimi również, gdy COVID wybuchł w Chinach
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: 666
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem106 od Deszczu.
mage rank icongiorgi.pirveli: życzyłem jej i jej rodzinie wszystkiego najlepszego na nowy rok
mage rank icongiorgi.pirveli: to było lata temu
mage rank icongiorgi.pirveli: Napisałem kilka e-maili do chińskiego sprzedawcy herbaty
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Tłumaczenie toalety
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Nie rozumiem
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: ???????????????
mage rank icongiorgi.pirveli: Założę się, że obawiała się, że jej e-maile są sprawdzane
mage rank icongiorgi.pirveli: Teraz wiem, dlaczego pewien chiński sprzedawca herbaty odpowiedział mi takimi dziwnymi patriotycznymi zdaniami
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Właściwie Chiny nie zablokowały gpt
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Lao sha zi
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: peng peng peng
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: o nie! piggod utknął help me
mage rank icongiorgi.pirveli: Wszędzie jest chiński
mage rank icongiorgi.pirveli: Czy nie możesz opuścić Chin? jeśli masz na to środki
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconHelp_me: Popcorn emote (inline chat version)
scholar rank iconfael: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Pewien kraj umiera z głodu
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Przynajmniej nadal możesz odejść
mage rank icongiorgi.pirveli: Jak prawdziwy i autentyczny Jin Jun Mei
mage rank icongiorgi.pirveli: Tak jak ograniczanie dostępu do niektórych herbat
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Wszystkie strony internetowe Microsoftu mogą być zablokowane
mage rank icongiorgi.pirveli: Dobrze to słyszeć. Izolowanie obywateli od reszty świata zawsze będzie okropnym pomysłem
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Filtrować tylko niektóre celowe adresy
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: GameHag nie wymaga VPN
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Tak
mage rank icongiorgi.pirveli: Masz na myśli usługi VPN? czy strony GPT takie jak GameHag?
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Ale platforma przynajmniej zwróci ci pieniądze
novice rank iconMinecraft-Gaowan91: Właściwie większość z nich to oszuści
mage rank icongiorgi.pirveli: Czy zatem nie potrzeba VPN, aby uzyskać dostęp do GameHag z Chin?
novice rank iconNewbie: Cat Yes emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dobrze dla ciebie. Mogę tylko wyobrazić sobie, że w Chinach przy tak dużej demografii musi być wiele różnych rynków
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

62

0/160

settlers 4

Rokenrok avatar

Rokenrok

February 13, 2021 at 08:36 PM

hej czy ktoś chciałby się zmierzyć w settlers 4 na lanie przez Hamachi? proszę o komentarze
Misdnervus avatar

Misdnervus

February 13, 2021 at 09:36 PM

ja grałem w 3

Join the conversion by creating an account on Gamehag